Herkes herkessiz yaşar benceÜç ay siz onsuz,o sizsiz olabildiğinizi farkettiğinizde her şey bitmiş olacak!
Evet kozu istiyorsa vermek gerek,yapışamam ki,yoruldum diyene oturup konuşalım diyemem,dinlen derim mademSiz ona istediği kozu vermişsiniz maalesef.O da üstüne balıklama atlamış.
Onun yerine sorunları masaya yatırıp çözmeliydiniz.
Oturup sorunlarımızı konuşuruz çözüm bulamiyorsak ara verme falan olmaz bitirme kararı alırdım. Şuan evliyim sorunlarimi konuşarak çözüyorum çözemedim de durumlara göre farklı teknikler gelistiriyorum velev ki evliligimin çıkmaza girdiğini düşünürsem evlilik terapistini denerim olmadı ayrılık kararı olmadı zaten nokta boşanmayla.Karşınızdaki yoruldum diyorsa ne diyebilirsiniz mecbur kaldım
burada anlatmak istediğim,herkes herkessiz yaşar ya da yaşayamaz bunun cevabı belli tabii ki yaşar.Asıl önemli olan onsuz yaşamak ister misiniz?Herkes herkessiz yaşar bence
Artık zaten konuşma olmaz.Evet kozu istiyorsa vermek gerek,yapışamam ki,yoruldum diyene oturup konuşalım diyemem,dinlen derim madem
Yorulduk ben de yoruldum 4 yıl uzun bi zaman ve heran beraberdik,2 kere ayrıldık sadece biri 15 gün biri 1 hafta sürdü birinde ben birinde o geri adım attı ama busefer ortak bi karardı birbirimizden uzaklaşmaya busefer cidden ihtiyacımız vardı,hatta gülerek ayrıldık,şakalaştık 3 ayda ben şimdi ne fındıklar kırarım falan diye takıldı bana,birbirimizi severek ayrıldık ama sonrası ne olur bilmiyorumArtık zaten konuşma olmaz.
O ara verme kararından önce olmalıydı.
Ben olsam son kez de olsa bu kararı vermeden konuşurdum.
Şu an karşı taraftan bir çözüm önerisi gelmeli.
Ama çok umutlanmayın.
Beklemede kalın.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yorulduk ben de yoruldum 4 yıl uzun bi zaman ve heran beraberdik,2 kere ayrıldık sadece biri 15 gün biri 1 hafta sürdü birinde ben birinde o geri adım attı ama busefer ortak bi karardı birbirimizden uzaklaşmaya busefer cidden ihtiyacımız vardı,hatta gülerek ayrıldık,şakalaştık 3 ayda ben şimdi ne fındıklar kırarım falan diye takıldı bana,birbirimizi severek ayrıldık ama sonrası ne olur bilmiyorum
Çok teşekkür ederim evet kabuklarımıza çekilmek istedim,yoksa vazgeçmedimBazen insanlar kendi kabuguna cekilmek isteyebilir bana çok doğal geliyor biraz akışına bırakın kafanızı dinleyin gerçekten sevgi var ise yine ortak bi yolda buluşursunuz merak etme
Kötü haberci olmak istemem ama okadar ayrılık bidaha başlangıç getirmez.Biter her iki tarafta soğurSelam bayanlar
4 yıllık bir ilişkim vardı,bazı ailevi sorunlarım olunca biraz ilişkimiz yıprandı kavgalar hakaretler vs vs
Sonunda 3 aylık bi mola vermemiz gerektiğini düşündüm ve erkek arkadaşım da kabul etti
Bu yaz görüşmücez ve 1 hafta oldu daha
Ama içim de pek rahat değil yanlış mı yaptım soğur mu benden
Tavsiyelerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?