- 29 Ağustos 2014
- 2.292
- 1.509
- 248
- 39
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Tedbirli adımlar atarsanız keşke demezsiniz gidip direk konuya girmesin erkekler balık gibidir oltaya biraz yem sallayın takılmazsa eyvallah der geçersinizOrasi oyle tabi ama... Sonra da keske demeyiz umarim
insan reddedilmeyi hazmedemiyor ciddiyim
ben artık hiç riske girmeyi düşünmüyorum valla
ayrılık acısını o kadar çekmezsin o beğenilmeme acısı gibisi yok
gerek yok bence boşuna maceraya o sebepten
evetEvet dogru diyosun.. ya arcLizzie sen avatarini degistirdin dimi bundan once yesillikler icinde siyah kiyafetli guzel sacli bi kadin vardi? Hayir avatarlar degisince kimseyi tanimiyorum da
ahahhaa tamam kuzumHaha tamam canim yaa bidahakine resim değiştirirken haber ver yav
kadının bir erkekten hoşlandığını belli etmesini hafiflik olarak görmüyorum.
eğer adım attığım erkek bu şekilde düşünecek olursa hakkımda, zaten aynı kafa yapısında değilmişiz der önüme bakarım.
gerçekten olgun ve karakterli bir erkek zaten bundan faydalanmaya çalışmaz.
ben senin yerinde olsam çoktan yanına gidip tanışmıştım çocukla chorichori :) beklemekle bir yere varılmıyor çünkü.
olumlu ya da olumsuz olabilir sonuç ama bence önemli olan netliktir. :)
kadının bir erkekten hoşlandığını belli etmesini hafiflik olarak görmüyorum.
eğer adım attığım erkek bu şekilde düşünecek olursa hakkımda, zaten aynı kafa yapısında değilmişiz der önüme bakarım.
gerçekten olgun ve karakterli bir erkek zaten bundan faydalanmaya çalışmaz.
ben senin yerinde olsam çoktan yanına gidip tanışmıştım çocukla chorichori :) beklemekle bir yere varılmıyor çünkü.
olumlu ya da olumsuz olabilir sonuç ama bence önemli olan netliktir. :)
Ben zaten tanistim , hem kendim icinde degildi okulla ilgili onunla bisey konusmam gerekiyodu o vesileyle tanismistim zaten ondan sonra hoslanmaya basladim ogunden sonrada birbirimizi gordukce gulumseyip selam veriyoruzama okadar... baska bisey yok
İlk adımı ben attım basit olduğumu sanmıyorum. Şimdi evliyiz.Dert degil sadece görüşlerinizi ogrenmek istiyorum. Biraz önce okuduğum konuda kadin karsilikli olarak bi adamdan hoşlanıyor ama kimse adim atamiyor, seven adam zaten bisekilde gelir tanisir adim atar deniliyor, kadinda seviyor ama kadinin adim atmasi beklenmiyor. Sizce ilk adimi hep erkeklermi atmali? Kadinin atmasi basitlik mi oluyor? Arada biseyler olmasi icin karsimizdakinin adimini mi beklemeliyiz yoksa aman ne kaybederim deyip cumburlop atlamali miyiz olaya? Yorumlarinizi bekliyorum
tanışma kısmınızı kaçırmışım özür diliyorum :) yani şöyle söyleyeyim, genelde tanışıklığım yoksa bir adamla gider tanışır ve onu tanıma isteğimi belirtirim ben. dikkatimi çektin tanımak istiyorum diyor ve tanıyorum :) bu istek, sevgili olalım sensiz yapamam tarzı bir yapışma değil. zaten böyle bir enerji de yaymadığımdan karşımdaki erkek anlıyor bunu. bence artık selamlaşmanın ötesine geçip, onunla oturup konuşmalısın tanımak için
İlk adımı ben attım basit olduğumu sanmıyorum. Şimdi evliyiz.
Yok yav arkadaştık. Takılıyorduk öyle bir gün. Bana " senin bir sevgilin vardı ne oldu ona?" Dedi ben de "işte burda benim sevgilim dedim" öyle ilk adım atmış oldum. Ama ne sevgilisi ne diyosun sen falan deseydi çok fena olurdu ya.Direk karsisina cikip senden hoslaniyorum mu dediniz ? Nasil bir adim attiniz?
Yok yav arkadaştık. Takılıyorduk öyle bir gün. Bana " senin bir sevgilin vardı ne oldu ona?" Dedi ben de "işte burda benim sevgilim dedim" öyle ilk adım atmış oldum. Ama ne sevgilisi ne diyosun sen falan deseydi çok fena olurdu ya.
yoksa sen de benim gibi ikizler kadını mısın? :)) otur ne olacak ki ölüm yok ucunda "nasılsın"dan başlarsın zaten devamı geliyor bir şekilde. avantajın bile var daha önce tanışmış olduğundan. o heyecanlar bile çok güzel ya bence :)Vaaay valla girisiniz cok havaliymis, tanismamis olsaydim bende yapabilirdim bunu begendim
Kendisi cok caliskan surekli biseyler calisiyo o arada masasina mi otursam ne yapsamki ayy cok heycanliheyecandan kem küm ederim nefessiz kalirim, ciddiyim heyecanlaninca nefes alirken zorluk cekiyorum
Yaaaa nasıl diyosunuz böyle tanımak istiyorum falan. Baya cesaretinize hayran kaldım acıkcasıtanışma kısmınızı kaçırmışım özür diliyorum :) yani şöyle söyleyeyim, genelde tanışıklığım yoksa bir adamla gider tanışır ve onu tanıma isteğimi belirtirim ben. dikkatimi çektin tanımak istiyorum diyor ve tanıyorum :) bu istek, sevgili olalım sensiz yapamam tarzı bir yapışma değil. zaten böyle bir enerji de yaymadığımdan karşımdaki erkek anlıyor bunu. bence artık selamlaşmanın ötesine geçip, onunla oturup konuşmalısın tanımak için
yoksa sen de benim gibi ikizler kadını mısın? :)) otur ne olacak ki ölüm yok ucunda "nasılsın"dan başlarsın zaten devamı geliyor bir şekilde. avantajın bile var daha önce tanışmış olduğundan. o heyecanlar bile çok güzel ya bence :)
Hiç sorma. Deli cesaretiydi resmen. Ama iyi olduVaaaaov supermis, ama esinizde belli etmis kendini biraz, o cesareti vermis size. Ama evet terslese noluyo lan sen kimsinki ben senin sevgilin olucam simdi cek git burdan falan dese ooooff off travma sebebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?