Senin açtığın konu "ilişkiye girmek istiyorum"
Bu aralar kendimi pek iyi hissetmiyorum kafam çok bozuk. Hem kız arkadaşlarımla yaşadığım sorunlar, hem bunalmışlık hissi. Dün profilime de yazmıştım beni bilen bilir. 6 yıl önce boşandığım eski eş, bana dün sosyal medyadan , düğün davetiyesi atmıştı. Her ne kadar kendime boşver takma desem de sinirlerim hâlâ bozuk.
Yabancı dil öğrenme uygulamasından biriyle tanıştım. 32 yaşında, hiç evlenmemiş, benimle aynı şehirde yaşıyor. Sohbet ettik, sonra telefon numaramı istedi, telefondan da konuştuk. Dış görünüşünü beğendim ama karakter olarak nasıl birisi bilmiyorum.
Normalde ben hep aşık olup severek cinsellik yaşayan biriyim. Ama şimdi hiç bir şeyi detaylı düşünmeden, içimden geldiği gibi yaşamak istiyorum. Cinsellik yaşamayı da özledim bir yandan.
Antidepresanım bitti, libidom yine eski haline döndü. Ama yine de görüşsem mi görüşmesem mi, korunarak ilişkiye girsem mi diye düşünüyorum. Cinsellik yaşarsam ruh halim de düzelir belki kendime gelirim.
Sen çok ikiyüzlü bir insansın o konuda beni savunurken dediklerine bak sırf evet sana özeniyorum demediğin için bu çirkefliklerin.Dikkat ettiysen ben yorumlarda hakaret etmedim ama sen şuan haddini aştın. Ben 10 erkeğin evine gitmiyorum düzgün konuş. Babasına arabada tekmeyle dalan bir genç kızdan ne beklenir zaten. Sen çevrendeki herkese laflarınla ve hareketlerinle saldırıyorsun. Zamanla kendine gelirsin umarım.
Yahu her benzetilen konuda insanlar birbirine mi özeniyor bunu anlamadım,şöyle diyebilir ceycey konunu ben sandım,resmen gelmiş beni taklit ediyorsun diyor onu taklit etmem için gerçek hayatta bir tanışıklığımız olmalı ben foruma adamakıllı 2-3 aydır düzgün girmiyorum.Yaptığı iftira günahtır ya.Senin açtığın konu "ilişkiye girmek istiyorum"
O da "gitsem mi" diye konu açmıştı
O yüzden benzetildi
Yazma bana daha fazla gelmiş iftira atıyorsun ağlatıyorsun beni ben sana niye özeneyim ya sabır hala saldırgansın diyorsun evet saldırganım köpeğim tamam mı yazma daha fazla.Ben burda her zaman üslubumu korudum insanlarla gayet nazik üslupla yorumlaştım. Ama sen burda her açtığın konuda, çevrendeki yurt arkadaşların her kim olursa olsun saldırganlık gösteriyorsun. Umarım sen de insanlarla nasıl sağlıklı iletişim kurulur, hakaret etmeden nasıl konuşulur öğrenirsin kuzum
Taklit etmiyorsun senin de ilişki isteğin olabilir. Sadece konu içerikleri benziyorYahu her benzetilen konuda insanlar birbirine mi özeniyor bunu anlamadım,şöyle diyebilir ceycey konunu ben sandım,resmen gelmiş beni taklit ediyorsun diyor onu taklit etmem için gerçek hayatta bir tanışıklığımız olmalı ben foruma adamakıllı 2-3 aydır düzgün girmiyorum.Yaptığı iftira günahtır ya.
