İlişkiye girmekten korkuyorum.

Isteyen istedigi konu ile ilgili konusuna acar.

Cinsellikte acar
Saglikla acar
Moda ile ilgili acar
Meme estetigi ile acar

Acarda acar yani..

Sen ben acmazsin diye millette mi acmasin ?
Sirf soru sormak icin uye olan bile var ?

Cinsellik konusu yasak degil, soru sormakta yasak degil, yasak olsaydi cinsellik diye bir bolum olmazdi forumda ..
o yüzdenmi pro üyeler açıp konusabiliyor.birazdan tasırsınız oraya konu sahibi yazamıcak dimi?demekki yarı yasak sayılırmış .zaten kim ne açarsa açsın ben dicemi dedim bu konu hakkında yazan yazar banane

Ve ayrica sorun tam olarak nedir ?
Bir kadinin cinsellik ile ilgili konularda soru soramayacak olmasi mi
Yoksa bu tarz soru sorunca erkek uye olma ihtimali mi

Nedir yani ?
yeni üyeymiş bu yüzden ilk konusu cinsellik olamazmış, eğer olursa kesin erkekmiş

Ve ayrica sorun tam olarak nedir ?
Bir kadinin cinsellik ile ilgili konularda soru soramayacak olmasi mi
Yoksa bu tarz soru sorunca erkek uye olma ihtimali mi

Nedir yani ?
cinsellik sora
yeni üyeymiş bu yüzden ilk konusu cinsellik olmazmış, eğer olursa kesin erkekmiş
kesin demedim benim düşüncem o dedim ve konuya cvp yazmıcamı söledim o kadar.neyse ben karısmıyorum arkadaşlar benim düşüncem oydu söyledim kapadım sonra siz yazıp durdunuz bana

o yüzdenmi pro üyeler açıp konusabiliyor.birazdan tasırsınız oraya konu sahibi yazamıcak dimi?demekki yarı yasak sayılırmış .zaten kim ne açarsa açsın ben dicemi dedim bu konu hakkında yazan yazar banane

Sizin konu sahibine cikisinizi konusuyoruz biz burada..
Cinsellikle ilgili konularin bir kismini bdv de cok gorduk , konu disi her konu tasinir. kurallar boyleyse uygulamak bize duser..

Bu sorulari etrafina soramadigi icin erkek uye yapiyorsunuz konuyu acan kisiyi ? Neye dayanarak ? Somut bir belge mi var elinde ?

Cinsellik bolumune pro uyeler yazar.
normal uyeler cinsellikle ilgili konu acamaz diye bir yasak falan yok, konuyu saptiriyorsunuz..

cinsellik sora

kesin demedim benim düşüncem o dedim ve konuya cvp yazmıcamı söledim o kadar.neyse ben karısmıyorum arkadaşlar benim düşüncem oydu söyledim kapadım sonra siz yazıp durdunuz bana
sen insanlara hakaret ettiğin için uyardık seni üslubun yanlış dedik hepsi bu

Sizin konu sahibine cikisinizi konusuyoruz biz burada..
Cinsellikle ilgili konularin bir kismini bdv de cok gorduk , konu disi her konu tasinir. kurallar boyleyse uygulamak bize duser..

Bu sorulari etrafina soramadigi icin erkek uye yapiyorsunuz konuyu acan kisiyi ? Neye dayanarak ? Somut bir belge mi var elinde ?

Cinsellik bolumune pro uyeler yazar.
normal uyeler cinsellikle ilgili konu acamaz diye bir yasak falan yok, konuyu saptiriyorsunuz..
saptırdıgım yok nerden çıkarıyorsun .konu cinsellikle ilgili oraya tasıcaksınız sonra oraya pro üyeler dısında yazabilecek kimse yok bunu diyorum ben ne saptırmasından bahsediyorsun gerçek bu

cinsellik sora

ocugum büyüyünce ögrenirsin daha yaşın küçük, sen bi çocuk olarak yeni üye erkek olarak bu soruları babana sor bence

:)

saptırdıgım yok nerden çıkarıyorsun .konu cinsellikle ilgili oraya tasıcaksınız sonra oraya pro üyeler dısında yazabilecek kimse yok bunu diyorum ben ne saptırmasından bahsediyorsun gerçek bu

Hanimefendi, konu sizin erkek uye diye cikisinizla sorun haline geldi..
Cinsellikle soru sordu diye bu halde suanda..
Kesin demedim diyip kesinmis gibi yeni uye erkek uye mantigini dile getiriyorsunuz burada..

Tek sorun pro uye olup cinsellige sadece onlarin cevap vermesi gibi yansitmayin simdi rica ediyorum..

evet taşıyorum ve taşıdım. cinselliğe konu sahibi yazmak istiyorsa alır pro üyeliğini yazar zaten.. kısaca cinsellikle alakalı konu açmak yasak değil sitede. açar cevap yazmak isterse gider pro üye olur konusuna devam eder.
seçim kendisine ait

Back
X