- 16 Mayıs 2018
- 200
- 133
- 18
- 35
- Konu Sahibi Efsetefset
-
Mesela ortada hiç bir şey yokken aniden uzaklaşmak istiyor.Sizi huzursuz eden şeyleri varsa hic bulasmayin ben evliliğomon 8. Ayindayım stres topuna döndüm şimdiden
Iyi yönlerinin olduğunu kesinlikle inkar etmem.Nişanlınızı taşımaktan şimdiden yorulmuşsunuz. Evlenince de böyle olacak. Kendinizi niye bile bile ateşe atıyorsunuz? Belli ki zor birisi. Bence asıl sorun nişanlınız. Ara vermeyin, direk bitirin bence.
Niye enerjinizi tüketiyorsunuz ki bir başkası için? Bu fedakarlığınızın psikolojik bir temeli vardır mutlaka. Psikoloğa gitmenizi tavsiye ederim.Iyi yönlerinin olduğunu kesinlikle inkar etmem.
Bana çok bağlı.
Eli açık.
Çalışkan ve namuslu birisidir .
Ama dediginiz gibi tasimaktan değil de tüm bunların karşılığı olarak bu yapılan hareketler beni uzaklaştırıyor .
Babam bana geçen gün; mezarligi cicek bahçesine dönüştürmeyi basardin dedi.
Sürekli onun sorunları var , onun yaşam mücadelesi var benim yok mu ?
Tükendim su aralar
Kendisini çok seviyorum .Niye enerjinizi tüketiyorsunuz ki bir başkası için? Bu fedakarlığınızın psikolojik bir temeli vardır mutlaka. Psikoloğa gitmenizi tavsiye ederim.
Adınıza üzüldüm ama kurtilmussunuz .Bide kendi hayatimdan bir ornek vermek istiyorum eski nisanlim ailevi olarak sorunlu birisi idi anne ve babasi vefat etmisti ben ona aile oldum deger veren kimsesi yokken maddi manevi her konuda destek oldum sanki cocugum gibi merhamet duyardim . Sonra yillar gecti ve benimde sorunlarim oldu artik onu dinleyemiyodum cunku benimde bi hayatim vardi o bana ayni destegi gostermedi hatta ben buyuk bir hastalik gecirirken beni birakti kaba tabirle adam ettim buyuttum ve simdi bir baskasiyla evleniyo
Adınıza üzüldüm ama kurtilmussunuz .
Şükür edin .
Bende ona anne ve baba oldum.
Kimsesi yokken hep ben vardım .
Ama artık tukendim.
Evli değiliz ama evli gibi herşeyine kosuyorum.Şimdiden yorulduysanız evliliği düşünemiyorum bile. Ara vermek bana saçma geliyor açıkçası düzelecek olan ara vermeden de düzelir ki sizinki karakter meselesi ne kadar uzaklaşsan da düzelmez sadece düzeldim der sizde inanırsınız zaman sonra anlarsınız gerçeği. Ya bu şekilde devam ediceksiniz. Yada tamamen bitirip yolunuza bakıcaksınız
Nankörlük söz konusu desenize... nankör insanlar insanın ömrünü yer bitirir valla kaçın kurtulın bence kıymet bilenlere harcayın ömrünüzüEvli değiliz ama evli gibi herşeyine kosuyorum.
Yanında olan hiç kimse yoktu .
Onu maddi manevi toparlamak için öyle çok ugrastim ki .
Ve bunlar olur iken ailesi beni hiç sevmedi .
Çünkü herkesi yedirip icirmeye alismisti.
Veremem demeye baslayinca ben kötü oldum .
Kiz, topladi demek yerine kötü oldum .
Aklım çok karışık
Ailesi çok nankör .Nankörlük söz konusu desenize... nankör insanlar insanın ömrünü yer bitirir valla kaçın kurtulın bence kıymet bilenlere harcayın ömrünüzü
Eee bunları bile bile evlenecek misiniz ?Ailesi çok nankör .
Öyle böyle değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?