O kadar korkulacak acı deyıl bur kere acımasını goze almalısın kocana da sana da ıskence sonuctaG
Gayet iyi davranio biz zaten severek evlendik benim tek sorunum korkumu yenmek
cinsellik erkeği mutlu etmek üzerine kurulu değildir. yapılan araştırmalar kadının daha çok zevk aldığını söyler. Çünkü kadının uyarılan daha cok noktasi vardir. cinsellik iki tarafi da mutlu etmek uzerine kuruludur hatta daha çok kadını bile diyebiliriz.
Benimde kuzenim ilk evlendiginde 1 hafta kasılmaktan yapamamış.annemde biraz alkol al rahatlatsın seni dedi.Kuzenimde hiç alkol kullanmayan birisi 1 tane bira içmiş,baya bi sarhoş etmiş onu,baya rahatlamış yapmışlar ama kuzenim hatırlamiyor
acık acık yazmaya gerek yok ikiside birbirini iceri girmeden tatmin eder yani ee cocuklarıda var daha nee :))Merakımı mazur görün; birleşme olmadan cinsel hayat nasıl iyi olabiliyor?
Hayir hic denemedimyalnız her birleşememe durumu vajinusmus değildir.
en azından tanı koyulması için bir uzmana başvurun,
fiziksel bir sorun da olabilir ve çözümü çok ufacık bir tedavi olabilir.
eğer vajinusmus tanısı koyulursa da ilgili topiklerdeki önerileri deneyin.
alkol almayı denediniz mi mesela?
İyi de hatırlamazken bu işi yaptı diyelim, hatırlayınca yine yaşar ki o korkuyu. İçkiyle aşılmaz bu illet. O zaman her ilişki de içip zom olsun. Sarhoşken 30 kez yapsa ayılınca yine kasar yani. Beynine hükmedemiyorsun zaten, bu hastalık beyin de başlayıp bitiyor.
Yani zom olana kadar içilmemeli zaten.hafif vucudunu gevşetecek kadar ve biraz cesaretini arttıracak kadar.yoksa ne bileyim bi uyku ilacı,anatesi falan alsın aynı şeye gelir
ya bende ilişkiye giremiyorum lütfen yardım edin ne yapmalıyım
okudum ama yapamıyorum genelde parmak egzersizi gibi ben birşey sokmayı başaramıyorumBu konuda yapılmış tavsiyeleri okudunuz mu?
Cinsel terapiyle cozersin. Bi de muayene ol. Bende enfeksiyon cikmisti rahim agzina yakin sonradan ogrendik.Esimle 1senedir iliskiye giremiyorum ilk evlendimmde girdim kan geldi ondan sonra 1sene giremedim sanki hic girmicekmis gibi gelio kendi kendime kasiliyorum cok umitsizim hic olmuycak gibi lutfen bna yardm edin naapmam lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?