İlk adımı erkek mi atmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eklemişsiniz zaten, daha ne olsun. Daha sıcak ve güler yüzlü olun, konuşma açın. O gittikten sonra da gece bahçede, balkonda, gökyüzü falan story atın, laf atacak mı bakalım 😂
Biraz soğuktum ilk geldiğinde bu sefer daha sıcak davranmaya çalışcam biraz depresif. Annesi kanser hastası tedavi görüyor.

İlk adımı zaten atmışsın hayatım instagramdan istek atarak. Daha çok belli olacak adımlar atma ltfn. Kadın kaçar, erkek kovalar; yüzyıllık tatlı tarif… Geldiğinde de hayat enerjisi yüksek alımlı tatlı bir kadın ol, anın tadını çıkar. Çekilirse senindir, çekilmezse zaten senin olmasındır:KK25:
Evet ben de böyle düşünüyorum 🫶🏻

Heves kırmak gibi olması ama ben bu işlere soğuk bakıyorum ya.tutmayacakmış gibi geliyor bana.bence bir ilişki erkek isterse başlıyor.biz sadece sinyal yollayabiliyoruz.bir erkeğin aklında öyle bir şey yoksa sonradan oluşacağını sanmıyorum.erkekler çok net gekiyor bana bu konularda.bizim gibi hemen neden olmasın bir deneyelim demiyorlar bence.bir de erkeere abazan derler.tam tersi bence.nedir bu işlerden çektiğimiz ya.
Ama şöyle bi durum var eniştemin arkadaşı olduğu için çekinik olabilir. Olamaz mı 🥲

Ouuvv feromonlar harekete geçmiş 😍
Bence hiçbir şey yapmayın henüz, yani net bir adım atmayın.. Geldiğinde ufak kaçamak bakışlarla rahatça ilginizi belli edebilirsiniz, o noktadan sonraki adımı ondan bekleyin derim.
Ayrıca Koç+Boğa siz ateşsiniz o toprak. Sizin tezcanlılığınız, hareketliliğiniz ve onun yavaşlığı biraz çatışabilir ama feromonların üstesinden gelemeyeceği bir şey değil bence 😬
Aldım kabul ettim 777 😂😂

olamaz bi şekilde belli ederdi , en azından bi paylaşımınızı bahane edip yazabilirdi normal sohbet muhabbet olarak
Doğru haklısın aslında ben de böyle düşünüyorum da istediğim için o mantıklı iç sesimi bastırıyorum sanırım :d ya en azından tanıyalım birbirimizi istiyorum :(

Ay bu arada şu an aklıma geldi, kendisinin (Boğa'nın) gezegeni olan Venüs şu an retroda. Aşkın da gezegeni olduğu için retro bitene kadar yeni ilişkiye başlamak çok mantıklı değil.

Zaten kolunu kaldırıp flört edecek gücü olmayabilir. Annesi de hastaymış, vaz mı geçseniz daha başlamadan dfjdjfh

Ay bu arada şu an aklıma geldi, kendisinin (Boğa'nın) gezegeni olan Venüs şu an retroda. Aşkın da gezegeni olduğu için retro bitene kadar yeni ilişkiye başlamak çok mantıklı değil.

Zaten kolunu kaldırıp flört edecek gücü olmayabilir. Annesi de hastaymış, vaz mı geçseniz daha başlamadan dfjdjfh
Evet zaten öyle. Hiç ilişkisi olmamış hep takılmaca. Üf ya. Olacak gibi değil ya belki de ondan istiyorum :D

Erkekler hep diyor ilk adımı atın vs diye ama ilk adımı atan kızlara sadece yararlanılacak olarak görürler. Siz adım atın yararlanalım sonra da atalım kenara demek yani. Birçok erkekle konuştum ilk adım atan kızla ciddi düşünmem diyorlar soğurum diyorlar. Kaldı ki siz bir adım atmışsınız zaten top ondaymış ama bir şey yapmamış.

Erkekler hep diyor ilk adımı atın vs diye ama ilk adımı atan kızlara sadece yararlanılacak olarak görürler. Siz adım atın yararlanalım sonra da atalım kenara demek yani. Birçok erkekle konuştum ilk adım atan kızla ciddi düşünmem diyorlar soğurum diyorlar. Kaldı ki siz bir adım atmışsınız zaten top ondaymış ama bir şey yapmamış.
İşte enişte faktöründen dolayı çekinik diye düşündüm ben ama bi mesaj bi like vs yapabilirdi haklısınız. Artık adım atmam ama onun atması için ne yapabilirim?

İşte enişte faktöründen dolayı çekinik diye düşündüm ben ama bi mesaj bi like vs yapabilirdi haklısınız. Artık adım atmam ama onun atması için ne yapabilirim?
Bence aynı ortamda olduğunuzda bakışlarınızla belli edin flört edin ve onu kendinize çekmeye çalışın. İnstagram dan da sevebileceğini düşündüğünüz şeyler paylaşabilirsiniz. Bütün bunların dışında bir şey yapmayın bence. Tabi bu benim düşünce tarzım. İyi niyetli erkeklere ilk adımı attığınızda sorun olmuyor ama onlar da az sayıda bence.

İlk adımı zaten atmışsınız, bundan sonrası onun anlaşmasını size bir adım gelmesini sağlamak için yüz yüze geldiğinizde sohbet edin o da sizden hoşlanırsa zaten adım atar

Bence aynı ortamda olduğunuzda bakışlarınızla belli edin flört edin ve onu kendinize çekmeye çalışın. İnstagram dan da sevebileceğini düşündüğünüz şeyler paylaşabilirsiniz. Bütün bunların dışında bir şey yapmayın bence. Tabi bu benim düşünce tarzım. İyi niyetli erkeklere ilk adımı attığınızda sorun olmuyor ama onlar da az sayıda bence.
Kesinlikle böyle yapacağım. Ama flört konusunda biraz acemiyim çok uzak duruyorum çocuktan :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X