- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
vibratör al ve ezersiz yap işe yarıyortmda benim cogu akrabamdan duydum ise yaramiyomis ama madem oyle ben bu hafta hastaneye gidcem
ben 8 yıl cektım bagıra bagıra ılıksı oluyordu.
gercekten bu konu hakkinda beni cok savundunuz tesekkur ederimİşte hala acıyacak hissini atlamamışsın. Ben de aştıktan sonra bile çok acı duydum bir süre. Ama aslında kadınlar da zevk alabilir, hep bunlar kafamızda olan şeyler. Belki buna yönelik çalışmalar yapmak, tad almak için çabalamak gerek. Kitaplar okumak belki iyi bir uzmana danışmak falan.
Biz de cinsellik erkeği mutlu etmek üzerine kurulu, oysa kadın da mutlu olabilir pekala.
Vibratör nevibratör al ve ezersiz yap işe yarıyor
gercekten bu konu hakkinda beni cok savundunuz tesekkur ederim
Boşan bence. Adam huzura kavussun..
Bak bende basda senın gıbı oldum sankı onde bır duvar varmıs gıbı hıss edıyordum amma bır gun karar verdım acısa da ne olsa da yapıcam ve basardım bur ay sonra.Korkutma kendını tabıkıde ınsanın vucudu buna uygun yaratılmıs yeterkı rahatla va acıyı goze alEsimle 1senedir iliskiye giremiyorum ilk evlendimmde girdim kan geldi ondan sonra 1sene giremedim sanki hic girmicekmis gibi gelio kendi kendime kasiliyorum cok umitsizim hic olmuycak gibi lutfen bna yardm edin naapmam lazm
su an cok zevk alıyorum ama ilk yıllar öyle degıldı. dogum yaptıgım halde bu degışmemişti. vibratör eksersızı bende cok işe yaradıİşte hala acıyacak hissini atlamamışsın. Ben de aştıktan sonra bile çok acı duydum bir süre. Ama aslında kadınlar da zevk alabilir, hep bunlar kafamızda olan şeyler. Belki buna yönelik çalışmalar yapmak, tad almak için çabalamak gerek. Kitaplar okumak belki iyi bir uzmana danışmak falan.
Biz de cinsellik erkeği mutlu etmek üzerine kurulu, oysa kadın da mutlu olabilir pekala.
Gayet iyi davranio biz zaten severek evlendik benim tek sorunum korkumu yenmekBak bende basda senın gıbı oldum sankı onde bır duvar varmıs gıbı hıss edıyordum amma bır gun karar verdım acısa da ne olsa da yapıcam ve basardım bur ay sonra.Korkutma kendını tabıkıde ınsanın vucudu buna uygun yaratılmıs yeterkı rahatla va acıyı goze al
eşinin korkusu yüzünden gayette beklemesi gereken bir adamı bekledi diye melek ilan etmişsiniz.bence konunun 'sahte'liğinden önce bunu sorgulayalım bence.insanlar sadece birbirlerini cinsel anlamda tatmin edebildikleri için evlenmiyorlar.1 sene ilişkiye giremedin ve adam seni boşamadıysa bence sırf o melek adam için tedavi olmalısın.
cinsellik erkeği mutlu etmek üzerine kurulu değildir. yapılan araştırmalar kadının daha çok zevk aldığını söyler. Çünkü kadının uyarılan daha cok noktasi vardir. cinsellik iki tarafi da mutlu etmek uzerine kuruludur hatta daha çok kadını bile diyebiliriz.İşte hala acıyacak hissini atlamamışsın. Ben de aştıktan sonra bile çok acı duydum bir süre. Ama aslında kadınlar da zevk alabilir, hep bunlar kafamızda olan şeyler. Belki buna yönelik çalışmalar yapmak, tad almak için çabalamak gerek. Kitaplar okumak belki iyi bir uzmana danışmak falan.
vibrator nesu an cok zevk alıyorum ama ilk yıllar öyle degıldı. dogum yaptıgım halde bu degışmemişti. vibratör eksersızı bende cok işe yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?