- Konu Sahibi esmergirl356
-
düşündüm de biz adım atmadan önce bayağı bir sürünmüşüz...
biz arkadaştık... tanıştıktan sonra arkadaş olmuştuk... kısa sürede çok şey paylaştık onunla...aklına, zekasına hayran kaldım, o da bana..."bunu nasıl yapıyorsun" diye hayran bakışlarını bana çevirdiğinde biliyordum sadece arkadaş olmadığımızı... aslında ikimizde biliyorduk ancak ikimizde kabul edemedik, ikimizde tanımlıyamadık duygularımızı ... güzeldi ama o sürünme dönemi... benim karnımda hep kelebekler uçuştu...
sonra bir gün yeminini bozan o oldu... aşık dilsiz olurmuş ya hiç bir şey diyemedim... sevdiğimi söylemem bile ne zordu yarabbim... ne günlerdi...
Bizde aynı okulda çalışıyoruz sevgilimle ben 4 ay önce atanmıştım.Dikkatini çekmişim beni geldiğimden beri gözlemliyormuş, bende insanlarla hemen samimi olan biri değilim bide arada yanlış anlaşılmalar olmasın diye bekar erkeklere karşı mesafeliydim zaten.O da ben mesafeli olunca yaklaşamamış bana okuldaki diğer hocaların da çabasıyla muhabbet etmeye filan başladık sonra facebook dan ekledi msn filan derken en sonunda itiraf etti :kedi: başlarda istemedim ama tanımaya başlayınca beni anlayabilen tek kişi o dedim daha 1 ay oldu çıkmaya başlayalı, herşey çok güzel biz çok mutluyuz
Bizi ortak arkadaslarimiz tanistirdi,sonra bir gün aradi bulusalim dedi,bulustuk,sevgilin varmi dedi,bende yok dedim,olsun istermisin,güldüm,olabilir neden olmasin dedim,öyle iste..
:roflol:
çok tatlisin losap ..sırnaşık şey
o sarilmayi hiç unutmamistirsin birden sende neye ugradigini sasirmistirsin kesin !!
kaydirigubbakcemile3
2005 yılı yazıydı. çalıştığım simit cafeye uzun süre takılan birini farkettim. benimle ilgileniyor kur yapıyordu. o kadar hoştu ki 20 yaşıma kadar gördüğüm en yakışıklı erkek sanmıştım. hala da öyle benim için. normal arkadaş olarak başladık önce ben taze olan yiyeceklerden paketlerdim ona. kıyak geçiyordum yani. sonra telefonlarımızı alıp verdik öyle. ben deli gibi hoşlanıyordum.çok romantik birine benziyordu ince düşünceli falan. olacakların hiçbirinden haberim yoktu tabi nerden bileceğim çocuğum daha .ne kimseyle çıkmışım ne erkek arkadaşım olmuş. bu bana arkadaşlık teklif etmedi. meğersem benimle kurlaşırken eski sevgilisini de idare ediyormuş.zahmet edip ayrılmamış ondan. ve biz sevgili olduktan sonra da iki defa onunla birlikte olduğunu söyledi. (cinsel anlamda) bana söylemediği kaç kere vardı bilmiyorum. çok sevdim arkadaşlar öyle böyle değil. kabullendim. şimdiki aklım olsa.. bana evlenme teklifi de yapmadı. olmadı işte hep içimde ukde olarak kaldı. iki yıldır evliyiz. beni çok yıprattı. ikimiz de çalıştığımız halde evde sadece kendisi çalışıyormuş gibi davrandı.emeklerimi tuzla buz etti. maddi olarak bizi mahvetti. kredi çekti, falan filan. onu çok sevdiğim için kıyamadım. gözleri mahzunlaşsa ağlardım ben. mahvetti beni biliyormusunuz.bağırdı çağırdı, onun için hiçbir önemim yok.ve buraya yazamadığım daha neler neler...bundan sonra da bu adamın değişeceğini sanmıyorum. böyle olacağını bilseydim..
siz siz olun sevgisinden emin olmadığınız birine asla yaklaşmayın. kesinlikle. sizin sevdiğinizle evlenmeyin sizi seveni bulun inanın daha çok mutlu olursunuz. ben şimdi ayrılmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?