Iliskiye ara verelim diyen sevgilinin amacı

Doğum günümde gelecekti 4 gun kala ayrıldı parasıda var ama gelmedi hiç şimdi konuşmuyoruz onun yazmasinimi beklesem 1 ay oldu
Bence yazsa da cevap verme. Nerem tanışmaya flört etmeye karşıyım ama hadi oldu tanıştınız diyelim en azından buluşmak istemeliydi. Sen şu anda ara vermesinden ziyade neden buluşmayı istemiyor sorusunun derdine düşmelisin. Birisi seni oynatıyor olabilir. Ayrıca tanımadığın bi insan başına bela da açabilir.

Hıc okumadım.bu modeller bellıdır.ya bırı vardır baskası.net degildir henuz.kenarda bekletılıyorsundur..ya da bırı vardır.baska secenek olmuyor bu durumlarda.tecrubeyle sabit

Siz bence kafanızda ayrılın bu işin sonu ayrılık gözden ırak oldugunuzda 2 taraf da tolereli olmalıydı olmamış

bu gerçek bir ilişki bile değil.
yüzyüze görüşmediğiniz biriyle nasıl sevgili oluyorsunuz aklım almıyor.
ara verelim diyen bir erkek zaten kızı gözden çıkarmıştır, gerçekten istekli erkeğin ödü kopar ilişkiye zarar gelecek diye..
gerçek ve ciddi kişiler için zamanınızı harcamanızı tavsiye ederim.

Gelmedi hep b
Niye buluşmadınız hiç bu kadar zaman? Çok enteresan bi konu..
Gelmedi işte
Oda istiyordu buluşalım sen gel bende geleyim istiyorum derdi hani nerde icraat ? Geldiği yok buluşalım birbirimizi yakından tanıyalım bu işler böyle olur anca dedim hiç umrunda değil

Siz bence kafanızda ayrılın bu işin sonu ayrılık gözden ırak oldugunuzda 2 taraf da tolereli olmalıydı olmamış
Herşeye hazirlikliyim umudum kalmadı unuttum gibi bişey yokluğunu hissetmiyorum artık zaten mesajlasmaktan başka birşey yapmamışız 10 aydır dönsede birşey değişeceğini sanmiyorum

Herşeye hazirlikliyim umudum kalmadı unuttum gibi bişey yokluğunu hissetmiyorum artık zaten mesajlasmaktan başka birşey yapmamışız 10 aydır dönsede birşey değişeceğini sanmiyorum
10 aydır neden birbirinizi gormedınız komik geliyor bana ben olsam ben de sıkılırdım

Adam sizi sevgili degil telefon arkadasi yapmis sonra da bunalip birakmis ne kadar buyutmussunuz icinizde uzuldum
Öyle gibi belki düzelir birşeyler yaz geliyor tatilde yanıma gelir diye umutlandım demekki boşuna kürek çekmişim 10 aydır sadece mesajlastik doğru düzgün telefonda bile konusmadik tek tük iste. Buluşalım sen gel ben geleyim istitorum derdi hani nerde icraat gelmiyor. Ilk o gelsin istiyorum hani ilk izlenim önemli yakından tanımam lazım ki bende gideyim yanına

10 aydır neden birbirinizi gormedınız komik geliyor bana ben olsam ben de sıkılırdım
ilişki monotonlasinca sıkılması normal bende sıkılmıştım ama ara verelim demedim hiç belki baskasini bulmuştur öyle hissetmiştim var biseyler

ilişki monotonlasinca sıkılması normal bende sıkılmıştım ama ara verelim demedim hiç belki baskasini bulmuştur öyle hissetmiştim var biseyler
Ee varsa var yahu tamam ayrılın hatta sen de ayrılalım diye sakın da onunla teldeyken de aglama tamam bitti vakit kaybetme

Hıc okumadım.bu modeller bellıdır.ya bırı vardır baskası.net degildir henuz.kenarda bekletılıyorsundur..ya da bırı vardır.baska secenek olmuyor bu durumlarda.tecrubeyle sabit
Aynen kesin biri var hayatında bana başkası yok diyor ama varki ara verelim diyor . Benim için hava hoş olmasada olur hayatımda değişen birşey yok böyle daha mutluyum onu farkettim

Aynen kesin biri var hayatında bana başkası yok diyor ama varki ara verelim diyor . Benim için hava hoş olmasada olur hayatımda değişen birşey yok böyle daha mutluyum onu farkettim
Hemen ara vermekten ziyade ayrılmak istedıgını söyle güzelce ayrıl çirkefleşme de tamam mı canım

Ee varsa var yahu tamam ayrılın hatta sen de ayrılalım diye sakın da onunla teldeyken de aglama tamam bitti vakit kaybetme
Sence yazmasınımı beklesem yoksa benmi yazayım biran önce yoksa sessizce btsinmi

Sence yazmasınımı beklesem yoksa benmi yazayım biran önce yoksa sessizce btsinmi
Ya ben saygısızlıgı sevmem adam sana aöylemıa ara verelım diye telını degıstırıp çekip gidebılırdı sen söyle bence tamam vicdanen de guzel ayrılık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…