- 6 Temmuz 2023
- 6.336
- 25.271
- 468
- Konu Sahibi gelengiden
-
Ah Mihrimah hanımdım, aslında çok ince nüanslar ile belli ettiler ama göremedik böyle olduğunu bilemedik yoksa annem babam be nim göz göre göre harcanmama müsade eder miydi, şimdi oturduk diyoruz ki “burada neden kestirip atmadık, burada niye bunu yapmadık” ama ama maalesef ailecek saf ve iyi niyetimizden oldu ne olduysa yani yaşanması mı gerekiyor gözümüze perde mi indi o dönemler anlamış değilim ben göremedim annemde mi görmedi babamda mı hepimiz aptal olduk. Aman mutlu olsunlar bilezik altın istemiyoruz dediler bu da başlangıç için çok aptalca olmuştu ama biz aptal/saf bilsinler diye öyle yapmadık parada gözümüz yok bilsinler istedik. Şimdi ki kafamla tekrar başlasam bu evliliğe neler yapmazdım kiEvlenirken nasıl anlamadınız hayret ediyorum, nasıl oldu da düğüne kadar sorun çıkmadı ...
2. Karı kıymetli olur tabi , Allah böylelerine kendilerinden beterini versin inşallah
Herkes öyle diyor ikinci eşin ipini rahat bırakırlar diyorlar gerçekten öyle mi oluyor? Ben öyle olsun istemiyorum Rabbim bizden uzakta çektirsin istiyorumEvet var . benim İlk eşimde böyleydi. Bacıları anası babası.
Sen kimsinde ağzını açıyorsun.
Şimdiki karısıda sahip çıkartmıyormuş ailesine
Ohhhh Yandan yandan
Görürsem tebrik edeceğim çok akıllı kadın
Demek hala senin döneceğine ümitli.Son kozlarıni oynuyor.Ben annesi için boşanacagini sanmıyorum.Sen sessiz kal bırak eşin kafasını toplayıp bir şeyleri görsün.Simdi annesi ya korumaya alıyor.Akli başına elbet gelecektir.Olur da gelmezse resmen sünepe bir adamdan kurtulmuş olursunİnanın benimki bugün düzelmeyeceğini öyle gösterdi ki boşanma kelimesini sevmeyen babam bile dedi ki olmaz bu iş
Hanımefendiçim dönsem ayrı eve çıksak beni maddi durumu varken kira ile imtihan edecek o yetmeyecek e annesi yine durmayacak daha çok öfkelenecek annesi ile görüşmüyorum diye beni yalnız bırakacak bana bunla ders verecek, annesi yine dedikodu yapacak ve ben duyacağım yine birşey olmayacak bunun sonu yok adamın karakteri bu yani yazık oldu bize ve bittiDemek hala senin döneceğine ümitli.Son kozlarıni oynuyor.Ben annesi için boşanacagini sanmıyorum.Sen sessiz kal bırak eşin kafasını toplayıp bir şeyleri görsün.Simdi annesi ya korumaya alıyor.Akli başına elbet gelecektir.Olur da gelmezse resmen sünepe bir adamdan kurtulmuş olursun
Bu adam yeni mi böyle oldu?Resmen olacakları biliyorsun hiç belkin yok.Ne kvdeymis bee! Alsın oğlunu kundağa sarsın zaten adamda razı.Valla üzülme bak hayatının akışını,olacağı biliyorsun madem kurtulmuşsun bundan sonra basına geleceklerden kurtuldun bir yerdeHanımefendiçim dönsem ayrı eve çıksak beni maddi durumu varken kira ile imtihan edecek o yetmeyecek e annesi yine durmayacak daha çok öfkelenecek annesi ile görüşmüyorum diye beni yalnız bırakacak bana bunla ders verecek, annesi yine dedikodu yapacak ve ben duyacağım yine birşey olmayacak bunun sonu yok adamın karakteri bu yani yazık oldu bize ve bitti
Bu cadalozlar bırakmazda. Kadın çok dişli bence. Bunları alt edebiliyorHerkes öyle diyor ikinci eşin ipini rahat bırakırlar diyorlar gerçekten öyle mi oluyor? Ben öyle olsun istemiyorum Rabbim bizden uzakta çektirsin istiyorum
Evlilik süreci boyunca kavgalar çok oldu ama kendimi hep ikinci planda hissettim taa ki büyük bir kavga esnasında annesinin fırsattan istifade yakaladığı beş dk süreçte anneme ve babama beni şikayet etmesi oldu “benle dışarı çıkmıyor,uyuyor, mevlütlere gelmiyor” ben bunu duydum bir gün kendisine iyi olduğum halde böyleyse bari mesafeli olalım bunları söylemeye devam et dediğim anda başladı. Eskisi gibi çıkıp evime davet etmeyince bana doldu akrabalara rezil kepaze etti. Eşim ailesine düşkün ve maddi imkanı gayet iyi olan biri. Mevzu anne olunca daha tanıyamaz oldum, salaklık bende annesinin hatalarını gördükçe sustum, keza annemde öyle kvnin anneme dediklerini bile yeni öğrendikBu adam yeni mi böyle oldu?Resmen olacakları biliyorsun hiç belkin yok.Ne kvdeymis bee! Alsın oğlunu kundağa sarsın zaten adamda razı.Valla üzülme bak hayatının akışını,olacağı biliyorsun madem kurtulmuşsun bundan sonra basına geleceklerden kurtuldun bir yerde
