Ilk adm kim atti? erkeiniz size nasl ald ??

bigün öle msn de konuşuyoduk beni seviyomusun dedi evet iyi birisin arkadaşımsın seviyorum dedim. nasıl bi sevgi yani dedi arkadaşça dostça bi sevgi dedim. bende seni seviyorum ama senin sevdiğin gibi değil dedi nasıl dedim. hoşlanıyorum senden dedi... hmm dedim :)) aşık oldum dedi.. sustum :)) iki hafta sonra bende ilan-ı aşk yaptım. güzel günlerdi beee

yeni yil gecesiydi kuzenim erkek kardesim ve arkadalarla bi lokale yemege gittmistik saat 8 gibi (ben bikac ay oncesinde cok buyuk bi ameliyat gecirmistim cokk sisko ve killiydimmafoldumbencikmak istemiyodum disari ve cok yorulmamam gerekti erkek kardesim cok israr edince gittik)kapidan bi adam girdi yanimizdaki arkadas ona dogru yurudu tabi ben onu gorunce iste bu evlenecegim adam bu dedim icimden kuzenimde diger kizlarda ona bakip wavvvvv diyince ben kuzenimin kolunu oyle bi sikip bu benim sakin yaklasma dedim gulduk falan tanistik yabanciymis ama gorunumu tam turkiyeli gibi bide turkce konusunca inanamadik duzgun konusuyo cunku(bu bile angel olamadi bize)
gece 12ye dogru muzikli biyere gidelim diyi konusuldu fakat bana yasak (sigara dumani vs)ama oda var gittik butun gece fena fena baktim ada pes etti sabaha kadar bakistik bir hft sonra kahve icmeye davet ettim ve ertesi gun biz elele sarmas dolas olduk bile oyle boyle bi ask degil bizimkilülülülülülüveee 7aylik evliyiz cikolatamla:asigim:enteresan bi hikaye bizimki bi ara uzuun uzuun anlatmak istiyorum:teytey:

düşündüm de biz adım atmadan önce bayağı bir sürünmüşüz...
biz arkadaştık... tanıştıktan sonra arkadaş olmuştuk... kısa sürede çok şey paylaştık onunla...aklına, zekasına hayran kaldım, o da bana..."bunu nasıl yapıyorsun" diye hayran bakışlarını bana çevirdiğinde biliyordum sadece arkadaş olmadığımızı... aslında ikimizde biliyorduk ancak ikimizde kabul edemedik, ikimizde tanımlıyamadık duygularımızı ... güzeldi ama o sürünme dönemi... benim karnımda hep kelebekler uçuştu...
sonra bir gün yeminini bozan o oldu... aşık dilsiz olurmuş ya hiç bir şey diyemedim... sevdiğimi söylemem bile ne zordu yarabbim... ne günlerdi...

Süpeeeerr a.s.

Bizde aynı okulda çalışıyoruz sevgilimle ben 4 ay önce atanmıştım.Dikkatini çekmişim beni geldiğimden beri gözlemliyormuş, bende insanlarla hemen samimi olan biri değilim bide arada yanlış anlaşılmalar olmasın diye bekar erkeklere karşı mesafeliydim zaten.O da ben mesafeli olunca yaklaşamamış bana okuldaki diğer hocaların da çabasıyla muhabbet etmeye filan başladık sonra facebook dan ekledi msn filan derken en sonunda itiraf etti :kedi: başlarda istemedim ama tanımaya başlayınca beni anlayabilen tek kişi o dedim daha 1 ay oldu çıkmaya başlayalı, herşey çok güzel biz çok mutluyuz

Ne güzelll sırnaşık şeysırnaşık şey

Bizi ortak arkadaslarimiz tanistirdi,sonra bir gün aradi bulusalim dedi,bulustuk,sevgilin varmi dedi,bende yok dedim,olsun istermisin,güldüm,olabilir neden olmasin dedim,öyle iste..

biz öyle bi ortamda tanıştık sonra feysbukta eklmiş msnde felan.. konusuoduk öle ama bnm aklımda hiç yoktu..uzunca bi süre böle konusmalarımız dewam ederken yawastan yawastan aklıma girdi.. sonra bi gece gene konusurken bu konular açıldı hoşlandığını felan söyledi denesek olmaz mı dedi bnde kabul ettim diğer gün bulusacağız diye sözleştik.. o sürekli askımm felan dedi o gece.. sonra pat diye bni sakın aldatma sonu kötü olur dedi çıkmaya basladığımız gecede.. hödük bi sevgilim var yaa

Bizi ortak arkadaslarimiz tanistirdi,sonra bir gün aradi bulusalim dedi,bulustuk,sevgilin varmi dedi,bende yok dedim,olsun istermisin,güldüm,olabilir neden olmasin dedim,öyle iste..

