- 12 Mayıs 2009
- 615
- 431
- 648
- Konu Sahibi anabelmontero
-
hayat çok kısa yahu doğru anı kollamak için, bu sebeple doğru zaman kavramını kendime göre belirliyor ve eğer apayrı çevreye sahip insanlarsak bu şekilde adım atıyorum :) şimdiye kadar da geri tepmedi çünkü onlar da sizin gibi şaşırıyor cesaretime ve dikkatlerini çekiyor :)Yaaaa nasıl diyosunuz böyle tanımak istiyorum falan. Baya cesaretinize hayran kaldım acıkcası
Ben her ihtimali dusunuyorum ya gidip senden hoslaniyorum desem verilebilecek bi tom travma sebebi cevap var
-merhaba seni seviyorum
- allah belani versin
-merhaba seni seviyorum
-sen hic aynaya baktin mi chori , masallah millette ne ozguven vae arkadaş
-merhaba seni seviyorum
-ben seni sonra ararim
-merhaba seni seviyorum
-tesekkurler
Ben ilk adimi erkekten bekleyen zihniyeti bir turlu anlayamıyorum. Saygim var o ayri. Herkesin düşünce ve secimi kendine. Ama neden erkek ilk adimla görevlendirilir yada bir kadin ilk adimi erkekten bekleyecek kadar kendini ve cinsiyetini toplumdan neden bu kadar soyutlar anlamam. Ataerkil toplum getirisi hep bunlar. Erkek adim atarsa bir iliskiye baslayip mutlu olabilirsin, canin istese de sevdiğini opemezsin çünkü ilk adimi da o atmak zorundadir, senin neyi ne zaman istediğinin önemi yoktur çünkü sen kadinsin, erkek ne zaman ister ve adim atarsa o zaman olacak her is, haddini bileceksin yoksa asagilik bir kadin gorulursun. Bunu bize yapan da kendimiziz kimseyi suclamamali kadinin kadinliga ettiği zulüm hicbir zulmde yok zaten. Vallahi sozlumle tanisanda bendim, numarasini isteyen de, buluşmaya cagiranda.. Simdi 3.yila göreceğiz öyle mutlu bir iilişkim var ki.. Neden onu bekleyecekmisim, sunu bilir sunu söylerim ki; birseyi istiyorsan git ve onu al ! :)
lisede bana teşekkür ederim diyeni gelmişti, ben de bişey değil dedim öyle kaldı mevzuama 1.5 sene boşuna içimde tutmuş oldum.
benim bir arkadaşım da bunu yaptı ahahahaha çocuk kalakalmıştıAhaha ciddi mi ben onu film repligi olarak biliyodum demek gerçekten böyle tepki verende varmış
Ahaha ciddi mi ben onu film repligi olarak biliyodum demek gerçekten böyle tepki verende varmış
benim bir arkadaşım da bunu yaptı ahahahaha çocuk kalakalmıştı
çocuk zaten farkındaydı da bişey demiyordu bana, en sonunda dayanamadım gittim söyledim aynen öyle dedi vallahatta tek kelime konuşmuşlugumuz yoktu da arkadaş kalalım dedi bide saf
aynenAhahaha ay cok kotu yaaa hic mi yol yordam bilmiyolar o ne öyle
Hahaha ay yavrum ya bence ilk teklifiydi bu utanmis ne diyecegini bilememis
utangaç bi çocuktu evet, ama teşekkür ederim de denmezdi bence yaa
Dert degil sadece görüşlerinizi ogrenmek istiyorum. Biraz önce okuduğum konuda kadin karsilikli olarak bi adamdan hoşlanıyor ama kimse adim atamiyor, seven adam zaten bisekilde gelir tanisir adim atar deniliyor, kadinda seviyor ama kadinin adim atmasi beklenmiyor. Sizce ilk adimi hep erkeklermi atmali? Kadinin atmasi basitlik mi oluyor? Arada biseyler olmasi icin karsimizdakinin adimini mi beklemeliyiz yoksa aman ne kaybederim deyip cumburlop atlamali miyiz olaya? Yorumlarinizi bekliyorum
9 senedir birlikte ve 2 senedir evli olduğum adama ben açıldım,
açılmasaymışım o açılmazmış,
benim ona bir şeyler hissettiğimden emin olamazmış.
Böyle söylüyor.
Bence olabilir yani.
O açılsaydı iyiydi ama napayım artık
Ay bende ondan korkuyorum ikimizde sever acilmazsak fena olur
Pişman olmamak için dene gitsin. Kader cesurları sever
bence ilk adım erkeklerden olmalı.. erkek sevdiği için birşeyler yapmalı onu hemen elde edememeli ki kıymeti bilinsin. :)Hayır cevabı aldığında üzülmeyeceksen tabi ki adım atabilirsin
ama bana göre kendini kolay lokma göstermek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?