• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiye girmek istiyorum

Adliyeye gidip ismimi değiştirmeyi düşünüyorum artık o derece

Abimin arkadaşı mı dedin ciddi misin. Böyle bir durumda onunla ilişki yaşama fikrin cidden oluştu mu

İsim değil yazılar benziyor yalnız
Ceycey her konumu takip eden bir üye ve benim yorumlarımı beni sevdiğini söylemişti yakın zamanda. Ben fb partner ile ilgili konu açtıktan sonra ne hikmetse mastürbasyon yapmaktan bile utanan ceycey sevişmeye karar vermiş

Abinin arkadaşı dediğin bacı diye görür adam olsa, başka gözle bakmaz.

Ceycey her konumu takip eden bir üye ve benim yorumlarımı beni sevdiğini söylemişti yakın zamanda. Ben fb partner ile ilgili konu açtıktan sonra ne hikmetse mastürbasyon yapmaktan bile utanan ceycey sevişmeye karar vermiş
Ben zaten sen sanıyorum konunun devamı sandım hatta 🤣
Konu 'Gitsem mi' Gitsem mi

Ben zaten sen sanıyorum konunun devamı sandım hatta 🤣
Konu 'Gitsem mi' Gitsem mi
Senle beraber accesdiened de öyle sanmış işte. Ailemle ciddi ciddi konuşmak istiyorum. Gerçi 30 yaşında olan biri olarak kendi kararımla ismimi adliyede değiştirebilirim. Sadece birkaç şahit lazım. Sen şahitlik yapar mısın looo accessdenied accessdenied

Senle beraber accesdiened de öyle sanmış işte. Ailemle ciddi ciddi konuşmak istiyorum. Gerçi 30 yaşında olan biri olarak kendi kararımla ismimi adliyede değiştirebilirim. Sadece birkaç şahit lazım. Sen şahitlik yapar mısın looo accessdenied accessdenied
Kk da ki ismini mahkeme yoluyla değişcen mi ben anlamadım şuvan noluyo

Kk da ki ismini mahkeme yoluyla değişcen mi ben anlamadım şuvan noluyo
Yok len , gerçek hayattaki ismimi değiştirmek istiyorum. Bu isim hayatımı etkiliyor. Kkdeki olaylardan dolayı değil. İsmimi seviyordum normalde ama her ismin karaktere bir şeyler yansıttığını düşünüyorum. Daha güçlü, maskülen bir isim koyucam kendime. Kimliği de düzenlerim. Burdaki nickim farklı zaten.

Yok len , gerçek hayattaki ismimi değiştirmek istiyorum. Bu isim hayatımı etkiliyor. Kkdeki olaylardan dolayı değil. İsmimi seviyordum normalde ama her ismin karaktere bir şeyler yansıttığını düşünüyorum. Daha güçlü, maskülen bir isim koyucam kendime. Kimliği de düzenlerim. Burdaki nickim farklı zaten.
Ben neye şahit olcam, kk da ceycey bunu taklit ediyo mu diycem 😐 allam nolyo ndnfj

Şahan Gökbakar ?

Back
X