- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Ben o yeşil ışığı yakalı çok oldu ama farkediyor yakınlaşıyor ama gelmiyor, gidemiyorum, gitmemede izin vermiyor..Yeşil ışık yakar beklerdim
Adamdan eminim, teşekkürler yorum içinAdamdan eminsem gercekten adamsa hic cekinmem direkt konusurum. Lafi da dolandirmam. Ama emin degilsen aman diyeyim.
Sen yesil isik yakiyorsun adam kirmizida bekliyorsa hic bulasma.Ben seni oyle gormuyorumlu bi cumle duyma ihtimalin yuksekBen o yeşil ışığı yakalı çok oldu ama farkediyor yakınlaşıyor ama gelmiyor, gidemiyorum, gitmemede izin vermiyor..
Merhaba, yorum için çok teşekkür ederim, onun aklına düşşecek işaretler bıraktım zaten, o konuşma yapıyor ama açılmıyor, hislerini açmıyorKarşıdaki dümdüz söyleyen cinsten değilse kıçı tavana vurur kendini nimet sayar. Onun aklına kendini düşürecek işaretler bırak, o konuşsun. İlişkilerde ilk başlarda özellikle taktik şart. (Aklında büyütme karşındakini, büyüttüler gerçek yüzüyle karşılaştığın an hayal kırıklığın sana zarar verir.)
Diyorum ki en azından ne olacaksa belli olur, yoluma bakarım, şu belirsizlik ortadan kalkarSen yesil isik yakiyorsun adam kirmizida bekliyorsa hic bulasma.Ben seni oyle gormuyorumlu bi cumle duyma ihtimalin yuksek
TeşekkürlerBence ilk adımı o atsın, o sizin peşinizden koşsun siz onun değil..
Bencede ya artık açık açık söyleyeyim diyorumHa hatırladım seni.. üniversite hocan meselesi..
Sana yorumum degişir.. ona başka türlü baktıgını belli etme zamanın geldi senin
Duyacagim olumsuz cumle bile olsa uzulmem takmam diyorsan soyle o zaman ama genelde kadinlar acilinca pek iyi sonuc vermiyor egolari tavan yapip burun kiviriyorlar.Diyorum ki en azından ne olacaksa belli olur, yoluma bakarım, şu belirsizlik ortadan kalkar
Ben hoslanan bi erkeğin kendisine gel diyen bi kiza duyarsiz kalacağına inanmıyorumBen o yeşil ışığı yakalı çok oldu ama farkediyor yakınlaşıyor ama gelmiyor, gidemiyorum, gitmemede izin vermiyor..
Konuş bence herşey olacagına varır.Bencede ya artık açık açık söyleyeyim diyorum
Üzülmem takmam demiyorum ama uzun zamandır bu belirsizliğin içindeyim en azından bundan kurtulurum diyorum, ve karşı tararfın bir sözü üzerine bunu söylemeye karar verdim )Duyacagim olumsuz cumle bile olsa uzulmem takmam diyorsan soyle o zaman ama genelde kadinlar acilinca pek iyi sonuc vermiyor egolari tavan yapip burun kiviriyorlar.
teşekkürlerKonuş bence herşey olacagına varır.
Bu belirsizlikle ne kadar devam edebilirsin..
Bi yerden hayatına bakman lazım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?