- 26 Mayıs 2015
- 194
- 80
- 13
- 38
- Konu Sahibi callmebess
ne dövcem be banane ben bu kullanıcıyı gerçek görmediğim için cvp vermiyorum bu konuda artık gerisi size kalmışben de anlayamadım, nerdeyse sana cevap yazdım diye beni dövecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne dövcem be banane ben bu kullanıcıyı gerçek görmediğim için cvp vermiyorum bu konuda artık gerisi size kalmışben de anlayamadım, nerdeyse sana cevap yazdım diye beni dövecek
Değil tabi ki, ki benim asıl merak ettiğim kadınların bu konuya nasıl baktığıdene ve göranlatılırmı böyle bişi? herkesin yaşadığı aynımı?
sen hangi kafayla bu soruyu burdan soruyorsun ki? herkez sana ilk gününmü anlatıcak burda? senin annen ablaların yokmu giderdin onlara sorardın demekki erkeksin ki soramıyorsun :) buraya olta atmışın yeme kim takılır diye bakıyorsunCanı sıkılmıştır, hayatında böyle sanal ortamlarda insanlara laf yetiştirmekten başka eğlencesi yok belli ki.
Orası öyle tabii, hayatımda birinci planda değil zaten cinsellik.yaw bundan önce nasıl ayaklarımın üzerinde dururum diye düşünse canım, önemli olan o bence, cinselliği bi şekilde yaşarsın, bunu bu kadar kafay a takma
üslubunuz çok çirkinne dövcem be banane ben bu kullanıcıyı gerçek görmediğim için cvp vermiyorum bu konuda artık gerisi size kalmış
üslubumda ne var mış ki küfür mü var hakaret mi var?sen mi bana ögreteceksin üslubu? git sen konu sahibiyle konus bana laf atma canımüslubunuz çok çirkin
Ablacım sana fotoğraf falan mı atayım ne istiyorsun? Kanıtlamak zorunda değilim, tekrar söylüyorum eğer cevap vermezsen kimsenin sana alınacağı yok.sen hangi kafayla bu soruyu burdan soruyorsun ki? herkez sana ilk gününmü anlatıcak burda? senin annen ablaların yokmu giderdin onlara sorardın demekki erkeksin ki soramıyorsun :) buraya olta atmışın yeme kim takılır diye bakıyorsun
değilsin tabi kanıtlayamazsın o kadınlarkulubunu ilgilendirir yoksa banane ben seni erkek diorum o yüzden muhatap almamki konuna yazayım sende bana yazmaAblacım sana fotoğraf falan mı atayım ne istiyorsun? Kanıtlamak zorunda değilim, tekrar söylüyorum eğer cevap vermezsen kimsenin sana alınacağı yok.
Evet bence de ifadem yanlış olduğu için bu kadar tepki çektim yoksa tabi ki niyetim kimsenin özel hayatına burnumu sokmak değil benim ne haddime zaten. Sadece bu konudaki görüşleri merak etmiştim ve siz ne demek istediğimi anlayıp ona göre cevap vermişsiniz teşekkürler.Soru yanlış olmuş tepki o yüzden gelmiş bence ilk deneyiminizi anlatır mısınız olmazzz .Kim needen sana ilk nasıl ilişkiye girdigini anlatdinki fazi misal anlattı bunun sana ne faydası var sen aynısını yasamayacaksin nihayetinde.Bu iki kişinin arasında ve her ciftte farklı yaşanan bir durum.sorunun diğer kısmına gelince bence yaşın çok küçük böyle bir ilişkiyi evlenmeden önce yaşamanı tavsiye etmem.Bence evliliğin bir anlamı olmalı. Evlendigin adamla bunları yaşamak kadar güzeli yok emin oll
evet bir sürü hakaret var mesajlarınızda konu sahibineüslubumda ne var mış ki küfür mü var hakaret mi var?sen mi bana ögreteceksin üslubu? git sen konu sahibiyle konus bana laf atma canım
Her yeni uyeye erkek gozuyle bakmaktan ne zaman vazgececegiz ?
Zamaninda yeni uye olmayipta erkek uye cikan uyelerde gordu burasi,bilin yani..
Suphelendiginiz varsa kibleyin gitsin.
Polemige ne gerek var ?
tamam işte benimle değil konu sahibiyle görüş ona yaz hadi canımevet bir sürü hakaret var mesajlarınızda konu sahibine
lütfen konu hakkında yorum yapmayacaksanız üyelere sataşıp polemik yaratmayın
editöre de atar yaptınız ya peeesssssne zamanmı vazgeçicez her yeni üye değil . ilk konularında cinselliğe giren bi bayan gördünmü? yada sen açarmısın daha yeni üye olmusun mesajın konun yok ve cinsellikle ilgili abes sorular benim dedğim bu yeni üyelere lafım yok ama adım atar atmaz cinsellikle konu açan kişi benim gözümde erkektir
tamam işte benimle değil konu sahibiyle görüş ona yaz hevet bir sürü hakaret var mesajlarınızda konu sahibine
lütfen konu hakkında yorum yapmayacaksanız üyelere sataşıp polemik yaratmayın
editöre de atar yaptınız ya peeesssss
ne zamanmı vazgeçicez her yeni üye değil . ilk konularında cinselliğe giren bi bayan gördünmü? yada sen açarmısın daha yeni üye olmusun mesajın konun yok ve cinsellikle ilgili abes sorular benim dedğim bu yeni üyelere lafım yok ama adım atar atmaz cinsellikle konu açan kişi benim gözümde erkektir
ne zamanmı vazgeçicez her yeni üye değil . ilk konularında cinselliğe giren bi bayan gördünmü? yada sen açarmısın daha yeni üye olmusun mesajın konun yok ve cinsellikle ilgili abes sorular benim dedğim bu yeni üyelere lafım yok ama adım atar atmaz cinsellikle konu açan kişi benim gözümde erkektir