İlk Adım

Ayse Su

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
10
3
30
Sizce ilk adımı sadece erkek mi atar ?Bi çocuk her yönüyle tandğm gördüğm kadaryla ki bu çoğnlukla sosyal medya takibi ile evet işte böyle olmalı hayatmdaki kişi bu o diyorum.Çocukla mesajlaşmam iki kere olmuştur.Yüzyüze konuşma desem universitede bi iki kere karşılaşmak ile şimdi twittrda feln bni yakndan takip ediyor ama mesaj atmadı hiç şimdi ben sanki o doğru kişi gibi sizce arkadasca ben mesaj atsam naber gibisinden olur mu ?

İlk adımı erkek atmalıdır olayını hiç anlamıyorum. Hisseden atağa geçsin yani ne olcakki? Kalkıp ilanı aşk edilmeyecek sonuçta. Ben sosyal medyadan bulup ekledim ki hiç iletişimimiz olmayan birisiydi, ilk ben konuştum, sonra buluştuk. Defalarcada ilk ben konuştum. Pişmanda değilim :) keşke daha önceden atağa geçseymişim hatta, 6ay beklemiştim. Cesaret iyidir!! At mesaj gitsin.

Sizce ilk adımı sadece erkek mi atar ?Bi çocuk her yönüyle tandğm gördüğm kadaryla ki bu çoğnlukla sosyal medya takibi ile evet işte böyle olmalı hayatmdaki kişi bu o diyorum.Çocukla mesajlaşmam iki kere olmuştur.Yüzyüze konuşma desem universitede bi iki kere karşılaşmak ile şimdi twittrda feln bni yakndan takip ediyor ama mesaj atmadı hiç şimdi ben sanki o doğru kişi gibi sizce arkadasca ben mesaj atsam naber gibisinden olur mu ?
aman düşünme bunları. eskidenmiş o kadın naz yapıcak erkek kovalıycak geyikleri. sevgilim direkt çıkalım mı diye sormuştum ben şaşırdı falan. sonra da güzel oldu. çocuğun da gönlü varsa garipsemez zaten

kızlarr ilk benim mesaj atmama gerek kalmadı doğum gününde tacaktm ama o 2 gün önce bana hislerini itiraf etti yani etmeseydide ben atacaktımm ve şuan herşey çok güzel yolunda haklısnız doğru kişi olduğunu düşünüyorsanız karşıdakinin atın mesaj gitsin :)

X