Bence de kendi zevki için beni kullanacaktıIyyy değmez 5 dklık zevk için böyle birine ki zevk alaçağını da düşünmüyorum maksat kendi zevki gibi dıruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de kendi zevki için beni kullanacaktıIyyy değmez 5 dklık zevk için böyle birine ki zevk alaçağını da düşünmüyorum maksat kendi zevki gibi dıruyor
Ne yazmışım?
Evet sevişmem lazım diye konuya girince sen sandım nxnxnaccessdenied bana gönderme yaptı aslında. Seninle ilgisi yok. Yanlış alarmış falan filan
C ceyyceyy_
Beni mi taklit ediyor anlamadım resmen eski nickimden soğudumEvet sevişmem lazım diye konuya girince sen sandım nxnxn
İsim değil yazılar benziyor yalnızAdliyeye gidip ismimi değiştirmeyi düşünüyorum artık o derece
Ceycey her konumu takip eden bir üye ve benim yorumlarımı beni sevdiğini söylemişti yakın zamanda. Ben fb partner ile ilgili konu açtıktan sonra ne hikmetse mastürbasyon yapmaktan bile utanan ceycey sevişmeye karar vermişİsim değil yazılar benziyor yalnız
Ben zaten sen sanıyorum konunun devamı sandım hattaCeycey her konumu takip eden bir üye ve benim yorumlarımı beni sevdiğini söylemişti yakın zamanda. Ben fb partner ile ilgili konu açtıktan sonra ne hikmetse mastürbasyon yapmaktan bile utanan ceycey sevişmeye karar vermiş
Senle beraber accesdiened de öyle sanmış işte. Ailemle ciddi ciddi konuşmak istiyorum. Gerçi 30 yaşında olan biri olarak kendi kararımla ismimi adliyede değiştirebilirim. Sadece birkaç şahit lazım. Sen şahitlik yapar mısın looo
Kk da ki ismini mahkeme yoluyla değişcen mi ben anlamadım şuvan noluyoSenle beraber accesdiened de öyle sanmış işte. Ailemle ciddi ciddi konuşmak istiyorum. Gerçi 30 yaşında olan biri olarak kendi kararımla ismimi adliyede değiştirebilirim. Sadece birkaç şahit lazım. Sen şahitlik yapar mısın loooaccessdenied
Yok len , gerçek hayattaki ismimi değiştirmek istiyorum. Bu isim hayatımı etkiliyor. Kkdeki olaylardan dolayı değil. İsmimi seviyordum normalde ama her ismin karaktere bir şeyler yansıttığını düşünüyorum. Daha güçlü, maskülen bir isim koyucam kendime. Kimliği de düzenlerim. Burdaki nickim farklı zaten.Kk da ki ismini mahkeme yoluyla değişcen mi ben anlamadım şuvan noluyo
Bu ismi koyarken ince zarif güzel gözlü bir kız olsun demişler. Sevmiyorum artık bu ismiKk da ki ismini mahkeme yoluyla değişcen mi ben anlamadım şuvan noluyo
Ben neye şahit olcam, kk da ceycey bunu taklit ediyo mu diycemYok len , gerçek hayattaki ismimi değiştirmek istiyorum. Bu isim hayatımı etkiliyor. Kkdeki olaylardan dolayı değil. İsmimi seviyordum normalde ama her ismin karaktere bir şeyler yansıttığını düşünüyorum. Daha güçlü, maskülen bir isim koyucam kendime. Kimliği de düzenlerim. Burdaki nickim farklı zaten.
Ertuğrul nurDaha güçlü, maskülen bir isim koyucam kendime
Güzelmiş djdndjfkgmfErtuğrul nur![]()
Şahan Gökbakar ?Yok len , gerçek hayattaki ismimi değiştirmek istiyorum. Bu isim hayatımı etkiliyor. Kkdeki olaylardan dolayı değil. İsmimi seviyordum normalde ama her ismin karaktere bir şeyler yansıttığını düşünüyorum. Daha güçlü, maskülen bir isim koyucam kendime. Kimliği de düzenlerim. Burdaki nickim farklı zaten.