İlişkiyi bitirip bitirmemekte kararsız kaldım

Sen biz kadınların hep kendımıze yaptımızı yapmaya devam et yani kendini kandırmaya ...

konusmadığı kadının işine ya ????? madem konusmuyor nıye silemıyor kendınızı avutmayın ya açın şu

aşktan kör olan gözlerinizi aptal yerıne konulmak hoş olmasa gerek

Su face olayina biz Türkler kadar kafa yoran baska bir millet yoktur inanin.
Ne bu böyle ya millet askini facete yasiyor,yok kime yorum yapti,kim neyini begendi,kimi ekledi,ben bu tür seyleri duymaktan yoruldum ama yasayanlar yorulmuyorlar herhalde...paranoyaklarmi yoksa megalomanmi anlamadim gitti.
ALLAH kolaylik versin.....

Su face olayina biz Türkler kadar kafa yoran baska bir millet yoktur inanin.
Ne bu böyle ya millet askini facete yasiyor,yok kime yorum yapti,kim neyini begendi,kimi ekledi,ben bu tür seyleri duymaktan yoruldum ama yasayanlar yorulmuyorlar herhalde...paranoyaklarmi yoksa megalomanmi anlamadim gitti.
ALLAH kolaylik versin.....

katılıyorum sana volvicm :) en güzeeli sevgililer face kullanmasın bizde yok ohh ne rahatızzz :) ne facebookmuş yarabbm tüm ayrılıklar bu site yüzünden nerdeyse

katılıyorum sana volvicm :) en güzeeli sevgililer face kullanmasın bizde yok ohh ne rahatızzz :) ne facebookmuş yarabbm tüm ayrılıklar bu site yüzünden nerdeyse

Suc facebookta degilki canim,onu dogru dürüst kullanamayanlarda.Yok bilmem duvarina sarki eklemeler,ask sözcükleri yazmalar falan...git derdin varsa adam gibi söyle sevgiline,ne o öyle yesilcamdamiyiz hollywooddami anlamis degilim.Türklere face falan yasaklayacan zaten:37:

Biz ne dersek dıyelım siz istediğinize inancaksınız nede olsa ...

konu disi gelecekte yazdiklarim, gercekte konu acan arkadasin hangi okulda okudugunu bir bilsem o ögretmeni sikayet edecem..cocuk istismari diyoruz ama adam utanamdan ögrencisiyle sevgili..
gercekten cok mu geri kafaliyim neyim bu konu benim tüylerimi diken diken ediyor..
kiz zaten ayrilmayacak daha öncede sonumuz yok diyordu bu adam kiza resmen gönülümü eglendiriyorum diyo ama cocuk akli pek anlamiyor.

Son düzenleme:
konu disi gelecekte yazdiklarim, gercekte konu acan arkadasin hangi okulda okudugunu bir bilsem o ögretmeni sikayet edecem..cocuk istismari diyoruz ama adam utanamdan ögrencisiyle sevgili..
gercekten cok mu geri kafaliyim neyim bu konu benim tüylerimi diken diken ediyor..
kiz zaten ayrilmayacak daha öncede sonumuz yok diyordu bu adam kiza resmen gönülümü eglendiriyorum diyo ama cocuk akli pek anlamiyor.

Arkadasım sen kaç yaşındasın, o kaç yaşında? Nerden tanıstın? Senin kendi öğretmenin mi bu adam? eğer öyleyse üniversitededir inş..

yedek zannetmiyorum. onun da face adresine giriyorum (5 gündür girmiyorum) ama o kadın açmıyor bile bırakın bir şey yazmayı.kendisi de söylüyor konuşmuyoruz bile diye. konuşmuyorsan silmen daha kolay sil o zaman diyorum silmiyor beni ekle sileceğim o zaman diyor. ben de sen silmeden eklemiyorum diyorum hala silmiyor... :19:

