ilk 3 kisiye fal bakacagim :)

arkadaşlar adınızı, yaşınızı, burcunuzu, medeni durumunuzu vs. bilmeden fallarınızı yorumladım. merak ettiğim bilip bilmediğim? çevremde kime baktıysam bir seferle kalmıyor ve fallarımın çıktığını söylüyorlar. sizin yorumlarınızı da merak ediyorum.

Aslında yazardım özelden : ) 23 yaşındayım, ilişkim yok, aslan burcuyum(oğlak etkileri de var).
Yani keskin şeyler yok, şuan ve geçmişten bahsetmemişsiniz ben de, genelde gelecekten bahsetmişsiniz. Yollar olaylar ne konuda bilemediğim için hava da kaldı..
E,S yi tam kestiremiyorum sadece harflerden..
Ama bir şeyleri dert ettiğim sıkıldığım doğru fakat çevremin buna katkısı çok, takmamazlık yapamıyorum ben hassaslık iyice sıkıyor sanırım.. İnsanlara güvenemiyorum, sıkıntılar oluyor vs.
Fakat güzel baktınız, özenli. Sanırım yaşayıp anlayacağım çıkarsa artık : ) 6 vakti merak ettim..
Valizimi alıp dağlık bi yere gidiyor olmama da sevindim görünce, hayırlısıyla kpss olur inşallah :)

gönül 323 dahil bakacağım arkadaşlar ama daha fazlası olmaz :) başka zamana. sırayla yorumluyorum fallarınızı.

yaşım 27 5 aylık evliyim çocuk yok yorumlarsan çok sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim.

Eklentiler

• IMG_20140803_101303.webp
    77,7 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_20140803_101321.webp
    86,4 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20140803_101338.webp
    83,4 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20140803_101415.webp
    80 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20140803_101454.webp
    81,2 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_20140803_101559.webp
    126,6 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:

evet canim bildin beni. Tasinma durumu gecen gun ev aradim su an yok ama dusundgm.kisi sehir degistircek o da olabilir. E yi direkt bildin benim merak ettigim o E beni bilerek uxdu ve cok memnunmus gibi hayatindan gerci cok yeni ama pisman mi sadece bunu bilmek istiyorum. Benimle ilgili dusundugu iki sey gonul almak icin fln olabilir mi ? yanitlarsan sevinirim. Yanitlamazsan da fala cok cok tesrkkurler, hissin de var

baldan kabak;
açıkcası faldan bu kadar şeyi anlamamı bekleme :) müneccim değilim. lakin seni bilerek üzecek kadar psikolojisi bozuk bir insanla vakit kaybetme. boşver onu. inan karşılıklı kıymet bilecek bir sürü insan var. kaçan kovalanır demişler. eğer gönlünü almak için geri gelirse zor bir bayan olduğunu hatırlat, burnundan getir.

başka kimseye fal bakmayı düşünmüyorum arkadaşlar. herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…