Güzeeeel =) :1hug:

herkesin hikayesi degisik degisik ne güzel yaa...
kaydirigubbakcemile3

Herkese
Bütün kizlara a.s.

iste böyle butun kizlar toplandiik toplandik..kaydirigubbakcemile2

benımkısı atlamıstı ustume, boylece arkadaslık baslamıstı
atlamıstı derken cıdden sarılmıstı

:roflol:
çok tatlisin losap ..sırnaşık şey
o sarilmayi hiç unutmamistirsin birden sende neye ugradigini sasirmistirsin kesin !!
kaydirigubbakcemile3

2005 yılı yazıydı. çalıştığım simit cafeye uzun süre takılan birini farkettim. benimle ilgileniyor kur yapıyordu. o kadar hoştu ki 20 yaşıma kadar gördüğüm en yakışıklı erkek sanmıştım. hala da öyle benim için. normal arkadaş olarak başladık önce ben taze olan yiyeceklerden paketlerdim ona. kıyak geçiyordum yani. sonra telefonlarımızı alıp verdik öyle. ben deli gibi hoşlanıyordum.çok romantik birine benziyordu ince düşünceli falan. olacakların hiçbirinden haberim yoktu tabi nerden bileceğim çocuğum daha .ne kimseyle çıkmışım ne erkek arkadaşım olmuş. bu bana arkadaşlık teklif etmedi. meğersem benimle kurlaşırken eski sevgilisini de idare ediyormuş.zahmet edip ayrılmamış ondan. ve biz sevgili olduktan sonra da iki defa onunla birlikte olduğunu söyledi. (cinsel anlamda) bana söylemediği kaç kere vardı bilmiyorum. çok sevdim arkadaşlar öyle böyle değil. kabullendim. şimdiki aklım olsa.. bana evlenme teklifi de yapmadı. olmadı işte hep içimde ukde olarak kaldı. iki yıldır evliyiz. beni çok yıprattı. ikimiz de çalıştığımız halde evde sadece kendisi çalışıyormuş gibi davrandı.emeklerimi tuzla buz etti. maddi olarak bizi mahvetti. kredi çekti, falan filan. onu çok sevdiğim için kıyamadım. gözleri mahzunlaşsa ağlardım ben. mahvetti beni biliyormusunuz.bağırdı çağırdı, onun için hiçbir önemim yok.ve buraya yazamadığım daha neler neler...bundan sonra da bu adamın değişeceğini sanmıyorum. böyle olacağını bilseydim..
siz siz olun sevgisinden emin olmadığınız birine asla yaklaşmayın. kesinlikle. sizin sevdiğinizle evlenmeyin sizi seveni bulun inanın daha çok mutlu olursunuz. ben şimdi ayrılmak istiyorum.

ilk adım nişanlımdan gelmişti
ama baya uğraştı yakaydirigubbakcemile
yapmadıgı şebeklik kalmamıştı zemuszemus
bende işi inada bindirmiştim:ecrin_bebek:
bir anda öyle bir ortam olmustuki kabul
etmemek imkansızdı:asigim:
şimdi 6,5 yıl olduopuyorumnanaktan

bi an çok hızlı hissetim kendimi bunları okuyunca.
biz üniversitede aynı sınıftaydık, uzunca bir süre de arkadaştık.
biz birbirimize açılmadan direk öpüştük..
sözlere gerek kalmadı.
adım ortak olmuş oldu galiba...kaydirigubbakcemile3

Allah pişmanlık vermesin bi söz vardır gelin ata binmiş ya nasip demiş, her kız mutlu bir yuvası olsun diye evlenir sen sevmişsin ,tanıyamamışsın ve evlenmişsin inşallah ayrılığa varmadan her şey yoluna girer :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Biz üniversitede tanıştık ilk adımı tabiki o attı hem de kaç defa her defasında naz yaptım kabul etmedim etmeme sebebimi de söylemedim ortada bi sebep yoktu çünkü,ünv 2. sınıftan 3. sınıfın sonlarına kadar 3 - 4 ayda bir konuşuyodu sonra ben de dayanamadım kabul ettim, 2 yıldır birlikteyiz bayram sonuna nişan olacak inşallah hayırlısı olur ve mutlu bi evliliğimiz olur :asigim:

ilk adımı eşim attı..hemde tanıştığımızdan ertesi günü..çok acil başka şehre iş için gitmesi gerekiyordu zaten tatile gelmiş..valla hemen söyledi ben görür görmez aşık oldum bana kızma nolur.beni tanı süre ver falan dedi..sana kendimi göstereyim dedi..bende şans verdim çok çabukta aşık etti kendine..evleneli 2 sene oluyor...çok mutluyum inşallah herkes çoook mutlu olur ben gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…