- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.663
- 248
- 38
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
Amin canım aynen erkeğe kaybetme korkusunu vereceksin ve üstüne düşüp şımartmıcaksın...Doğru biraz kaybetme korkusu olmalı erkekte, bu arada allah bozmasın.
Evet, aslında bunların bilincindeyim ama bırakıp gidemiyorum. Aşırı sadık bir insanım galiba. Fazla merhametliyim ve duygusalım. Bu yüzden çok zorlanıyorum
Yazdıklarınızda sadakatsizliği bağdaştırdığım için yazmadım, kendimi ifade etmek için yazdımYazdıklarımda sadakatsizliği nasıl bağdaştırdınız anlamadım ama BAĞLI demedim BAĞIMLI dedim.
İkisi çok farklı şeyler.
Siz erkeğe bağımlı olduğunuzu hissettirirseniz o da vazgeçilmez olduğunu düşünür.
Bu arkadaşlık ilişkilerinde de böyledir ne yazık ki.
Hayvanlar,bebekler ve çocuklar dışında çok fazla vicdanlı değilimdir.
Onun için çok zorlanmıyorum.
yüzde 50 şans geri kalan yüzde 50 si bu şansı doğru kontrol etmekten geçiyor bence.evlilik ve ilişki sürecinde öncelikle ne olursa olsun yalan söylenmemesi gerekiyor.ayrıca iki tarafında kendini karşı tarafa beğendirmek için olduğundan farklı bir kişiliğe bürünmemesi lazım.çünkü o sahte kişilik illaki bir gün bitiyor.ayrıca herşeyin çok net olması gerekiyor.eğer başta kabullenemeyeceğiniz bir huy var ise bunu değişir diye beklemek yerine hemen müdahale ederek söylemek lazım.anne baba mevzularına girmemekte çok önemli.Merhaba hanımlar...
Çok mutsuz bir ilişkiden çıktım. Şimdiye kadarki çoğu ilişkimde özellikle evliliğim ve bu son biten ilişkimde
çok mutsuz oldugum için düşündüm ; mutlu hanımlar nasıl başarıyor? Yani eşinden sevgilisinden ilgi alaka gören kadınlar bir şey yapıyor mu bunun için yoksa şans mı?
Bilmiyorum ama bana evlendiğim erkek de, son sevgilim de hep düşman gibi davrandı. Beni mutlu etmek için değil tam tersi sanki üzmek için çabalıyorlardı. Hoşuma gitmeyen şeyleri yapıyorlardı uyarılarıma rağmen. Hatalarımı , açıklarımı arıyorlardı, bulamayınca iş iftiraya kadar vardı. Çok iyi, fedakar hatta enayi durumuna düşecek kadar iyi davranmama rağmen... Bu sorunun cevabını bulamıyorum. Yanlış bişey mi yapıyorum. Ya da çok iyi davrandığım için beni salak mı zannediyorlar?
karsınıza cıkan erkekle alakalı bu durum
kimi insan vardır siz fedakarlık ettikçe afedersiniz enayi yerine koyar ve mecbur yapacak kadın değil mi , işi ne der
evet bazıları malesef böyleBenim erkek arkadasım bu zihniyetteydi
Aaa aynı ben
Bende sinirli soğuk agresif çekilmez biriyim
Ama hep alttan alan sakin birilerine denk gelmişimdir
Yada deli deliyi görünce çomağını saklar derler ya bize denk gelenlerdee öyle mi yapıyor ne
Yazdıklarınızda sadakatsizliği bağdaştırdığım için yazmadım, kendimi ifade etmek için yazdım
Ayrıldık, tam tersini yapmama gerek kalmadı. Ki yaptıgım zamanlar da oldu, hayatımda başkasının olmasından şüphe etti bu sefer de... Galiba tavır değil de insan yanlıştı..alıntılamanın altına onu yazınca öyle anlaşılıyor.
Yazı dili yanlış anlamalara çok açık.
Bugüne kadar tavrınız neyse tam tersini yapın artık.
Bir de öyle deneyin bakalım nasıl olacak.
Her kadın aynı olmadığı gibi her erkek de aynı değil maalesef.
O zaman şansıma ... demek geldi içimdenBende bir kuzen var
Evlenmeden once cesit cesit adamla gezdi tozdu ki bence en iyisi bu, hepsi de kendisine deli gibi deger verdi
Demem o ki sans bu isler
Merak etme ben de diyorum aynisiniO zaman şansıma ... demek geldi içimden
Ayrıldık, tam tersini yapmama gerek kalmadı. Ki yaptıgım zamanlar da oldu, hayatımda başkasının olmasından şüphe etti bu sefer de... Galiba tavır değil de insan yanlıştı..
Merak etme ben de diyorum aynisini
Evet ben de kendisine söyledim; "sen kendine güvenmiyorsun bu yüzden şüphe duyuyorsun" dedim. Güvenmemesi normal çünkü beni mutsuz ettiğini ve üzdüğünü o da biliyordu. "Sen neden kötü davranıyorsun bana, düşman gibisin, beni üzüyorsun" dediğimde "kişiliğim böyle" dedi bana. Neyse artık tecrübe oldu bana...Kendine güveni olmayan insan böyle bir şüpheye düşer.Sizinle alakalı değil.
Ama arkadaşlık ilişkileri de buna dahil olmak üzere kime taviz verirseniz tepenize çıkar.
İyiniyet maraz doğurur her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?