Iliskiye ara verelim diyen sevgilinin amacı

İnternetten tanışılır ama en azından görüntülü görüşme falan yapsaydınız, yalnızca foto yollamak nedir?
Hiç görüşmediğin biri ile 10 ay sanal sevgililik yaşayıp bir de kıskanabiliyor musun gerçekten?

Bir de kadın ya da erkek, ilişkide karşı taraf ilgisini kaybettiyse, soğuduysa biraz gururlu olup kendini çekebilmeli. Sanki yıllarca emek verilmiş bir ilişki gibi hesaplar sormalar, sürekli arayarak yakasına yapışmalar... Çok itici.

Vardır muhakkak olmaz mı hic?
Ona sozum yok zaten ama siz 10 aydır hic gorusmediginizi soyluyorsunuz. Sizce de garip degil mi??
Bir ay gelmedi iki ay gelmedi 10 ay nedir yahu??

Özür dilerim ama bir insan hiiicccc görüşmediği bir insana 10 ayını nasıl ayırır. Seven insan ki sevmiş olsa o on ayda bin kere görüşürdu. Daha başka yorum yapamıyorum. Hayırlısı olsun

Gorusmedigin adam sevgilin degildir ya cocuk da degilsin niye boyle sacma sapan seyler yapiyosunuz. Bu kadar mi yalnizsin. Adam katil mi, tinerci mi cevresi it kopuk mu onu bile bilmedigin adami nasil sevmeyi basardin.
Öyle biri değil ya öyle olsa zaten ne işim olur serseri it kopukla. güveniyorum ona. Buluşalım diyorum gelmiyor bir ara gelcem diye ayak yapti halbuki gelcegi yok lafta hep. Korkuyormu anlamadimki

Özür dilerim ama bir insan hiiicccc görüşmediği bir insana 10 ayını nasıl ayırır. Seven insan ki sevmiş olsa o on ayda bin kere görüşürdu. Daha başka yorum yapamıyorum. Hayırlısı olsun
Okulu var diye gelemiyordu bende ses etmedim ama hafta sonları evdeydi sonuçta ailesinin yanına gidiyor meselâ bi benim yanıma gelmiyor ya.ben hergun buluşalım da demedim oda sürekli beraber birbirimize gidip gelelim istitorum dedi ama hani nerde icraat ? Ne o geliyor ne ben gidiyorum ama ilk onun gelmesi lazım erkek olarak

Öyle biri değil ya öyle olsa zaten ne işim olur serseri it kopukla. güveniyorum ona. Buluşalım diyorum gelmiyor bir ara gelcem diye ayak yapti halbuki gelcegi yok lafta hep. Korkuyormu anlamadimki

Yahu insanlar kocasina guvenemiyor sen gormedigin adama nasil guveniyosun? Disardan anlattiklarin bariz komik cevrene bu iliskini dillendirme bence icten ice soylecekleri belli cunku. Bu bir iliski degil.

Ya zaten skypedan hergun konuşurduk eskiden tanıyorum yani onu. bağlandım iste ona sanki hep hayatımdaymış gibi hissediyordum çok sevdim mesafeler engel mi aska ? insan görmeden de sevebilir ki biz buluşamadık sadece kavuşamadan ayrıldık iste uzuluyorum 1 kere buluşsaydık bari içim rahat ederdi

Sanalda tanisip evlenen var. Ancak 1 ay konusursun hoslanirsin bulusursun ve bulusmaya devam edersin tanirsin ve hoop evlenirsin.
Bak bakalim senin iliski dediğin olayda ne yanlis gitmis?
Adamin belki orada bin yillik sevgilisi var. Buna benzer dolu hikaye dinledim. Kendini kandirma. Seven adam ki gormedigi insani nasil sevsin en fazla alisir konustukca, bir gormek isterdi. Firsat bulunmaz, firsat yaratılır.

Boşver,zaten Bir Varmış Bir Yokmuş,Bir Adam Varmış Ama Aslında yokmuş

Yahu insanlar kocasina guvenemiyor sen gormedigin adama nasil guveniyosun? Disardan anlattiklarin bariz komik cevrene bu iliskini dillendirme bence icten ice soylecekleri belli cunku. Bu bir iliski degil.
Iliskiden cıktı çocuk oyuncağına döndü iyice haklısın umudu kestim tamamen zaten

Ara verelim demek Ben bi bakiyim bu arada iyisini bulamazsam ararım seni demek..sevgi bitmiş artık bunalmış tahammülsüzleşmiş insan sevdiğini görmeden durabilirmi unut gitsin ağırlığını koy..

Reactions: 000
Aklında olsun. Seven insan ne olursa olsun zaman ayırır. Çok birşey kaybetmiş olmazsın, hayatından tamamen çıkarsan senin için daha sağlıklı olur

Bence sen asik degilsin, sadece belirsizlik senin hayatina devam etmeni engelliyor.

Son bir mesaj at . Istedigini yaz , dok. Sonra da serbest birak.

Geri donerse de kabul etme. Kendin icin yap bunu.

Atiyorum 2 Haziran son konusma tarihin olsun ya da 3 Haziran...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…