Evliliğim bitmek üzere ki bitti ben bunu anladım cabbar çirkef olacaksın yoksa seni yerler bugün babamın dediği gibi “kızım sen iyi olmaya çalıştın onlar saflık salaklık anladılar”Bu cadalozlar bırakmazda. Kadın çok dişli bence. Bunları alt edebiliyor
Böylesi daha hoşuma gidiyo. Benm anneme selam vermezdi. Şimdi kadının ailesini sürekli piknik piknik gezdiriyo
Ben eşimin 3. Eşiyim. Bende eş ailesi konusunda rahatım. ilk eşine neler etmişler . Bana karsı ailesi daha ılımlı.aman yuvaları yıkılmasın Diye, ama benim eşimde iş yok. Tek bildiği hovardalık
İnan aynılarını yaşadım.Resmen annesiyle gezmedigim,günlere gitmediğim,kafama göre komşularla samimi olmadığım için adım buzdolabı olduEvlilik süreci boyunca kavgalar çok oldu ama kendimi hep ikinci planda hissettim taa ki büyük bir kavga esnasında annesinin fırsattan istifade yakaladığı beş dk süreçte anneme ve babama beni şikayet etmesi oldu “benle dışarı çıkmıyor,uyuyor, mevlütlere gelmiyor” ben bunu duydum bir gün kendisine iyi olduğum halde böyleyse bari mesafeli olalım bunları söylemeye devam et dediğim anda başladı. Eskisi gibi çıkıp evime davet etmeyince bana doldu akrabalara rezil kepaze etti. Eşim ailesine düşkün ve maddi imkanı gayet iyi olan biri. Mevzu anne olunca daha tanıyamaz oldum, salaklık bende annesinin hatalarını gördükçe sustum, keza annemde öyle kvnin anneme dediklerini bile yeni öğrendik
Hayır ben yaptığım halde şikayet ediyordu hep daha fazlasını bekledi istedi bunu eş kişisine söyleyince hayır sen öyle düşünüyorsun istemez o beklentisi yok bana da beklentim yok dedi diyor ama arkadaş var beklentisi var anlatamıyorum adama sabah 8 akşam 8 işe giden o ama annesinin beklentisinin olmadığını düşünen de oİnan aynılarını yaşadım.Resmen annesiyle gezmedigim,günlere gitmediğim,kafama göre komşularla samimi olmadığım için adım buzdolabı olduTürbe gibi ziyaret etmem zaten şarttı.Ben hiç susmadım kaoslari,savaşları düşün tabi
Korumaya alıyor işteHayır ben yaptığım halde şikayet ediyordu hep daha fazlasını bekledi istedi bunu eş kişisine söyleyince hayır sen öyle düşünüyorsun istemez o beklentisi yok bana da beklentim yok dedi diyor ama arkadaş var beklentisi var anlatamıyorum adama sabah 8 akşam 8 işe giden o ama annesinin beklentisinin olmadığını düşünen de o
Burada konularda annesini, ailesini bir şey yapsalar kötüleme, kendin hallet, sen bildiğini oku gibi tavsiyeler okuyorum. Bir yerde doğru tavsiyeler fakat her durum her adam ve her kaynana için geçerli değil. Söylemezsen anasını melek sanır eşin gibi adamlar. ( Ki bak öyle sanıyor aksini ona ıspatlayamıyorsun. Küçücük bir şey oldu sanıyor. Halbuki sen dolup taştı.) Kaynanayla kendin konuşup tartışsan daha çok yüz göz olursun, çünkü zaten bilerek yapıyor. Görmezden gelsen salak yerine koyarlar, azıtırlar. Uyumlu olsan, vur kafasına al ekmeğini, derler. En doğru ve geçerli tavsiye kontrollü mesafe ama bu adamla zor. En doğru kararı vermişsin. Şu saatten sonra büyük bir adım atmadan dönme, ki onu yapamıyor. Allah yar ve yardımcın olsun bundan sonraki hayatında.Evlilik süreci boyunca kavgalar çok oldu ama kendimi hep ikinci planda hissettim taa ki büyük bir kavga esnasında annesinin fırsattan istifade yakaladığı beş dk süreçte anneme ve babama beni şikayet etmesi oldu “benle dışarı çıkmıyor,uyuyor, mevlütlere gelmiyor” ben bunu duydum bir gün kendisine iyi olduğum halde böyleyse bari mesafeli olalım bunları söylemeye devam et dediğim anda başladı. Eskisi gibi çıkıp evime davet etmeyince bana doldu akrabalara rezil kepaze etti. Eşim ailesine düşkün ve maddi imkanı gayet iyi olan biri. Mevzu anne olunca daha tanıyamaz oldum, salaklık bende annesinin hatalarını gördükçe sustum, keza annemde öyle kvnin anneme dediklerini bile yeni öğrendik
