İlişkiyi bitirip bitirmemekte kararsız kaldım

facedeki elin kadını senden kıymetli mi ya ben olsam barışmak için direk o siteden üyeliğini kapatmasını isterdim face oldukça kavga çok olur

Yaklaşımların Süper harikasın ah bir de düşüncelerinde kesin ve net olsan.. Resmen elalemin evli kadını için seni üzmüş ne senle ne onsuz yani ne gerek var söylediğin anda silmesi gerekiyordu.Kusura bakma da bu adamda iş yok salla gitsin boşa zaman harcıyosun. Ben olsam senin gibi davranır sil dediğim anda silmesini beklerim lafımı 2lettiği anda da yollarım hiç de üzülmem benmi önemliyim o kadın mı tövbe yaa boşversene arkadaşım muhatap olma kudursun..

böyle adamlarla uğraşılmaz bence.yazık size madem seviyorsunuz olan size olur.adam hala bişi yokmuş gibi davranıyor size anlattığınız gibi.
ben olsam hiç iplemem yol veririm gider.çok seviyorsa çooktan silerdi.bunu siz söylemeden yapması gerekiyor hatta.
neyse ben neden hala beklediğinizi anlayamadım açıkcası.biter bak demişsiniz ama adamda hala tık yok...ayrıca şunuda belirtmeden geçemicem kadın evli diyorsunuz bişi olmaz gibisinden bi imanız var,sakın böyle düşünmeyin evli insanlar neler neler yapıyor bu devirde güvenmeyin bence iyi niyetinizle yaklaşıorsunuz ama bu söylediğimde bir gerçek.
altında bi çıkar olmasa neden silmesin arkadaşınız değil mi?mantıklı olun lütfen evli falan diyip üstünde durmamazlık yapmayın. beyfendi ağlıyorsızlıyor ama silmiyor çok ilginç bu nasıl bir sevgi türü ise????
çok kızıyorum böyle şeylere!!!

benim sevgilimde vardı 3-5 tane yabancı arkadası bana ingilizcemi ilerletiyorum demişti..ben gayet normal karşıladım..bir gün estim gürledim hepsini sildi..dursa da sorun etmezdim...ama silmek istedi..ha ama iş inada binseydi silme konusunda tereddüt yaşasaydı bozulurdum senin gibi...

Diğer konuna da bu iş yürümez demiştim,üstüne bi de bu oluyosa hiç yürümez.Kendine yazık etme ayrıl ,ağla zırla susarsın.Zaten adam sana gittiği yere kadar diyo,seni gizlio ayrılacağını söylüyo bi de böyel bişey yapıo daha neyi bekliyorsun ki.
Acı ama gerçek

bu tarz durumlar o kadar çoğaldıki artık
yemin ediyorum facebook tan tiksindim

eşimde bende kapattık hiiiiiç açmıyoruz ilgilenmiyoruz unuttuk bile
bu nasıl bir bağımlılıktır yaaa
insanlar sanal aleme öyle bir dalmışki gerçek hayatlarından vazgeçer oldular
insanlar ne tarz resimlerini koyuyor orada allahım facia
bir sürü ilişkiler evlilikler vs sorunlar yaşanıyor

takıldığım bir site burası
onun dışındada yok
olmasını da istemiyom zaten

sana gelince canım ilişkinin geçmişini boyutunu bütün detaylarını düşünerek hareket et
ama benim eşimde böyle bişey yapsa bende tavrımı koyarım elbette

benimde böyle bir olay başıma gelmişti. sevgilimin listesindeki ilkokul arkadaşlarından bir kız bir mesaj atmış. çok sinirlendim. bana pek arkadaşça gelmemişti. sevgilime aynen şunu dedim. bu kız böyle bir mesaj atmış gerekli cevabı veriyorum ve siliyorum haberin olsun. sevgilimin tek sözü şu oldu. haklısın istediğini yapabilirsin ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim. kızı sildim ve engelledim. hala da engelli duruyor. haa bana silme fln deseydi kıyameti koparırdım. benim rahatsız olduğum biriyle görüşemez. hayatının en ufak yerinde bile tutamaz. ağırlığını koy canım hatta sen sil! sevgilinin tepkisine göre ne yapacağına karar verirsin. 3. şahısların ilişkileri böyle rezil etmesine sinir oluyorum

daha ne bekliyorsun ki ayrılmak için...
şimdi bile sildirememişsin ayrılırım senden diyorsun hala silmiyor evlenirseniz eğer bu durumla yada daha farklı şeylerle karşılaşırsan ne yapacaksın boşanıcam diceksin ama o yinede kafasının dikine gider..
yol yakınken ayrıl..
belki üzülürsün ağlarsın ama sonra geçer..
ve bence üzülmek değil ondan kurtulduğun için sevinmelisin...

