- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Erkekleri yatakta yakalasan bile onlar hep mantikli aciklama yaparlar.Teşebbüs değil ben birinden şüphelendim ve olayları da ona göre yorumladım o da bunları kabul etmedi,bana mantıklı bi açıklama da yaptı ama kafama takıldı yine de,ben uzatmaya devam edince de olay büyüdü kavga yerini hakarete bıraktı sonunda da bıktım bu sacmalıklarından dedi ben de ozaman ara verelim dedim
Onu da konuştuk öyle birşey olmaz ne sacmalıyorsun dedi
[/QUOTE
Şimdi öyle demiş olabilir de sen iyide pek inanma nolur nolmaz
Üç ay ayrı kalalım mola verelim mi dedinizSelam bayanlar
4 yıllık bir ilişkim vardı,bazı ailevi sorunlarım olunca biraz ilişkimiz yıprandı kavgalar hakaretler vs vs
Sonunda 3 aylık bi mola vermemiz gerektiğini düşündüm ve erkek arkadaşım da kabul etti
Bu yaz görüşmücez ve 1 hafta oldu daha
Ama içim de pek rahat değil yanlış mı yaptım soğur mu benden
Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Bedelli yav 21 günPeki ücretsiz izin mi
Staj askerlik halletsin falan demişsin askerlik döneminde yanında olmayan birini özlemez sanırım azcık aklı varsa
Sorunlarımız artmaya başladı ve kavga ediyorduk 4 yılın yorgunluğu da vardıÜç ay ayrı kalalım mola verelim mi dediniz
Ya benim herif de bedelli yaptı ama 21 gün bile zor geliyor arabeske bağlıyorlar bilgineBedelli yav 21 gün
Biliyorum ama aldatma yok eccuk bi kaçamaga yeltenmek gibi diyelim o da burnundan geldi zaten bence 1 ay çenemi dinlediErkekleri yatakta yakalasan bile onlar hep mantikli aciklama yaparlar.
Onlara degil hislerine guveneceksin.
Eki Görüntüle 2276754
İyi de askerde telefon olayı var mı?Ya benim herif de bedelli yaptı ama 21 gün bile zor geliyor arabeske bağlıyorlar bilgine
Kamerasız olarak evetİyi de askerde telefon olayı var mı?
O şimdi üşenir kamerasız telefon almayaKamerasız olarak evet
Bi dönem ayrılmaya karar vermiştim aldatmadan şüphelenmiştimNickin bile ayrılık
Size göre vazgeçmemişsiniz ama o büyük ihtimal vazgeçtiniz gibi algılamıştır.Ben ondan vazgeçmedim geçsem burda konu açmam sadece beni üzüyordu son zamanlarda ve nedenlerini de kabul etmiyordu sorun çıkardığımı kendi kendime senaryo yazdığımı söylüyordu yorulduğunu bıktığını tekrarlıyordu bazen,ben biraz tezcanlıyım oldu bitticiyim o sakin daha kontrollüydü yoruluyordu karşımda
Bıktım bunaldım yoruldum diyordu son tartısmalarımızda ben de ara verince iyi gelir ona diye düşündüm benim için de bi düşünme zamanı olur dedim kendi kendime niye böyle bi karar alıyım,o da zaten hemen tamam dediSevgilim bana bu teklifle gelse ayrıldık kabul eder yoluma bakardım. Ilişki kaç yıllık olursa olsun gün içerisinde paylaşımda bulunmak istemeyeceğim kadar uzaklaştığım biriyle de bir daha başlamazdım. Bu ara degil 3 ay 3 hafta bile olsa sizden çok şey götürecek. Ayrılık provası yazanlar olmuş tam olarak kelime karşılığı bu bence. Ve zaman olarak da manidar geldi bana sevgilinizin yoğun vaktinde kolaya kaçıyorsanız şimdiden ileride ilişkiniz ilk zorlukta ayağa kalkacak gücü bulamaz
Hayır o tartışmaktan bıktığını bunaldığını söyledi,bazı günler görüşmeyelim diyordu,baktım tamamen bitçek ozaman uzun süre görüşmeyelim dedim o da hemen tamam dedi zaten hayır deseydi benim ara vermeye niyetim yoktu yani etki tepki olduSize göre vazgeçmemişsiniz ama o büyük ihtimal vazgeçtiniz gibi algılamıştır.
Erkekler düz mantık düşünür.Bizim gibi kompleks fikir yürütmezler.
Bence mola verelim demek ayrılığın fragmanını bi yaşayalım çok zorlanmazsam geri dönmem zorlanirsam devam ederim demekle aynıdır.Sorunlarımız artmaya başladı ve kavga ediyorduk 4 yılın yorgunluğu da vardı
Karşınızdaki yoruldum diyorsa ne diyebilirsiniz mecbur kaldımBence mola verelim demek ayrılığın fragmanını bi yaşayalım çok zorlanmazsam geri dönmem zorlanirsam devam ederim demekle aynıdır.
Evliliklerde boşanmadan hemen önceki aşamadır. Hatta çoğu hakim boşanmaya hukmetmeden önce ayrılığa hükmeder. Umarım anlatabilmisimdir anlatmak istediğimi
Siz ona istediği kozu vermişsiniz maalesef.O da üstüne balıklama atlamış.Hayır o tartışmaktan bıktığını bunaldığını söyledi,bazı günler görüşmeyelim diyordu,baktım tamamen bitçek ozaman uzun süre görüşmeyelim dedim o da hemen tamam dedi zaten hayır deseydi benim ara vermeye niyetim yoktu yani etki tepki oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?