- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.329
- 398
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Aynen, bencede fake ve erkekfake olduğunu düşünüyorum.yemezler Murtaza abi
Hee ozaman onun ki hemen tavan yapıyor zatenyoluna devam etmesine izin verme ayol.. Civelek ol azcık adamı yoldan çıkar iyice :))
Gercekten cok ilginc geliyor banaValla nisanliyken sırf öpüşerek bosaliyordu diğer yerlerim onun için ulasilmazdi tabi ama şimdi kendi isteğiyle toplasan 5 kere opusmemistir ondada uzun süre ilişkiye girnezsek
Olur inşallah koca kv görümce elti bebe konularını bekleriz hacıkocam yoktur
Fake üyeysen ve erkeksen bu yorumumu oku Harun abi.Bir araştırma görmüştüm şimdi sallıyor gibi olmasın da internetten araştırmaya üşendim şimdi , zaten Türkiye erkekleri en erken boşalan erkekler sıralamasında 3. müymüş neymiş.Hatta yabancı bir filmde bile vardı , yan odadan yatak sesi geliyo , adam eşine diyor ki Türk onlar şimdi biter zaten diyor.Bunlar hep Ameriganın oyunları. Bir de erken boşalıyorsun deme eşine denmiş de adama aslansın kaplansın diye gaz verirse de farkına varmaz ki adam eşinin isteklerinin.Harika sevişiyorum zanneder ve hiçbir şeyi çözmeye çalışmaz.Nasıl çözülücek sorunlar söylemeden?
Aynen, bencede fake ve erkek
Yapanlar vardır Allah onların da belasını versin . Ama Allah'ın adını verdim değilim başka napabilirimfake ler anlaşılmasınlar diye başka konularda acıyorlar kayınvalide görümce şikayetleri gibi.çokk vardı bu sitede neler gördük nelerrr
Ölü balık pozisyonu diyorum ben ona hem daha ışık açmadan yorgan altında sevişenler var pozisyon mu yapma yahuAa geleneksel sevişme pozisyonumuz patates çuvalı pozisyonu, bilmiyor musunuz sen?
Farklı bı konum olsa inandırmak için ugrasmazdim ama konu cinsellik olduğu için .güven önemli özelden sosyal hesabımı hesabımı verebilirim ordan konuşuruz istersen içiniz rahat etsinFake üyeysen ve erkeksen bu yorumumu oku Harun abi.
"Ayıp yorganın altında olur." diye atasözümüz bile var yahu.Sonra da neden sevişmek ve cinsellik ayıp sayılıyor diyoruz.Hep atalarımız yüzünden...Ölü balık pozisyonu diyorum ben ona hem daha ışık açmadan yorgan altında sevişenler var pozisyon mu yapma yahu
İnandim kiz, eski konularin varmis kusura bakmaYapanlar vardır Allah onların da belasını versin . Ama Allah'ın adını verdim değilim başka napabilirim
Yok önemli değil konu cinsellik haliyle bayan ortamı sizinde içiniz rahat etsin tabiİnandim kiz, eski konularin varmis kusura bakma
Bence kadından çok erkek de okuyor buraları.Yok önemli değil konu cinsellik haliyle bayan ortamı sizinde içiniz rahat etsin tabi
Yaaa ciddimisnz ama benm paylasimim üyeler haricinde kimse okuyamiyorBence kadından çok erkek de okuyor buraları.
Aynen,bide bize merali dedikoducu derler :)))Bence kadından çok erkek de okuyor buraları.
Cumle alem okuyo bebisimYaaa ciddimisnz ama benm paylasimim üyeler haricinde kimse okuyamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?