İlişkiye girmek istiyorum

accessdenied haklı değil miyim allah aşkına okur musunuz lütfen sinirden çıldırıcam Mune
Senin açtığın konu "ilişkiye girmek istiyorum"
O da Gitsem mi diye konu açmıştı
O yüzden benzetildi

Sen çok ikiyüzlü bir insansın o konuda beni savunurken dediklerine bak sırf evet sana özeniyorum demediğin için bu çirkefliklerin.

Senin açtığın konu "ilişkiye girmek istiyorum"
O da "gitsem mi" diye konu açmıştı
O yüzden benzetildi
Yahu her benzetilen konuda insanlar birbirine mi özeniyor bunu anlamadım,şöyle diyebilir ceycey konunu ben sandım,resmen gelmiş beni taklit ediyorsun diyor onu taklit etmem için gerçek hayatta bir tanışıklığımız olmalı ben foruma adamakıllı 2-3 aydır düzgün girmiyorum.Yaptığı iftira günahtır ya.

Ben burda her zaman üslubumu korudum insanlarla gayet nazik üslupla yorumlaştım. Ama sen burda her açtığın konuda, çevrendeki yurt arkadaşların her kim olursa olsun saldırganlık gösteriyorsun. Umarım sen de insanlarla nasıl sağlıklı iletişim kurulur, hakaret etmeden nasıl konuşulur öğrenirsin kuzum

Yazma bana daha fazla gelmiş iftira atıyorsun ağlatıyorsun beni ben sana niye özeneyim ya sabır hala saldırgansın diyorsun evet saldırganım köpeğim tamam mı yazma daha fazla.

Taklit etmiyorsun senin de ilişki isteğin olabilir. Sadece konu içerikleri benziyor

Taklit etmiyorsun senin de ilişki isteğin olabilir. Sadece konu içerikleri benziyor
Gelmiş taklit ediyorsun diyor bu forumda napsam suç napsam zorbalanıyorum ben de insanım arkadaşlar unutmayın olur mu beni kışkırtıp da yorumuma eksi atamazsınız.

Yazma bana daha fazla gelmiş iftira atıyorsun ağlatıyorsun beni ben sana niye özeneyim ya sabır hala saldırgansın diyorsun evet saldırganım köpeğim tamam mı yazma daha fazla.
Bunda ağlayacak ne var la havle ya. Tamam bana özenmiyorsun, bir yanlış anlaşılma oldu konular ve nickler benzetildi. Cinsellik yaşamaya karar verdin ona da okey. Ben sana köpeksin yazmadım konuyu çarpıtma. Mağduru oynama artık.

Bir gün bu yorumlarınız yüzünden intihar da edersem çok üzülürsünüz.Çünkü gerçekten çok zoruma gitmeye başladı artık.

Mağduru oynamadım köpeği kendim için dedim.Ne yapsam zorbalanıyorum ben de insanım kalbim var yorum almak için benden büyüksünüz diye yazıyorum yemediğim hakaret kalmıyor yemediğim zorbalanma kalmıyor hassas birisiyim.

Gelmiş taklit ediyorsun diyor bu forumda napsam suç napsam zorbalanıyorum ben de insanım arkadaşlar unutmayın olur mu beni kışkırtıp da yorumuma eksi atamazsınız.
Yorumlarımı tekrar bir oku, seni zorbalayacak bir şey yazmadım gayet sakince konuştum burda. Neyse daha yazmıyorum.

Yorumlarımı tekrar bir oku, seni zorbalayacak bir şey yazmadım gayet sakince konuştum burda. Neyse daha yazmıyorum.
İnsanca mı?Beni taklit ediyor ismimi değiştireceğim bu ne hikmetse sevişmeye karar verdi?

Her ne kadar iğrenç bir durum olsa da bazı erkekler birbirlerine ilişki yaşadıkları kadınları anlatıyorlar. Bu şahıs abinin arkadaşı ise mesajlarınız kalsın ama engelle birdaha muhattap olma derim ben. Bir şekilde mesajlarınızı abine ulaştırır seni anlatır falan güven olmaz

Bir gün bu yorumlarınız yüzünden intihar da edersem çok üzülürsünüz.Çünkü gerçekten çok zoruma gitmeye başladı artık.
Tövbe tövbe. Kendine gel tamam bir sakin ol, bir su iç yüzünü yıka. İntihar falan deme öyle şeyler lütfen. Bak bu konu benim için hassas. Kimsenin vebaline girmek istemem.

Doğru diyorsunuz zaten,engelledim ilişki yaşamaktan da az önce soğudum

Mesajım sadece bu topikte yaşanılanlar için değildir geneldir, mesajı elden ele gezdirin.

Hehh bu da oldu tam oldu, şahtık şahbaz olduk.
Duvar kavgaları beğenmedim kavgaları şimdi de kullanıcı adıyla beni taklit ediyor kavgası çıktı.

Sizler iyi misiniz? Soğuk algınlığına bağlı ateşiniz falan mı çıktı yoksa?
Sitede birbirinin benzeri yüzlerce kullanıcı adı var, memlekette aynı isimle doğmuş milyonlarca insan var, dertlerde benzer olabilir, ki size şimdi hamile miyim, sürtündüm gebe kalır mıyım başlığıyla açılmış binlerce konu bulurum, eltim beni taklit ediyor, kaynanam beni kıskanıyor, kocam eve gelmiyor, çocuğum amuda kalkıyor içerikli de binlerce konu var, aynı tarihte hamile kalıp aynı gün doğum yapanlar da var sitede, hepsi saç baş girişsin.

KK’yı kum havuzuna çevirmeyin herkes kendine gelsin, zorunlu olmadığım halde sözlü ikazlar yapıp duruyorum onu da keseceğim sonunda, beni robota çevirmeyin zararlı çıkarsınız.
Ne sataşmalarınız bitiyor ne gıybetiniz bitiyor, oh be rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…