- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Benim söylememle vucuduma dokununca anlamı kalmıyor işte o hissi yakalayamıyorum.
Benim eşim on sevismeyi kendisinde uygulamami çok sever :)Oyle bir yargida bulunmadim. Karşılıklı tabii ki. Ama erkek saglik sorunu yoksa cinsel iliski sonunda kesin orgazm olduğu icin ön sevisme kadin icin cok daha onemli bir hal aliyor.
Kız ilişki süresi icin diyorum 10 dakika gayet ideal ve asla erken boşalma denmez öncesi sonrası başka olayHerşey 10 dakikada olup bitiyorsa kime yetsin ay
Kız valla korktum şimdi hatta eşime karşı mahcup hissettim ben öyle dediğimde durgunlasiyordu ama öyle deme diye sikaytte bulunmadı hiç ondan çok espiriyle karışık çok laf soktum. Bidaha deneyim bariCanım valla çok alınırlar. Erken bosalma erkeklerin korkulu rüyası ve eşimin dediğine göre intihar sebebiymiş , sen düşün artık! Kendinlerini aciz görürler.
Benim eşim on sevismeyi kendisinde uygulamami çok sever :)
1 2 saat miNe biliyim bu sitede okudugumda ki bayanlar 1 2 saat sürdüğünden bahsettiler. Bizim iliskimizdemi sıkıntı var diye dusundum
evet bu kesinlikle doğru. Benim en çok hoşlandığım yeri ne bilsin kocam. Başlarda yönlendirmeyle sonraları kendiliğinden buluyolar. Her şey aşama aşama öyle armıt biş avzuma düş olmuyo bu işler konu sahibiiBaslarda yakalayamazsiniz da bir sure sonra ogrenince yakalarsiniz. Daha once cinsel deneyimi olmadiysa sevismeyi nasil ogrenecek ki? Siz yonlendireceksiniz iste.
Valla çok söyledim suramida op buramida op dedigimde 1 2 dakika uyguluyo sonra bırakıp yoluna devam ediyorevet bu kesinlikle doğru. Benim en çok hoşlandığım yeri ne bilsin kocam. Başlarda yönlendirmeyle sonraları kendiliğinden buluyolar. Her şey aşama aşama öyle armıt biş avzuma düş olmuyo bu işler konu sahibii
AynenAyiptir soylemesi ama 1 saate yakin
Dikkat et canım. Asla kötüydü diye İmma da bulunma aksine çok iyisin de. Bidahakine söyle yapsak daha iyi olur diye diye İnan' ki cozersin olayiKız valla korktum şimdi hatta eşime karşı mahcup hissettim ben öyle dediğimde durgunlasiyordu ama öyle deme diye sikaytte bulunmadı hiç ondan çok espiriyle karışık çok laf soktum. Bidaha deneyim bari
Sanki guiness rekorlar kitabına gireceklerYarım saat öpüşsem kocamdan sıkılırım kız. O kadar romantizm beni bozar.
Yani öpüşen de öpüşür, dahil de eder, 90 dk içine de sayarsa sayar.
Şimdi salt erkeklerden de performans bekleyince olmuyor, o zaman tabiysi yarım saatin üzerini görmek zor olur.
Gangstar Dümenle cinsel irdelemeler saatine hoş geldiniz. :/
evet bu kesinlikle doğru. Benim en çok hoşlandığım yeri ne bilsin kocam. Başlarda yönlendirmeyle sonraları kendiliğinden buluyolar. Her şey aşama aşama öyle armıt biş avzuma düş olmuyo bu işler konu sahibii
fake olduğunu düşünüyorum.yemezler Murtaza abiMerhaba hanımlar ben 1 senelik evliyim. Eşim çok üstüme düşer işten gelir gelmez beni çok özlediğini söyler sarılır öper bunu gün içersinde sık sık tekrarlar. Fakat birkaç defa farklı sitelere baktığını gördüm ve bidaha yapmayacağını söyledi. Sorun ne derseniz cinsellik konusunda 2 günde bir hep ben yaklasirim hatta kendisine de bu konuda şikayetçi olduğumu söyledim. 1 hafta 10 gün yaklaşmasam yaklasmiyor ayrıca on sevisme olmuyor beni tatmin edici seylerde bulunmuyor mesala hep yanağımdan öper dudağımdan opmez. Dişlerimi de temiz tutuyorum. İliskimiz 10 dk sürüyor erken boşalma yasiyor . Bende kendimi hiç ağırdan almıyorum sanki benm yaklasmami bekliyormuş gibi. Sizde durumlar nasıl benmi cok abrtiyorum . ?
Ne sacmaliyon ya gurupta beni taniyanlar var eski konularimi okuyabilirsin !fake olduğunu düşünüyorum.yemezler Murtaza abi
fake filan değil bu kaçıncı konusu kadının. Önyargılı olmayın bu kadar..fake olduğunu düşünüyorum.yemezler Murtaza abi
yoluna devam etmesine izin verme ayol.. Civelek ol azcık adamı yoldan çıkar iyice :))Valla çok söyledim suramida op buramida op dedigimde 1 2 dakika uyguluyo sonra bırakıp yoluna devam ediyor
Kızlar vallahi fake değilim aklınızda şüphe olusmasin biliyorum böyle kadın guruplara dadanan sapkın çok erkek vardır. Ama daha öncesindede konularim var ve ilk defa cinsellikle ilgili konu açtımfake filan değil bu kaçıncı konusu kadının. Önyargılı olmayın bu kadar..
Valla nisanliyken sırf öpüşerek bosaliyordu diğer yerlerim onun için ulasilmazdi tabi ama şimdi kendi isteğiyle toplasan 5 kere opusmemistir ondada uzun süre ilişkiye girnezsek10 dk ne yaahuuu bu sogukta dus almaya degmez
Cok ilginc ya gercekten... birbirini seven iki insan nasil opusmez Nasil... nasilll... ozeleee giriyor bukadar yeter
Konu sahibi acikcasi boyle bir iliski yasasam kocamin sadece bosalmak icin beni kullandigini dusunur ve iliskimi gozden gecirirdim.
Sacma yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?