ne güzel esip gürlemiş herkes bi internet sitesi yüzündn bitebilcek ilişkilerinizmi var allah aşkına ?
aynı şey bana olsa bnde bozulurum tbiki ama ayrılıga getirilmz iş ..
şahsen bn erkek olsam her konuda bana lafı ayrılıga getiriyosa sevgilim bigün patlarım ve yol veririm gider..
bu knuşmalarımdan yanlış anlaşılmasn adamın hareketleri kesinlikle normal ve kabul edilir deil ama ortada bu sorundan önce çok farklı sorunlar var bi kere adam bu ilişkinin sonu yok gittigi yere kadar gider dio ne sanıyo kendine nerde buluyo bu hakkı ?
çok fazla yüz bulmuş canm senden sonu olmayan bi adam için neden ömrünü ziyan ediyosun ..
bu kadar kıymetsiz mi senin hayatın ?

Son düzenleme:
kesinlikle haklısınız. ama yapabilsem şu an bırakacağım. o kadar doluyum ki bu aralar. sinirden ağlıyorum üzüntüden falan değil. gururuma yediremiyorum bir kadın yüzünden bırakmayı.

kesinlikle haklısınız. ama yapabilsem şu an bırakacağım. o kadar doluyum ki bu aralar. sinirden ağlıyorum üzüntüden falan değil. gururuma yediremiyorum bir kadın yüzünden bırakmayı.

ülkemizde bunun yüzünden ayrılan çok kişi var canım...
sen değilde..
o üzülsün seni tam olarak tanımadığı bir kadın yüzünden kaybettiğine..

Son düzenleme:
Suc facede veya nette degıl kı

sımdı faceden tum kadıları sılınce baska hıc kadına bakmıyacak yorum yapmayacak mı

sokaktakı kadınlara bakıp ıcınden gelenı soyler..

Aranızda guven proplemı var

Bende öğretmenım lısede 10 yıl once mezun ettıgım erkek öğrencıleım var facede sorun olmuyor..

Aradakı guven onmelı ılıskınızde sorun bu sız bu adama guvenmıyorsunuz

Sevgılınızde ya ben ya o dedıgı an sılmıyorsa zaten sorun var demek

hala sılmedıgını bıle bıle sızde telf acıyorsanız artık ne resstı cekersenız cek silmez

İlişkide ayrılık lafı sakız gıbı kullanılmaz..

Bıtttı dıyorsanız bıtırın yok devam edıyorsanız adamı oyle kabul edınn

biz Türkler hayır dediğimiz şeye ne yazıkki çoğu zaman evet diyoruz.Bu anne oluncada devam ediyor.sUİSTİMAL EDİLME

Bu kadının bu sevgılınızın hayatındakı yerı ne ki size inat veya sizin rahatsız olduğunuzu bıle bıle silmıyor...

Kesin yedeğidir. Hiç alınma gücenme... Bu adama yol ver ...Bır bunun için hayatımdan cıkaramam demişsin ...

sen sevmeye devam et o sevgılın hepinizi sevıyor

Azıcık kendini sevıorsan vur kıçına tekmeyı bunun... yoksa o senın zamanı gelınce vuracaktır.

Bu adam seni hatim etmiş çok iyi tanımış herşeye eyvallah silmiyor ve görüldüğü gibi sende onu silemiyorsun sen bu adamı sil oda o kadını siler.. Bilmem anlatabildim mi? Yani maden sineye çekeceksin sana yapılan bu haksızlığı ne yapacağını sorma arkadaşım.. Yumuşama hakkını yedirme ki haram edebilesin... Ayrıca bellki onun gözünde bir değerin yok. Anladım ağır geliyor emek vermişsin ama Gör artık seni harcıyor bozuk para gibi.. Acı da olsa zor da olsa kendini bu çukurdan çıkar özgürce bi nefes al...

yedek zannetmiyorum. onun da face adresine giriyorum (5 gündür girmiyorum) ama o kadın açmıyor bile bırakın bir şey yazmayı.kendisi de söylüyor konuşmuyoruz bile diye. konuşmuyorsan silmen daha kolay sil o zaman diyorum silmiyor beni ekle sileceğim o zaman diyor. ben de sen silmeden eklemiyorum diyorum hala silmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…