Ay kızlaaaaar benim hikayemi yıllar sonra çözdük sevgilimle.Değişik bişi,gerçi anlatayım da siz karar verin.
Sevgilimin kuzeni benim çocukluk arkadaşım,aynı zamanda da üst komşumuz sınıf arkadaşım vs....Ben daha liseye yeni geçmiştim bi gün geldi bana kuzeninin benden hoşlandığını filan söyledi,ben de hadi yaa falan filan....Yok efendim ama onun tlfu yokmuş ben onlara gidince filan msjlaşırsınız dedi...Neyse bi süre sözüm ona msjlaştık sonra çocuk bana ayrılalım diye haber yollamış ama biz hiiiiiç görüşmedik yüzyüze...Neyse ayrıldık,bitti.Yıllar geçti aradan geçen sene ben bunu face'te buldum ekledim (aklımca affettim çocuğu,ilk adımı atayım belki bişiler olur diye...)Neyse bi süre görüştük kız kardeşi filan evlendi düğüne gittim vs...Bi gece nette bana "sana ümit vermiyorum değil mi" dedi.Resmen dumur oldum yok yaa ne sacmalıyosun filan dedim neyse bayagı bi alındım geri çektim kendimi hiç görüşmedim nette.
Veeeeee bir gün bankada karşılaştık kuzum bana aşık olmuş.(şimdi zaten aşık değil miydi ki diyeceksiniz...)
Aradan zaman geçti sevgilimle çıkmaya başladık ve biz sohbet ettikçe bakıorum benim yıllardır ona aşık olduğumu filan söylüyo....Halbuki iş tam tersi o bana aşık diye biliyom ben de.Neyse çok uzattım affedin,konuştukça çözdük ki benim arkadaşım bizi birbirimize aşık diye anlatmış msjlar yalanmış ve onların tüm ailesinde ben oğullarına aşığım diye adım çıkmış. :kedi: yani işin aslı bi açılma yok ama ben açılmış gibiyim herkesin gözünde.Olsun bu kötü bi durum diil ama ailenin bööle bilmesi...
Hanımefendi övünüyo ama,o sevgilime dua etsin opuyorumnanaktan