İlk adımı attım evi terk ettim. Sonrası için yardım

Once polıse mı gıtmelıyım
Koruna kararı ıcın
Yoksa yarın avukata mı gıdeyım

Hastaneye darp raporumu ıcın mı gıdeyım
Annem babamla konusuyrm
Napacagım sasırdım suan

İlk hastane +polise gidin zaman geçmeden darp raporu için
Avukata yarın gidersiniz
Hemen şimdi çıkın hastaneye gidin

Az önce diğerinide okudum. Hiç korkma havlayan köpek ısırmaz. Fazlada sinirlendirme. Bir nefes al sakinles. Izinlimisiniz
Izın almıstım carsamba aksamı sıddet olayı oldugunda
Annemdeyım onlara anlttım
Elım ayagım tıtrıyor

çocuklari versen bakabilecek mi ?cogu erkek benim anladigim kadari ile inat ugruna cocuklari istiyor .1 hafta sonra geri getirirler cocugu ,bakamiyorum diye
Bakıcı tutar yıne vermez
Cok ınattır
Bılmıyrm sındılık yanıldalar ama
Uzaklastırma kararı onu daha çok sınırlendırır

Sadece darp raporu alıp yarın avukata gıdıp bır konussam

Bıde avukat hemen para alıyor mu

Para cekeyım ona göre

Önce darp raporu ve uzaklaştırma kararı için hastaneye git. Hastane polisi yönlendirir seni.
Silahı olduğunu ruhsal problemi olduğunu anlat.

Eşin ifadeye çağrılır şikayetçi olduğun için. Uzaklaştırma orada bildirilir.
İhlal etmeye kalkarsa hemen polise bildir gözaltına alınır. Dibinize kadar girmesine gerek yok. Hiç çekinme en ufak tacizde şikayet et.

Böyleleri kanundan korkar gücü yettiğine palazlanır..
Avukata sonra gidersin..

Durmayin hastaneye simdi gidin. Gerisi gelir, hemsireler darp olaylarinda polisi cagiriyor, polis ifade vermenize yardimci olur zaten.
Avukati yarin dusunursunuz, sabah telefon edin ogleden sonrasi icin randevu alin vizite ne zaman odeniyor, miktari ne kadar sorarsiniz.
Once ilk adimi atip hastaneye gidin, avukati yarina birakin derim.

benim bir arkadaşım yeni dava açıyor
mahkeme açıldıktan sonra ödeme yapacak diye biliyorum
yarına kadar cesaretiniz kırılmasın gidin lütfen

lilipit cesaretinden dolayı tebrik ederim .
Safsarisin yazmış dediğini gibi sıralamayı izle silahı olduğunu da söyle ailende biliyor eminim sana destek olacaklardır yanlız bırakmayacaklardır .

Korkmayın, sakin ve soğukkanlı olun lütfen. Hastaneye gidin onlar zaten sizi yönlendirecekler. Orta yolu bulmaya çalışmanızı ve kaygılanmanızı çok iyi anlıyorum ama eşinizin profilindeki insanlarla bu çok zor. Çünkü bu tip insanlar anlaşmayı, uzlaşmayı, medeniyeti bilmezler karşılarındaki insanı sindirmeye çalışırlar sadece. Sizi zaten o kadar sindirmiş ve korkutmuş ki şuan hala inanamıyordur. Siz tedbirlerinizi alın ve muhattap olmayın. Sadece kendinize güvenin lütfen, bu zorbalığa pabuç bırakmayın.

Kadin siginmaya git yerini gizli tutuyorlar... bu arada kararina sevindim canim tebrik ederim

hiç vakit kaybetmeden darp raporu alın.
bir dahaki görüşmenizde (yüzyüze veya telefonla fark etmez) görüşmenizi mutlaka kayıt altına alın.
polise tehdit alıyorum diye şikayette bulunun.
bir önceki konunuzdan yanlış hatırlamıyorsam oturduğunuz ev ailenize aitti.
siz bulunduğunuz şehirde kimsesi yok diye kendiniz evi terk ettiniz.
ama ailenize ait evde kalmasına izin verdiğiniz sürece kararınızın ciddi olduğuna inanmıyorum.
sizin yerinizde olsam evden de çıkartırdım.
o ev size ve çocuklarınıza ait, size şiddet uygulayan, sizi ve ailenizi tehdit eden bu adama değil!
Allah yardımcınız olsun.

Çocuklarınızla sizi kullanmasına asla izin vermeyin. Çocuklarınızın vazgeçilmez olduğunu hissettirmeyin istiyorsan alabilirsin deyin. Çocukları kullanarak ona boyun eğeceğinizi zannediyorlar

Çocuklarınızla sizi kullanmasına asla izin vermeyin. Çocuklarınızın vazgeçilmez olduğunu hissettirmeyin istiyorsan alabilirsin deyin. Çocukları kullanarak ona boyun eğeceğinizi zannediyorlar
Cok dogru
Tek kozu
Gercekten

Hic korkulacak birsey yok dimdik güclü dur ayakta, bi avukat tut ve kendine koruma karari cikart sana mesaj yoluyla tehditler yazdigi zamanda delilleri topla ne varsa, avukat size yönlendircek ama cok iyi bi avukat bulman lazim dimdik güclü ol hic korkma, senin korktugunu görürse daha da üstüne cikar, ailenizin evindesiniz degil mi? Simdi ilk yapacagin sey darp raporu da al mutlaka darp izlerin vardir hemen koruma karari cikart yarini avukati düsünürsün vakti varsa ailen arastirsin avukati ve cok gecmis olsun cesaretinize tebrik ediyorum

Son düzenleme:

lilipit konunu aradım taradım bilerek hortlattım
iyisin dimi hiç giriş yapmamışsın

yoksa barıştın mı? hayırlısı ne ise o olsun hakkında
Allah a emanet olun çocukların sen annen baban

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…