Pardonda kayınvalide ile mi evlisin de onla mevlitlere gitmek zorundasın , bu ne saçma bir şikayet, anneniz rezil edememiş mi , ay bu kayinvalidelerin saçma istekleri , gelini kendileri için istiyorlar resmen sanki kukla, siz sakın dönmeyin sakın ...Evlilik süreci boyunca kavgalar çok oldu ama kendimi hep ikinci planda hissettim taa ki büyük bir kavga esnasında annesinin fırsattan istifade yakaladığı beş dk süreçte anneme ve babama beni şikayet etmesi oldu “benle dışarı çıkmıyor,uyuyor, mevlütlere gelmiyor” ben bunu duydum bir gün kendisine iyi olduğum halde böyleyse bari mesafeli olalım bunları söylemeye devam et dediğim anda başladı. Eskisi gibi çıkıp evime davet etmeyince bana doldu akrabalara rezil kepaze etti. Eşim ailesine düşkün ve maddi imkanı gayet iyi olan biri. Mevzu anne olunca daha tanıyamaz oldum, salaklık bende annesinin hatalarını gördükçe sustum, keza annemde öyle kvnin anneme dediklerini bile yeni öğrendik
Bırak anasıyla yaşasın o zaman görür bazı şeyleri...Hayır ben yaptığım halde şikayet ediyordu hep daha fazlasını bekledi istedi bunu eş kişisine söyleyince hayır sen öyle düşünüyorsun istemez o beklentisi yok bana da beklentim yok dedi diyor ama arkadaş var beklentisi var anlatamıyorum adama sabah 8 akşam 8 işe giden o ama annesinin beklentisinin olmadığını düşünen de o
Işte sizin gibi iyi niyetli insanları kullanır böyleleri , halbuki en başından cevval ve çirkef bir gelin olsaydınız sizi tepelerinde gezdirirlerdi , benim eş ailesi de ilk yeni evliyken beni saf sandılar, baya baya rahat vermediler bir ev gibi olmak istediler , ben kavga gürültü kıyamet koparınca susup oturdular , şimdi aman sesleri çıkmasın modundalar çünkü benim çekmeyeceğimi iyi biliyorlar, siz ne kadar tevazulu ve sineye çeken bir insan olursanız o kadar sizi ezerler , ben şunu öğrendim , herkes bir kere de olsa sizin kötü şerli tarafınızla tanışmalı ki ayağını denk alsın...Ah Mihrimah hanımdım, aslında çok ince nüanslar ile belli ettiler ama göremedik böyle olduğunu bilemedik yoksa annem babam be nim göz göre göre harcanmama müsade eder miydi, şimdi oturduk diyoruz ki “burada neden kestirip atmadık, burada niye bunu yapmadık” ama ama maalesef ailecek saf ve iyi niyetimizden oldu ne olduysa yani yaşanması mı gerekiyor gözümüze perde mi indi o dönemler anlamış değilim ben göremedim annemde mi görmedi babamda mı hepimiz aptal olduk. Aman mutlu olsunlar bilezik altın istemiyoruz dediler bu da başlangıç için çok aptalca olmuştu ama biz aptal/saf bilsinler diye öyle yapmadık parada gözümüz yok bilsinler istedik. Şimdi ki kafamla tekrar başlasam bu evliliğe neler yapmazdım ki
Aynen öyle yaptılar beni saf ezik sandılar gerçi babam bile ayaklandı ama hala düzeltilmek istenen birşey yok ya onlar da başa baş mücadele istiyorlar yada yanılıyorlar ama benim ailemin yine susacağını zannediyorlarIşte sizin gibi iyi niyetli insanları kullanır böyleleri , halbuki en başından cevval ve çirkef bir gelin olsaydınız sizi tepelerinde gezdirirlerdi , benim eş ailesi de ilk yeni evliyken beni saf sandılar, baya baya rahat vermediler bir ev gibi olmak istediler , ben kavga gürültü kıyamet koparınca susup oturdular , şimdi aman sesleri çıkmasın modundalar çünkü benim çekmeyeceğimi iyi biliyorlar, siz ne kadar tevazulu ve sineye çeken bir insan olursanız o kadar sizi ezerler , ben şunu öğrendim , herkes bir kere de olsa sizin kötü şerli tarafınızla tanışmalı ki ayağını denk alsın...
Susmayın rezil edin bitecekse bitsin , çocuğunuz da yok genç bekar kız gibi olacaksınız boşanınca, insani mahveden elini bağlayan çocuk çok şükür sizin o da yok , yolunuza bakın, bunlar hizmetçi arıyor kendisine ...Aynen öyle yaptılar beni saf ezik sandılar gerçi babam bile ayaklandı ama hala düzeltilmek istenen birşey yok ya onlar da başa baş mücadele istiyorlar yada yanılıyorlar ama benim ailemin yine susacağını zannediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?