- Emoji Skoru
- 61.461
- Puanlar
- 548
Tamam bundan sonra forumda okuduğum her fuckbuddyli konuya yaa siz dışarda geziyorsunuz fb değil sevgilisiniz sakın bir daha fb deme yazıcam ders için teşekkürlerBenim pek derse ihtiyacim yok. Fuckbuddy kelime anlami bile tamamen seks üzerine kurulu bir ilişki demek. Yani şahisler sadece cinsellik yaşar ve ayrilir Beraber bir film izleme gezme felan yok. Yoksa insan ilişki yaşardi, az mantik yani.
Friends with benefits bile değil bu. Ondada arkadaşi daha önceden taniyip, madem hayatinizda biri yok, cinsellik yasamaya karar veriyorsunuz. Ancak normal arkasaşlik ilişkini koruyorsun.
Hangi normal arkadaş ilişkisinde hafta sonlari beraber kalma, date felan var? Gayet arada duygusallik var. Karşi taraf hoşlandiğini belli etti, söyleyerek. Hiçbir insan sevmediği, ilgi duymadiği bir insan ile bu kadar vakit geçirmez.
insanlar aynı fikirde olmak zorunda değil. İlişkiye fuckbuddylik diyen herkes neden tek tek alıntılanıp ilişki dersi verilmeye çalışıyor? Ben sizleri alıntılayıp bu nasıl sevgililik duygusal bağ olmayan sevgililik mi olur demiyorum. Israrla herkes alıntılanıp ikna edilmeye çalışılmış. Ama boşuna uğraşmayın ben binnur teyzenin tarafındayım