İlişkiye girme sıklıgınız?

Aa geleneksel sevişme pozisyonumuz patates çuvalı pozisyonu, bilmiyor musunuz sen?

Erken bosalma sorunu icin doktora gitmesini soyleyin.
Sonrasi hallolur.
Iliskiye girme sıklıgı kisiden kisiye degisir.
Yeri gelir haftada 3 kere olur yeri gelir 15 gunde olur.
Buna fazla takilmayin

Bazi erkekler evlendikt3n sonra bekarken ki kadar istekli olmuyo sanirim ama cinsellik ortada bir sorun yoksa degiskenlik gosterebiliyor 1 hafta hic olmaz ertesi hafta sık olur bence bunun zamani yeri yok

Ne biliyim bu sitede okudugumda ki bayanlar 1 2 saat sürdüğünden bahsettiler. Bizim iliskimizdemi sıkıntı var diye dusundum
iki saat çok abartı. 1 saat olur evet ama önsevişme cilveleşmeyle falan. Bi de erkek kendini kontrol edebiliyosa boşalmasını geciktirebilir. Yoksa 2 saat git gel kalp mi dayanır iyi sallamışlar

Ben yüzüne karşı çok şikayet ediyorum erken bosaliyosun diye bana karşı moralini düzgün tutuyor ama uzaklasmasina neden olur mu ki ?
Erkekler için en önemli konu belki de bu hayatta tabiki uzaklaşmasına sebep olur. Siz de biraz anlayış gösterseniz robot değil sonuçta. Bence hormon tahlili de yapılmalı

Oyle bir yargida bulunmadim. Karşılıklı tabii ki. Ama erkek saglik sorunu yoksa cinsel iliski sonunda kesin orgazm olduğu icin ön sevisme kadin icin cok daha onemli bir hal aliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…