Stajı ve askerliği vardı yoğun bi yaz dönemi geçirecekti ben de kafamı toplamak istedim bin dönemde,aramıcaz sormucaz görüsmücez dedim o da olur dedi zaten çok fazla kavga ediyorduk son dönemlerde
Hayatına biri girer mi emin değilim ama yalnız kalmak istiyorum dedimYani görünürde bir ilişki yok bu durumda. Adama dediniz mi gidip birilerini bulmak yok öyle bir şey düşünüyorsan diye? Hakaret falan da demişsiniz şimdi, düzgün bir ilişki olsa böyle ara verme ihtiyacı olmazdı. Adam da belki düşünüyor 3 ay serbestim oh ne istersem onu yaparım diye.
Ara vermek yerine sorunlarınızı düzeltmeniz lazım. Ha eğer düzelmez gibi geliyorsa da ayrılın gitsin, ara vermek saçma.
Hayatına biri girer mi emin değilim ama yalnız kalmak istiyorum dedim
4 yıllık bi ilişki sonuçta haliyle bi bunalma oluyor bu yazı ayrı geçirelim dedikBitirin o zaman ilişkiyi öyle 3 ay sınır falan komik şeyler. Olacağı varsa sonrasında tekrar bir araya gelirsiniz ikinizin de gönlü varsa.Lizz demiş ayrılık provası diye, katılıyorum kesinlikle.
Ozaman sevmemiş sayarım,ben onu unutmucam o unutacaksa ne diyim3 ayda tanisip evlenenler var. Bence yanlis karar olmus
Bunalma, kavgalar sorun değil ama 3 aylık 0 görüşme ve isminin “ara” konulması radikal bir karar.Hanımlar bilmiyorum ama bizimki 4 yıllık bir ilişki,haliyle bi bunalma oluyor kavgalar oluyor bir ara çok abartı bisey mi
4 yıllık ilişkide bunalma oluyorsa da sevmemiş sayın o zaman.Ozaman sevmemiş sayarım,ben onu unutmucam o unutacaksa ne diyim
Evet çok radikal olduBunalma, kavgalar sorun değil ama 3 aylık 0 görüşme ve isminin “ara” konulması radikal bir karar.
Sormayın son kavgamızda çok büyük hakaretler ettik birbirimize ve onun üzerine bu kararı verdim,aldatmaya yakın bisey oldu o asla kabul etmedi bunu ama benim kafamı kurcaladı bu durum ve uzaklaşmak istedim4 yıllık ilişkide bunalma oluyorsa da sevmemiş sayın o zaman.
Bu ara verdiniz gelir sevgilini biri kapar diye bakılması yanlış. Bunlar kader kısmet işleri.
Ayrılınması gerekiyorsa ayrılırsınız, kafa dinlenecekse de bu kadar uzun süreli olmaz. Yapıcı olmak varken salmışsınız. 4 senelik ilişkiye 10 küsür senelik yorgunluk yüklenmiş.
Bu yaz baya yoğundu zaten az görüscektik o yüzden okulu açılana kadar dedimAslında kötü bir fikir değil de belirli bir müddet konması saçma olmuş. Bazen ne istediğini bilmek için biraz uzak kalmak gerekiyor ama tabi ki bu arada başkalarıyla görüşmek için olmamalı.
Bi kızla yakaladım daha doğrusu şüphelendim ama kabul etmedi sonrasında hakaretler havada uçtu önce ben hakaret ettimCanım işin içine hakaret girdiyse zaten 3 ayın sonunu bekleme bence. Bir ilişkide aşk ve sevgi bir yere kadar ama arada saygı yoksa istediğin kadar aşkından öl bir halt çıkmaz o ilişkiden. Acı söyleyeceğim belki ama o kişi zaten seni gözden çıkarmış gerçekten iyi niyeti ve sevgisi olsaydı sen ara verelim dediğinde tamam demek yerine ilişkinizi düzeltme yolları arardı. Herşey gönlünce olsun.
Hakaret varsa zaten bitirmenin zamanı gelmiş de geçiyordur. Ayrıca aldatma potansiyeli olan biri o 3 ayı affetmez istediği kadar yoğun olsun.Sormayın son kavgamızda çok büyük hakaretler ettik birbirimize ve onun üzerine bu kararı verdim,aldatmaya yakın bisey oldu o asla kabul etmedi bunu ama benim kafamı kurcaladı bu durum ve uzaklaşmak istedim
Ooo işin içinde aldatma falan diyorsan verilmiş sadakan varmış güzelim uzaklaş arkana bile bakma. 4 yıl diyorsun az değil seviyorsan üzüleceksin keşke devam etseydi diyeceksin yaşın kaç bilmiyorum bir arkadaş bir abla tavsiyesi hayat o kadar güzel birşeyki seni üzme potansiyeli olabilecek birine harcanacak birşey değil. Hayatında sana saygıyı asla eksik etmeyecek birini bulursun umarım. Şunu asla unutma sen çok değerlisin.Bi kızla yakaladım daha doğrusu şüphelendim ama kabul etmedi sonrasında hakaretler havada uçtu önce ben hakaret ettim
rachel haklıydıPeki bu 3 ay kararına nasıl vardınız? Oturup hesap mı yaptınız anlamadım pek.
Ara verelim deyince sınırlamaları konuştunuz mu? Gidip başka birini bulma şansı var mı yok mu? İlişki bitti mi şu an sizin için 3 ay süresince? Yani iki tarafın da haberi olması lazım ne olup bittiğinden.
Yoksa belli sonucu
Aldatmayla ilgili bi delil yok açıkcası elimde,olmadığı icin de ona inanmak zorunda kaldım ama bi his vardı içimde,ve bunu sorun yaptıgım icin büyük hakaretler etti bana ben de ona,çirkefsin,delisin falan gibiOoo işin içinde aldatma falan diyorsan verilmiş sadakan varmış güzelim uzaklaş arkana bile bakma. 4 yıl diyorsun az değil seviyorsan üzüleceksin keşke devam etseydi diyeceksin yaşın kaç bilmiyorum bir arkadaş bir abla tavsiyesi hayat o kadar güzel birşeyki seni üzme potansiyeli olabilecek birine harcanacak birşey değil. Hayatında sana saygıyı asla eksik etmeyecek birini bulursun umarım. Şunu asla unutma sen çok değerlisin.
Aldatmadan şüphelendim ve bunun icin bi de hakaret yedim,kabul etmedi asla aldatmayı ve bunu çok sorun yaptıgım icin de hakaret ettirachel haklıydı
Olmamış bence konu sahibi 1 2 hafta kafa dinleyelim deseydiniz neyse 3 ay ayrılık olmuş basbayağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?