Hiçbir şeye değil de çok farklı bir noktaya takıldım.
İlişkinizde facebook ne kadar önemli yahu :97:
Yok onu sileceğim sen beni ekle vs vs vs...
Sen onu ekledin ilişkiniz başladı, sildin ilişkinize ara verdiniz, engelleyince de hayatından çıkarmış mı olacaksın? :44:

defet gitsin....erkeklerin aldatması için kadının güzel ve bakar olması önemli değil canım...istersen en çirkin kadın olsun 5 çocuklu olsun sonuçtao kadını nüfusuna almayacak ki...diyorum ya sen anla..aklını başına al tekme yemeden tekme at hayatım...

o nee yaa pardon da yaş kaç?

sanki ortaokula giden biri yazmış gibi
"sevgilime sil dedim silmedi ben sildim sen silmeden eklemem dedim"

fazlasıyla çocukça davranışlar olgunalışn bıraz sen nıe onunfacesıne karısıyonkı bensewmem boyle seyleri. birde kadın evlıymıs. Okadınında gunahını alıyorsun. KISKANCLIGINDA BI HADDI SINIRI WAR. BU KADAR kucuk dusurmeyın kendınızı. :52:

Sen bu kafayla daha çok bu bölüme konu açarsın. Senin sınavın falan yok mu ya? Allah akıl fikir versin sana da senin gibilere de.

kendi dertlerime dönüp bakınca senin ki de dertmi diyorum kendime

evliyim işsizim ! borcumuz var ...!

evliligim nasıl ilerliyor bilmiyorum bile monotonlaştık...çocuk derd geçinme derdi o dert bu dert derken okudugumda seni hadi oradan ! diyebildim sadece ama birşey de diyemiyorum kızamıyorum sana

bizde genç olduk ...neleri taktık kafamıza neleri ...

ayrıl gitsin...
ne kafana takıyorsun be gülüm kocan mı ? degil neyin altı üstü temeli saglam oturtulmamış bir ilişki..

kaça gidiyorsun bilmiyorum ama lise ve altıysan çok ufaksın daha ! git derslerine çalış..oku iyi yerlere gel...sonra hakkıyla yaşa yaşayacaklarını

kendi dertlerime dönüp bakınca senin ki de dertmi diyorum kendime

evliyim işsizim ! borcumuz var ...!

evliligim nasıl ilerliyor bilmiyorum bile monotonlaştık...çocuk derd geçinme derdi o dert bu dert derken okudugumda seni hadi oradan ! diyebildim sadece ama birşey de diyemiyorum kızamıyorum sana

bizde genç olduk ...neleri taktık kafamıza neleri ...

ayrıl gitsin...
ne kafana takıyorsun be gülüm kocan mı ? degil neyin altı üstü temeli saglam oturtulmamış bir ilişki..

kaça gidiyorsun bilmiyorum ama lise ve altıysan çok ufaksın daha ! git derslerine çalış..oku iyi yerlere gel...sonra hakkıyla yaşa yaşayacaklarını

konu sahibini hiç ama hiç desteklememe rağmen..
diğer konularıyla da çelişmelerine rağmen..
size bir uyarıda bulunmak istedim kendimce..
insanların derdi ne kadar küçük olursa olsun onlara önemsiz benimkiler daha önemli gözüyle bakmayın..
sizin çok büyük dediğiniz dertlerde dünyada yaşayan çoğu insan da bulunabilir çözülmüycek dertler değil içinizi rahatlatmak adına söylüyorum:71:

konu sahibini hiç ama hiç desteklememe rağmen..
diğer konularıyla da çelişmelerine rağmen..
size bir uyarıda bulunmak istedim kendimce..
insanların derdi ne kadar küçük olursa olsun onlara önemsiz benimkiler daha önemli gözüyle bakmayın..
sizin çok büyük dediğiniz dertlerde dünyada yaşayan çoğu insan da bulunabilir çözülmüycek dertler değil içinizi rahatlatmak adına söylüyorum:71:

öyle deme be arkadasım..
işsizlik parasızlık zamanında insan kendini çok kötü hissediyor..
çektim bilirim
:18:

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Back
X