- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
Çok fedakarlık derken hep her seyde ona öncelik verirdim atıyorum yemek mi yapıcam senin canın ne istiyor derdim. O ne isterse yapardım istemedıgı arkadaslarımla ılıskımı kestim vsçok fedakarlık derken? bunu maalesef taviz olarak algılıyorlar, tamam kötü biri olmayın ama gereksiz iyiliklerden de kaçının bence.
İnşallah tek dileğim bu...Umudunuzu kesmeyin yarın ne getirir bilinmez onca çektiğinizden sonra öyle biri çıkıyor ki ağrıyan her yerinize iyi geliyor yaşananları tecrübe olarak kabul edin
İnşallah tek dileğim bu...
Sorunun cevabı cevaplarında saklı. Bu yüzden değer görmüyorsun. Ne demek her istediğini yapardım arkadaşlarımla ilişkimi kestim sen o adamdan önce varolmadın mı ne diye bütün hayatını endeksledin ki ona.. sen kendine değer vermezsen kimseden değer göremezsin.Çok fedakarlık derken hep her seyde ona öncelik verirdim atıyorum yemek mi yapıcam senin canın ne istiyor derdim. O ne isterse yapardım istemedıgı arkadaslarımla ılıskımı kestim vs
İlk defa biri arkadaş olalım gel dediarkadaş olalım o zaman
Bu sefer sert kayaya çattım.Ama o bile alttan alıyor.
Bazen mokumla bile kavga eden biriyim.
Haklısınız kaybetmemek için yaptımSorunun cevabı cevaplarında saklı. Bu yüzden değer görmüyorsun. Ne demek her istediğini yapardım arkadaşlarımla ilişkimi kestim sen o adamdan önce varolmadın mı ne diye bütün hayatını endeksledin ki ona.. sen kendine değer vermezsen kimseden değer göremezsin.
Haklısınız kaybetmemek için yaptım
Soylediklerinize %100 katiliyorum. Illa bir iliski icinde olmaliyim mantigi insani husrana surukluyor. Bir suru erkek tarafindan yikilip bin tane hassasiyetleri olusuyor. Ardindan dogru bir adam gelse dahi daha once yaralandigi yerlerde bir laf etse dahi beyin "onceki" ile ilgili anilarini dokup bu adam o adama benziyor diye etiketliyor. Mesela bir konu vardi dun acilmis. Kizcagiz onceki iliskisinde les bir adamin "kiz kardesine" ilgisini farkedip ayriliyor. Baska bir adamla bulusuyor yeni adimlar vs. Yeni adam annesini ve kiz kardesini soruyor. Sordugu soru da masum bi soru. O konuyu acan kiz eski yasadigi iliskisiyle hemen bagdastiriyor bu meseleyi.boşta kalmayım veya hoşuma gidiyor diye,
sırf dış görüntü, eğitim vs. iyi diye,
bir ilişkiye başlamak istemiyorum ben genelde.
en önemli şey karakterdir. karakterini tam öğrenmek mümkün degil ama ana hatlarıyla insan kendini belli ediyor,
ve bence sen sen ol, karakterini bilmeden tanımadan öyle aşık falan olmaya kalkmaa.
bu mutluluk getirir mi bilmem ama ;
+ en azından doğru kişiyi bekliyorsun
+ ve onu bulana kadar saçma sapan adamların seni üzmesine izin vermiyorsun.
ben mi ? halen bekliyorum.
iyi erkeği bulmak diyorum oda pyango gibi bişeyMerhaba hanımlar...
Çok mutsuz bir ilişkiden çıktım. Şimdiye kadarki çoğu ilişkimde özellikle evliliğim ve bu son biten ilişkimde
çok mutsuz oldugum için düşündüm ; mutlu hanımlar nasıl başarıyor? Yani eşinden sevgilisinden ilgi alaka gören kadınlar bir şey yapıyor mu bunun için yoksa şans mı?
Bilmiyorum ama bana evlendiğim erkek de, son sevgilim de hep düşman gibi davrandı. Beni mutlu etmek için değil tam tersi sanki üzmek için çabalıyorlardı. Hoşuma gitmeyen şeyleri yapıyorlardı uyarılarıma rağmen. Hatalarımı , açıklarımı arıyorlardı, bulamayınca iş iftiraya kadar vardı. Çok iyi, fedakar hatta enayi durumuna düşecek kadar iyi davranmama rağmen... Bu sorunun cevabını bulamıyorum. Yanlış bişey mi yapıyorum. Ya da çok iyi davrandığım için beni salak mı zannediyorlar?
bence aşırı iyi davranmamalısınMerhaba hanımlar...
Çok mutsuz bir ilişkiden çıktım. Şimdiye kadarki çoğu ilişkimde özellikle evliliğim ve bu son biten ilişkimde
çok mutsuz oldugum için düşündüm ; mutlu hanımlar nasıl başarıyor? Yani eşinden sevgilisinden ilgi alaka gören kadınlar bir şey yapıyor mu bunun için yoksa şans mı?
Bilmiyorum ama bana evlendiğim erkek de, son sevgilim de hep düşman gibi davrandı. Beni mutlu etmek için değil tam tersi sanki üzmek için çabalıyorlardı. Hoşuma gitmeyen şeyleri yapıyorlardı uyarılarıma rağmen. Hatalarımı , açıklarımı arıyorlardı, bulamayınca iş iftiraya kadar vardı. Çok iyi, fedakar hatta enayi durumuna düşecek kadar iyi davranmama rağmen... Bu sorunun cevabını bulamıyorum. Yanlış bişey mi yapıyorum. Ya da çok iyi davrandığım için beni salak mı zannediyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?