İlişkiye ara vermek

Esinahmet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
257
14
28
43
Selam bayanlar
4 yıllık bir ilişkim vardı,bazı ailevi sorunlarım olunca biraz ilişkimiz yıprandı kavgalar hakaretler vs vs
Sonunda 3 aylık bi mola vermemiz gerektiğini düşündüm ve erkek arkadaşım da kabul etti
Bu yaz görüşmücez ve 1 hafta oldu daha
Ama içim de pek rahat değil yanlış mı yaptım soğur mu benden
Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Peki bu 3 ay kararına nasıl vardınız? Oturup hesap mı yaptınız anlamadım pek.
Ara verelim deyince sınırlamaları konuştunuz mu? Gidip başka birini bulma şansı var mı yok mu? İlişki bitti mi şu an sizin için 3 ay süresince? Yani iki tarafın da haberi olması lazım ne olup bittiğinden.

Yoksa belli sonucu

Hakaret derken?

Allaaam tam da yaz aşkı dönemi

İlişkiye ara verme taraftarı biri değilim. Bittiyse biter ama olur da biraz kafalar dağılsın kendimizi dinleyelim denirse de neden 3 ay? Yaz tatili dönemi gibi
Stajı ve askerliği var yoğun bi yaz dönemiydi o işlerini halletsin ben de kafamı topluyum diye düşündüm

Hata etmişsin canım o 3 ayda neler olur neler başkaları kapar valla

İlişkiniz bittiği için kabul etmiş böyle bir şeyi. Sizde de pek his kalmamış ki bu fikri sunmuşsunuz.
Aranızda zaten soğukluk var yani.
3 ay içinde yeni birilerini bulamazsanız tekrar denersiniz ancak.

Stajı ve askerliği vardı yoğun bi yaz dönemi geçirecekti ben de kafamı toplamak istedim bin dönemde,aramıcaz sormucaz görüsmücez dedim o da olur dedi zaten çok fazla kavga ediyorduk son dönemlerde

İlişkiniz bittiği için kabul etmiş böyle bir şeyi. Sizde de pek his kalmamış ki bu fikri sunmuşsunuz.
Aranızda zaten soğukluk var yani.
3 ay içinde yeni birilerini bulamazsanız tekrar denersiniz ancak.
Hayır ben seviyorum sadece yüz göz olduk biraz hatalarımızı görelim istiyorum

Bana göre 3 ay uzun bir süre ben kafayı yerdim aksine kafamı dinleyemezdim çünkü sonu ne olur diye ki zaten ara vermek bir nevi bitirmek gibi bir şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…