baldan kabak arkadaşım;
sizin taşınma ile alakalı bir sorununuz var. bu mesele neyse çok sıkıntı olmuş içinde. ve bu konuya dahil o kadar çok insan var ki. herkes bir şey söylüyor. çok takılma. çok sıkıntılı bir süreçten sonra bu taşınma işi çok güzel sonuçlanacak. ama süreçte karşılıklı olarak birbirinizi kırmayın, gerek yok. ayrıca taşınma sonucu o kadar güzel olacak ki, kocaman bir gözün var. konuşkan, burnu büyük, kafasının arkası düz esmer E harfinde bir erkek var çevrende. bu kişiyle aranıza mesafe girmiş. ama bu kişinin seninle alakalı istediği 2 şey var. ve ikisi de 2 vakte kadar gerçekleşecek. güzel şeyler seni bekliyor. hayatında çok büyük problemler yok, çok şükür. 6 vakit sonra bir kucaklaşman var. kelebeklerle çevrili bir ilişkin var. çok güzel. 7 vakit sonra bir anahtar çıkmış ama araba anahtarı gibi. 9 vakit sonra bir hastan olacak ama ciddi bir şey değil. T harfinde biri ile 9 vakit sonra gerçekleştireceğin konuşma sonrasında istediğin arzuladığın küçük bir şey gerçekleşecek. senin çevrende E harfinde melek gibi bir insan var. bu kişinin sana 10 vakit sonra büyük bir iyiliği dokunacak. yanakları dolgun, dudakları aşağı bakan biri sizin hayatınızı olumsuz etkiliyor. onu mümkünse hayatınızın dışında tutun. Z harfinde bir insanın bir sıkıntısı var. ve en kısa zamanda seninle paylaşacak bunu.
fala inanma, falsız kalma demişler :)
Teşekkürler, zayıf dediğiniz kişi eşimdir herhalde. Bize ayrılık görünüyor mu? Şu an aramız açık. Bu bayan ben olabilir miyim? Gerçi belim ince değil ama. 3 kişilik çekirdek aileyi bilmiyorum. Bizim çocuğumuz yok ama ailesi sürekli sorun yaratıyor. Bu uçak yolculuğu ne zamana kadar olacak?chloes arkadaşım;
hayatında seni olumsuz etkileyen iki erkek var. biri iri, diğeri ilkine nazaran daha kibar kalıyor. ikisi de kötü niyetli insanlar. bunlardan uzak dur. kalçası kalın, beli ince bir bayan var. sürekli bu insanla birileri uğraşıyor. canını sıkmak, huzurunu kaçırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. lakin bir kaç vakte kadar o kadar güçlenecek ki bu bayan, kendisi bile inanamayacak gücüne. 3 kişilik çekirdek bir aile var. bunlar gayet mutlu kendi içlerinde ama erkek tarafında, erkeğe yük olan bir kişi daha var. ve bu aileyi huzursuz ediyor. fakat bir uçak yolculuğu sonrası sorunları yavaş yavaş çözülecek. gönülden istediğin, sürekli olsun die arzuladığın bir isteğin var. o gerçekleşecek ve çok güzel olacak. falın kötü değil, bence karamsarlığa kapılma. isteğin neyse de pat diye olacak bir şey değil. ama bir vakte kadar isteğinin temelleri atılacak ve bir yıl içerisinde tamamen gerçekleşmiş olacak. içini ferah tut. her şey gayet güzel :)
chloes farklı iki fal koymuşsun sanırım. :) kızlar beynim bulandı. biraz mola veriyorum. cankız sana ve gönül arkadaşa bakacağım. umarım memnun kalmışsınızdır.
Yani? Sorularıma yanıt vermeyecek misiniz?chloes farklı iki fal koymuşsun sanırım. :) kızlar beynim bulandı. biraz mola veriyorum. cankız sana ve gönül arkadaşa bakacağım. umarım memnun kalmışsınızdır.
Yani? Sorularıma yanıt vermeyecek misiniz?
gönül323 arkadaşım;
S,E harflerinde biri var hayatında. çok temiz iyi kalpli biri bu insan. bununla ilgili 1 vakte kadar bir haber alacaksın. 2 vakit sonra gönül işleri ile alakalı bir gelişme yaşayacaksın. ve yine 2 vakit sonra gelecek bir haber sonrasında planlamadığın çok güzel temiz bir yola gideceksin. bir isteğin 3 vakit sonra şekillenecek; lakin neden bu kadar sıkıntı yaptın bunu anlamadım. zaten her şeyin bir vakti var. tez canlı olmanın bir alemi yok. 3 vakit sonra gerçekleşecek olan isteğinin zevkini bile süremeyeceksin. hep karamsar hem depresif bir haldesin sanki. örneğin elma istiyorsun, elman olduktan sonra neden kırmızı değil bu elma diye yakınan bir tip gibisin. 3 vakit olacak olan dileğini de çok istemişsin. çok güzel bir ağaç çıkmış ama sen kendine dert ediosun her şeyi. dert etme. çok güzel olacak her şey.takılma. 3 vakit sonra kutlama gibi kalabalık bir ortama giriyorsun. envai çeşit hayvan var etrafında. lakin F, Ç, T ve A harflerinde çok iyi insanlar da var. herkes kötü diye bir şey yok :) gireceğin bu eğlenceli ortam ferahlamanı sağlayacak. orada birbirine aşık olacak bir kaç çift var :) 4 vakit sonra bir hastan var, hayırlısı olsun canım. ayağa kalkacak. 4 vakitten sonra bir yolun var. valizini almış dağlık bir yere gidiyorsun. 6 vakit sonra hayatında S harfinde biri var. bu kişi senin hayatını çok değiştirecek. çok belirgin çıkmış. 6 vakit sonra sen hayatına bir çizgi çekip yeniden başlayacaksın sanki. 6 vakit sonra senin hayatın çok güzel olacak. çok güzel kuşların, kısmetlerin var. Gizem diye biri var mı hayatında bilmiyorum ama G çok belirgin çıkmış. seni bu bayan çok destekleyecek bu süreçte. G,İ,S,M harfli biri bu bayan. bu sene hiç planlamadığın yolların var. ve hepsi birbirinden güzel, birbirinden temiz. 6 vakit senin kilit vaktin. 6 vakit sonra köklü değişimler başlıyor hayatında. bu yollarda isminde E harfi olan fiziği düzgün açık tenli hoş bir bayan sana destek olacak. çok garip bir yorum olacak ama :) milliyetçi bir erkek 10 vakit sonra hayatına girecek. bu insanla biraz sorunlar yaşayacaksın. bence boşver. onsuz daha rahat edersin.
