- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Kadınlar da bilmiyor. Önsevişme erkeğe ait gibi bi yargı var. Biz yatalım beyler çalışsın mantığı yaş. Adam da hep aynı hareketleri yapa yapa sıkılır tabi sonuca ulaşmak ister. Ekşın lazım
Dogg pozisyonu , bayan altta erkek üstte bu pozisyonlar haricinde bilmiyoz valla o bahsettiğin pozisyon nasıl oluyor kız :)Aa geleneksel sevişme pozisyonumuz patates çuvalı pozisyonu, bilmiyor musunuz sen?
Olunca tadarsin sendekocam yoktur
Dogg pozisyonu , bayan altta erkek üstte bu pozisyonlar haricinde bilmiyoz valla o bahsettiğin pozisyon nasıl oluyor kız :)
Böyle evlilik istemem sağolOlunca tadarsin sende
Hepsi toplam 10 dakika mı demek istedi ki ?10 dakikami pardon da ne kadar sürmesini bekliyordunuz???
Canim erkeklerin çok gücüne gider erken boşalıyorsun demek, özgüven sorunu yaşarlar. Tecrübeyle sabit. Sakin ha .Ben yüzüne karşı çok şikayet ediyorum erken bosaliyosun diye bana karşı moralini düzgün tutuyor ama uzaklasmasina neden olur mu ki ?
Niye kiz hayalinde evlilik geceler olmasın yuhihuuuu muBöyle evlilik istemem sağol
YaaaaaaCanim erkeklerin çok gücüne gider erken boşalıyorsun demek, özgüven sorunu yaşarlar. Tecrübeyle sabit. Sakin ha .
On sevisme olmuyor ilişki 10 dk gibi süreHepsi toplam 10 dakika mı demek istedi ki ?
iki saat çok abartı. 1 saat olur evet ama önsevişme cilveleşmeyle falan. Bi de erkek kendini kontrol edebiliyosa boşalmasını geciktirebilir. Yoksa 2 saat git gel kalp mi dayanırNe biliyim bu sitede okudugumda ki bayanlar 1 2 saat sürdüğünden bahsettiler. Bizim iliskimizdemi sıkıntı var diye dusundum
Çok çılgıncaKuzum sen kamasutra diye arama yap googleda en temizi.
Erkekler için en önemli konu belki de bu hayatta tabiki uzaklaşmasına sebep olur. Siz de biraz anlayış gösterseniz robot değil sonuçta. Bence hormon tahlili de yapılmalıBen yüzüne karşı çok şikayet ediyorum erken bosaliyosun diye bana karşı moralini düzgün tutuyor ama uzaklasmasina neden olur mu ki ?
Yo 5 dakika hiç normal değil bence . Ben 1 yıllık evliyim en kısası 10 sürer ve ne çabuk deriz şaşkın şaşkın.Normalmi sence
Kadınlar da bilmiyor. Önsevişme erkeğe ait gibi bi yargı var. Biz yatalım beyler çalışsın mantığı yaş. Adam da hep aynı hareketleri yapa yapa sıkılır tabi sonuca ulaşmak ister. Ekşın lazım
Canım valla çok alınırlar. Erken bosalma erkeklerin korkulu rüyası ve eşimin dediğine göre intihar sebebiymiş , sen düşün artık! Kendinlerini aciz görürler.Yaaaaaaben alınmaz diye saçma sapan konuştum çok kısa suruyor vs diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?