İlk adımı erkek mi atmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boga burcu erkeği kendi kovalamayı çok seviyor dikkatini çekmek önemli olan. Ekli ise sürekli hikaye falan at. Ben ilk adım atamam henüz o seviyeye gelemedim hiç hep karşıdan beklerim genelde enerji gönderiyorum galiba birsekilde 🤣
Ben de onun adım atmasını sağlamak istiyorum:D

Merhaba kızlar. Önceki konularımı biliyorsunuz. Uzun yıllar süren bi ilişkim vardı bitti. Sonra bana uymayan biriyle flört ettim o da bitti. (anne kuzusu) 😂

Şimdi biri var… Yani var mı bilmiyorum. Eniştemin arkadaşı. Ben tatilde ablamda kalıyorum yazlık yerde oturuyolar. Geçen hafta iki günlüğüne buraya geldi. Daha önce de aynı ortamda bulunmuştuk bir iki kez ama o zamanlar ilişkim var diye hiç o gözle bakmamıştım. Şimdi ondan hoşlandığımı fark ettim. Ama sadece instagram üzerinden ekliyiz birbirimizde. Onu da ilk ben ekledim. Geldi ve gitti o kadar. Tekrar gelecekmiş bu hafta sanırım. Ama gelse bile ben ne yapabilirim? Nasıl belli ederim? Etmeli miyim? Boğa burcuymuş. Ben koçum. Burçlardan anlayan biri yorumlarsa sevinirim. 🥲

Hayatımda biri olsun istiyordum ama artık sadece o olsun istiyorum. Niye böyle tutundum bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Onceki konularini bilmiyorum ama yazdiklarindan cok Emin olarak bir sonuca variyorum:

Hayir arkadasim, sen bu enistenin arkadasindan gercekten hoslanmiyorsun. Bosluktasin, önune o cikti.

Arada tanidik var, pek tavsiye etmem. Bence yedi kat yabanci birini bulmaya odaklan

Merhaba kızlar. Önceki konularımı biliyorsunuz. Uzun yıllar süren bi ilişkim vardı bitti. Sonra bana uymayan biriyle flört ettim o da bitti. (anne kuzusu) 😂

Şimdi biri var… Yani var mı bilmiyorum. Eniştemin arkadaşı. Ben tatilde ablamda kalıyorum yazlık yerde oturuyolar. Geçen hafta iki günlüğüne buraya geldi. Daha önce de aynı ortamda bulunmuştuk bir iki kez ama o zamanlar ilişkim var diye hiç o gözle bakmamıştım. Şimdi ondan hoşlandığımı fark ettim. Ama sadece instagram üzerinden ekliyiz birbirimizde. Onu da ilk ben ekledim. Geldi ve gitti o kadar. Tekrar gelecekmiş bu hafta sanırım. Ama gelse bile ben ne yapabilirim? Nasıl belli ederim? Etmeli miyim? Boğa burcuymuş. Ben koçum. Burçlardan anlayan biri yorumlarsa sevinirim. 🥲

Hayatımda biri olsun istiyordum ama artık sadece o olsun istiyorum. Niye böyle tutundum bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Sen belli etmişsin zaten yeterince adamın niyeti olsa sinyal verirdi

Onceki konularini bilmiyorum ama yazdiklarindan cok Emin olarak bir sonuca variyorum:

Hayir arkadasim, sen bu enistenin arkadasindan gercekten hoslanmiyorsun. Bosluktasin, önune o cikti.

Arada tanidik var, pek tavsiye etmem. Bence yedi kat yabanci birini bulmaya odaklan
Boşlukta olabilirim de bir şey yapmıyorum ki uzaktan hoşlandım o kadar. Birini bulma gibi bi derdim yok artık. Eskiden evet istiyordum ama şuan akışa bıraktım.

Boğa burcuyla çıktım haaaaarıkaydı
İlk adımı da ben atmıştım
Cok yakışıklıydı ulan vay be kaç yıl geçmiş
Tavsiye ederim bogaları ve ilk adımı da öneririm

Ne beklıcen bekleme

Bence kadın atar ilk adımı herzaman bir bakışıyla vs olabilir ...ama ben direk tanışmanın 3. Günü sana aşık olucam galiba inşallah sevgilin yoktur demiştim sonrada zaten wuhuuuvv hızımı alamadım hala alamıyorum :D

Bence kadın atar ilk adımı herzaman bir bakışıyla vs olabilir ...ama ben direk tanışmanın 3. Günü sana aşık olucam galiba inşallah sevgilin yoktur demiştim sonrada zaten wuhuuuvv hızımı alamadım hala alamıyorum :KK70:
Ayy bayılıyorum böyle örneklere .bi benim adım attıklarımın götü kalktı herhal djdjdj

Önce adamın ilişkisi var mı ablandan öğren enişten bilir..sonra ufak gülümseme elektürükk varsa hisseder ama sakın instagramdan msj falan atma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X