iliskiye giremiyorum :(

ben 8 yıl cektım bagıra bagıra ılıksı oluyordu.

İşte hala acıyacak hissini atlamamışsın. Ben de aştıktan sonra bile çok acı duydum bir süre. Ama aslında kadınlar da zevk alabilir, hep bunlar kafamızda olan şeyler. Belki buna yönelik çalışmalar yapmak, tad almak için çabalamak gerek. Kitaplar okumak belki iyi bir uzmana danışmak falan.

Biz de cinsellik erkeği mutlu etmek üzerine kurulu, oysa kadın da mutlu olabilir pekala.

Burda vajinusmus konularına denk geliyodum bazen orda çoğu kadın parmak egzersizleriyle çözmüştü bu yöntemi araştırabilirsin Allah yardımcın olsun zor bi durum

gercekten bu konu hakkinda beni cok savundunuz tesekkur ederim

gercekten bu konu hakkinda beni cok savundunuz tesekkur ederim

Dedim ya yaşadım biliyorum zorluğunu, resmen her an aklımda bu konu olmuştu 4 ay. Yaşamayana kolay geliyor bazı şeyler.

Hele ki boşa kocanı falan diyenleri takma canım. Bu bizim kafamızda kurduğumuz bir şey ve kafamız da bitirebiliriz.

Nette ki egzersizleri yap, kayganlaştırıcı falan kullan, eczaneler de var. Ve milyarlarca kadın yıllardır bunu başardıysa ben de başarabilirim, sonu ölüm değil de. Yani bir doğumdan daha az acı veren bir şey cinsel birliktelik hatta kafamızda acı sorunsalını çözünce, zevk veren birşey. Bunları düşün.

Rabbim yardımcın olsun, tez elden çöz bunu ve kocanla aranı düzelt. Allah'a dua et canım, bolca dua et.

Korktuğunuz için kasılıyorsunuz. Aslında cinsel ilişki hiç korkulacak yada kasılacak birşey değil hatta çok zevkli birşey. Böyle düşünmeyi deneyebilirsiniz.
Parmak egzersizi yapanlar da varmış ama bana çok tuhaf geliyor o.

Bence bu sorun sadece kadınlardan dolayı olmuyor .
Sonuçta sevdiğiniz adam ,illaki öpmek,dokunmak istiyorsunuz.Erkeğin de nasıl davrandığı bence daha önemli.
Şefkatli,yumuşak davransa ..
Eşiniz nasıl davranıyor size?

Esimle 1senedir iliskiye giremiyorum ilk evlendimmde girdim kan geldi ondan sonra 1sene giremedim sanki hic girmicekmis gibi gelio kendi kendime kasiliyorum cok umitsizim hic olmuycak gibi lutfen bna yardm edin naapmam lazm
Bak bende basda senın gıbı oldum sankı onde bır duvar varmıs gıbı hıss edıyordum amma bır gun karar verdım acısa da ne olsa da yapıcam ve basardım bur ay sonra.Korkutma kendını tabıkıde ınsanın vucudu buna uygun yaratılmıs yeterkı rahatla va acıyı goze al

su an cok zevk alıyorum ama ilk yıllar öyle degıldı. dogum yaptıgım halde bu degışmemişti. vibratör eksersızı bende cok işe yaradı

Evliligime 3 ay kaldı ben de burada yazılanları okudukca etkilenmeye basladım, of cok stresli bir durum
İnsallah herkes bu sorununu atlatır allah yardımcınız olsun.

Benimde kuzenim ilk evlendiginde 1 hafta kasılmaktan yapamamış.annemde biraz alkol al rahatlatsın seni dedi.Kuzenimde hiç alkol kullanmayan birisi 1 tane bira içmiş,baya bi sarhoş etmiş onu,baya rahatlamış yapmışlar ama kuzenim hatırlamiyor

G Gayet iyi davranio biz zaten severek evlendik benim tek sorunum korkumu yenmek

1 sene ilişkiye giremedin ve adam seni boşamadıysa bence sırf o melek adam için tedavi olmalısın.
eşinin korkusu yüzünden gayette beklemesi gereken bir adamı bekledi diye melek ilan etmişsiniz.bence konunun 'sahte'liğinden önce bunu sorgulayalım bence.insanlar sadece birbirlerini cinsel anlamda tatmin edebildikleri için evlenmiyorlar.

cinsellik erkeği mutlu etmek üzerine kurulu değildir. yapılan araştırmalar kadının daha çok zevk aldığını söyler. Çünkü kadının uyarılan daha cok noktasi vardir. cinsellik iki tarafi da mutlu etmek uzerine kuruludur hatta daha çok kadını bile diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…