iliskiye giremiyorum :(

İşte ama birçok kadın zevk almayı bilmiyor, tabularını yıkamıyor ve bunu vazife olarak görüyor. Nasıl daha çok zevk alırım kısmına odaklanmadan aman yapayım bitsin mevzusu var. İlişki esnasında acı çeken kadınlar, zevk almayanlar, gerçek anlamda zevk alanlardan çok daha fazla, özellikle bizim gibi tabularla boğuşan ülkelerde. Bu kadınlar bunu hastalık gibi görmeyip ömürlerini cinsellikten nefret edip, cinselliği erkeğe görev olarak yapıyor.

Aslında her şey gibi bunun tedavisi var ama dedim ya tabular yıkılırsa...

İyi de hatırlamazken bu işi yaptı diyelim, hatırlayınca yine yaşar ki o korkuyu. İçkiyle aşılmaz bu illet. O zaman her ilişki de içip zom olsun. Sarhoşken 30 kez yapsa ayılınca yine kasar yani. Beynine hükmedemiyorsun zaten, bu hastalık beyin de başlayıp bitiyor.

yalnız her birleşememe durumu vajinusmus değildir.
en azından tanı koyulması için bir uzmana başvurun,
fiziksel bir sorun da olabilir ve çözümü çok ufacık bir tedavi olabilir.

eğer vajinusmus tanısı koyulursa da ilgili topiklerdeki önerileri deneyin.
alkol almayı denediniz mi mesela?

Canım psikolojik destek alabilirsiniz. .
Korkun çok yersiz . .
İnşallah düzelir. .

Hayir hic denemedim

Acilen doktora gitmelisin eşini seviyorsan korkmadan yaklaşmalısın sevdiğin adamla o özel anı paylaşmak gibisi yok gör bak hiç korktuğın gibi olmaycak

Yani zom olana kadar içilmemeli zaten.hafif vucudunu gevşetecek kadar ve biraz cesaretini arttıracak kadar.yoksa ne bileyim bi uyku ilacı,anatesi falan alsın aynı şeye gelir

Yani zom olana kadar içilmemeli zaten.hafif vucudunu gevşetecek kadar ve biraz cesaretini arttıracak kadar.yoksa ne bileyim bi uyku ilacı,anatesi falan alsın aynı şeye gelir

Hiç öyle olmuyor :) ben sakinleştirici de içtim inanki tam tersi etki yaptı:))) gözlerim cin gibi açıldı ne uyku ne sakinleşme hiç bişey:))) tamamen beyinde bitiyor bu iş sakinleştiriciymiş,alkolmüş hepsi yalan oluyor beyin kabul etmediği sürece. Ben 7buçuk ay uğraştım boşuna beklemişim doktora gittim hemen atlattım bu durumu. Gözümüzde büyütüyoruz başka hiçbişey yok. Mesela bi arkadaşıma da alkol demişler o da alkol almış sonra oteli yıkmış kocasına bağırmış bana tecavüz etme diye :)) en mantıklısı profesyonel destek almak.

Esimle 1senedir iliskiye giremiyorum ilk evlendimmde girdim kan geldi ondan sonra 1sene giremedim sanki hic girmicekmis gibi gelio kendi kendime kasiliyorum cok umitsizim hic olmuycak gibi lutfen bna yardm edin naapmam lazm
Cinsel terapiyle cozersin. Bi de muayene ol. Bende enfeksiyon cikmisti rahim agzina yakin sonradan ogrendik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…