hakkında hayırlısı canım. umarm beğenmişsindir.
Ay çok teşekkür ederim : ) Kalınlaştırdığım yer kpss olabilir mi? Bu ilden de gitmeyi istiyorum bir yandan, yenilik istiyorum eski olayları insanları geride bırakarak.. Dediğim gibi iş en büyük isteğim. Yani söylediklerinizden neyi iş olarak alabilirim ya da var mı, bu konuda bir şey söyleyebilir misiniz? Başka yerden de iş geldi ama bilemiyorum.
S,E biri yok şuan. Yani hayatımda oldu öyle biri ama şuan konuşmuyoruz.. Gönül işleriyle ilgili mi bu kişi? Başkası mı. Aklımdaki kişiyse evet çok iyi biri... Bir de gönül işi son kişi mi olacak, bunu bekliyorum, diliyorum...
Gizem kuzenim ama uzağız konuşmayız.
Bir de ben baskı altındayım biraz sıkıntımın nedeni daha çok bu, annem özellikle çok çok karışır bunaltır, çok öfkeli biri, iş baskısı da yaşıyorum, her şeye mana bulur, başkaları da laf eder karışır, beni anlayabilen biri yok çevremde, hatta yanlış anlaşılıyorum daha çok. Hassas da biriyim. Bir yandan kötü sonuçlara hazır olma isteği yani ya bir şey olursa havası var ama büyük bir payı da çevremdekilerden aldığım huzursuzluk, beklentiler vs., rahat edemiyorum...
Bir de; 6 vakit olarak size yakın gelen nedir, hafta, ay?
genelde ay olarak yorumlarım. bence her şey yoluna girecek. hepimiz bir şeyleri elde etmek için çabalıyoruz. bu çabalama sürecinde bence çok kurma, çok takılma. anneler öyledir, gül geç. insanlar kendi mutsuzluklarını gizlemek için senin eksik olduğunu düşündükleri yönünü her fırsatta ortaya atarlar. bırak atsınlar, gün gelecek istediklerin olacak. işte o zaman o insanlar sana işini sormaktan kaçınacak. sen hatırlatırsın onlara :) her şey gönlünce olsun.
Biraz karışık galiba? Gerçi benim hayatım karışık. Anladığım kadarıyla boşanacağız.chloes ikinci falını yorumluyorum. sorularının cevaplarını falın içerisinde umarm bulabilirsin;
öncelikle bir vakte kadar bir yolun var çok temiz ve güzel. lakin yol dönüşü canın sıkılacak duyduklarından. 2 vakit sonra ince uzun boylu kibar bir erkek çıkmış. lakin bu erkeğin çevresinde 3 kişi var. erkeği aralarına almışlar, her biri bir şey söylüyor. bu erkek seninle bir konuşma yapacak 2 vakit sonra ve bu konuşmanın peşinden aklındaki sorunlar çok hızlı bir şekilde cevap bulacak. 3 vakit sonra evden bir eşya çıkıyor. bir taşınma söz konusu ama anlamadım. evdeki bütün eşyalar değil. bir parçası gidecek. hayatına bir çok insan müdahale etmeye çalışıyor. bunlara müsaade etmeyip, kendi bildiğini oku. en azından kendi kararlarının sonucunu alırsın. eşya çıktıktan sonra bir çok laf duyacaksın takılma çünkü 4 vakit sonra ördeğin var. küçük ama seni mutlu edecek bir haber alacaksın ve bu haberle bir değişiklik yaşayacaksın. 3 vakit sonra bebek haberi alacaksın. ayrıca 4 vakit sonra bir bayan çıkmış. fiziği gayet düzgün sadece hafif minicik bir göbeği var. yani dümdüz kaslı değil ama hafif önce bir göbecik :) var. bu bayan sana tabak içerisinde çok güzel bir şey sunacak. çok şanslısın. 5 vakit sonra bir erkekle bir yakınlaşman ve sonrasında gelecek güzel şeyler var :) beyaz tenli bir bayan çıkmış falında, kibar yüz hatları olan. kimse bu kişi 9 vakit sonra inanılmaz huzur bulacak, rahatlicak. sen 5 vakitten sonra çok güzel şeyler yaşayacaksın. ve bu beş vakitten sonra aynı yere sık sık seyahat edeceksin. ve hepsi de çok güzel.hanede bebek var, senin 1 vakte kadar bebek haberin var. umarım hakkında hayırlısı olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?