Gelmiş taklit ediyorsun diyor bu forumda napsam suç napsam zorbalanıyorum ben de insanım arkadaşlar unutmayın olur mu beni kışkırtıp da yorumuma eksi atamazsınız.Taklit etmiyorsun senin de ilişki isteğin olabilir. Sadece konu içerikleri benziyor
Bunda ağlayacak ne var la havle ya. Tamam bana özenmiyorsun, bir yanlış anlaşılma oldu konular ve nickler benzetildi. Cinsellik yaşamaya karar verdin ona da okey. Ben sana köpeksin yazmadım konuyu çarpıtma. Mağduru oynama artık.Yazma bana daha fazla gelmiş iftira atıyorsun ağlatıyorsun beni ben sana niye özeneyim ya sabır hala saldırgansın diyorsun evet saldırganım köpeğim tamam mı yazma daha fazla.
Bir gün bu yorumlarınız yüzünden intihar da edersem çok üzülürsünüz.Çünkü gerçekten çok zoruma gitmeye başladı artık.Taklit etmiyorsun senin de ilişki isteğin olabilir. Sadece konu içerikleri benziyor
Mağduru oynamadım köpeği kendim için dedim.Ne yapsam zorbalanıyorum ben de insanım kalbim var yorum almak için benden büyüksünüz diye yazıyorum yemediğim hakaret kalmıyor yemediğim zorbalanma kalmıyor hassas birisiyim.Bunda ağlayacak ne var la havle ya. Tamam bana özenmiyorsun, bir yanlış anlaşılma oldu konular ve nickler benzetildi. Cinsellik yaşamaya karar verdin ona da okey. Ben sana köpeksin yazmadım konuyu çarpıtma. Mağduru oynama artık.
Yorumlarımı tekrar bir oku, seni zorbalayacak bir şey yazmadım gayet sakince konuştum burda. Neyse daha yazmıyorum.Gelmiş taklit ediyorsun diyor bu forumda napsam suç napsam zorbalanıyorum ben de insanım arkadaşlar unutmayın olur mu beni kışkırtıp da yorumuma eksi atamazsınız.
Tamam kusura bakma. Benzetilmek seni rahatsız etmiş olabilir bu konuda bir şey diyemem.Bir gün bu yorumlarınız yüzünden intihar da edersem çok üzülürsünüz.Çünkü gerçekten çok zoruma gitmeye başladı artık.
İnsanca mı?Beni taklit ediyor ismimi değiştireceğim bu ne hikmetse sevişmeye karar verdi?Yorumlarımı tekrar bir oku, seni zorbalayacak bir şey yazmadım gayet sakince konuştum burda. Neyse daha yazmıyorum.
Tövbe tövbe. Kendine gel tamam bir sakin ol, bir su iç yüzünü yıka. İntihar falan deme öyle şeyler lütfen. Bak bu konu benim için hassas. Kimsenin vebaline girmek istemem.Bir gün bu yorumlarınız yüzünden intihar da edersem çok üzülürsünüz.Çünkü gerçekten çok zoruma gitmeye başladı artık.
Doğru diyorsunuz zaten,engelledim ilişki yaşamaktan da az önce soğudumHer ne kadar iğrenç bir durum olsa da bazı erkekler birbirlerine ilişki yaşadıkları kadınları anlatıyorlar. Bu şahıs abinin arkadaşı ise mesajlarınız kalsın ama engelle birdaha muhattap olma derim ben. Bir şekilde mesajlarınızı abine ulaştırır seni anlatır falan güven olmaz
Neyse ben de kırdıysam kusura bakma daha fazla uzatmayalım.Tövbe tövbe. Kendine gel tamam bir sakin ol, bir su iç yüzünü yıka. İntihar falan deme öyle şeyler lütfen. Bak bu konu benim için hassas. Kimsenin vebaline girmek istemem.
Benzetmem seni rahatsız ettiyse de kusura bakma. Sen de cinsellik yaşamak isteyebilirsin ama bu mümkünse doğru kişiyle olsun. Devir kurnaz dolu. Başına iş açmanı istememDoğru diyorsunuz zaten,engelledim ilişki yaşamaktan da az önce soğudum
Beni şahit yazdırmayın, yurtdışındayım gelemem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?