Hayirlisiyla mujdeli haberi alirsiniz insallah evreleri nasildi peki anlatabilirmisiniz birazHadi hayirlisi olsun guzel ama zor surec stresli :) benim asilamada 9. Gunum
Bende bugun ikinci göbekten ignemi vurdm bakalim ne kadar surede gelisme gosterir bende yumurta tembelligi var maalesef pcodan kaynakli gec gelisiyorlar biraz malesef. Senin ilk asilamanmi bide 4 yumurta gelismis dedin yumurtalarn kac tane olmasi lazim yada buyuklukleri ne olmali asilama icin farkediyormuInsallah hepimiz guzeel haberleri aliriz. Ben 9 gun gobekten igne kullandim kendim vurdum. Cok sinirliydim gergindim. Catlatma ignesinide kendim vurdum. 30 saat sonra asilama yapildi 5 dk surdu hicbirsey anlamadim. Sonra 20 dk hastanede dinlendim. Bu arada 4 yumurtam oldu 2 tane 15 mm bitane 19 mm bitane 27 mm di... sonrasi bekliyosun gun sayiyosun :)))
Bende bugun ikinci göbekten ignemi vurdm bakalim ne kadar surede gelisme gosterir bende yumurta tembelligi var maalesef pcodan kaynakli gec gelisiyorlar biraz malesef. Senin ilk asilamanmi bide 4 yumurta gelismis dedin yumurtalarn kac tane olmasi lazim yada buyuklukleri ne olmali asilama icin farkediyormu
Insallah tutar guzel haberlerimizi verelim insallahEvet benimde ilk asilamam. Catlamasi icin yumurtanin en az 18 19 mm olmasi gerek. Bitanede yumurta gelisebilir bikactanede onemli olan gelismesi iyi durumda olmasi..
Aminnn canimm insallahhh RABBIM herseyin hayirlisini bilir hayirlisiyla tez zamanda bebislerimizi bizlere nasib eylesin.. ben klomen kullandim 2 ay ucuncu ay klomenle beraber yumurta geliştirici igne kullandm 4 5.ci aylarda sadece igne kullandim ama olmadi...Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı imanlı evlat nasip etsin bende 4 yıllık ewliyim iki yıl önce 10 haftalıkken kalbi durdu ondan sonrada tekrar hamiş kalamadım bütün tahlillerim normal cuma günü Kanuni Sultan Süleyman E.A.H gittim dr klomen verdi adetin 13.günüde kontrole çağırdı inşallah ilk ayda sağlıkla hamiş kalırım. Sizler klomen kullandınızmı
Aminnn canimm insallahhh RABBIM herseyin hayirlisini bilir hayirlisiyla tez zamanda bebislerimizi bizlere nasib eylesin.. ben klomen kullandim 2 ay ucuncu ay klomenle beraber yumurta geliştirici igne kullandm 4 5.ci aylarda sadece igne kullandim ama olmadi...simdide asilama tedavisine basladik hayirlisiyla guzel haberler birbirimize. Sen tuplerine baktirdinmi kurtajdan sonra tupler tikanabiliyor diye biliyorum ben canim
Ne zaman cektrdinki filmi canim bi doktora sor onu ozaman aklinda sorular kalmasn hic. Dediginise ilk defa duydum benHsg çektirdim canım açık tüplerim ama bu ay farkettim sanırım rahim ağzı eğriliği var bende sağa doğru çünkü ben içimi yıkıyorum sadece adetim bitince ilk defa bu ay rahim ağzı sağdaydı daha önce böyle değildi olsaydı zaten hsg dede çıkardı şekli ve her zaman ortadaydı geçen ay devlet hastanesinde dra gittim yardımcısı speklumu taktı dr gelene kadar 4-5 dk canm çok yanmıştı acaba ondanmı oldu bilmiyorum
Bende yeni bu ay öyle bişey farkettim canım google amcaya sorunca rahim eğriliği hsg diye bir sürü görseller çıkıyor. Ayın 22 sinde klomen için kontrole gittiğimde bunuda sorucam bakalım inşallah birde böyle bir problem çıkmaz başımaNe zaman cektrdinki filmi canim bi doktora sor onu ozaman aklinda sorular kalmasn hic. Dediginise ilk defa duydum ben
Insallah aksi bisey olmaz hayirli sonuclarla yazarsin haber verrsin canimBende yeni bu ay öyle bişey farkettim canım google amcaya sorunca rahim eğriliği hsg diye bir sürü görseller çıkıyor. Ayın 22 sinde klomen için kontrole gittiğimde bunuda sorucam bakalım inşallah birde böyle bir problem çıkmaz başıma
İc yikamak nedemek acaba ?Hsg çektirdim canım açık tüplerim ama bu ay farkettim sanırım rahim ağzı eğriliği var bende sağa doğru çünkü ben içimi yıkıyorum sadece adetim bitince ilk defa bu ay rahim ağzı sağdaydı daha önce böyle değildi olsaydı zaten hsg dede çıkardı şekli ve her zaman ortadaydı geçen ay devlet hastanesinde dra gittim yardımcısı speklumu taktı dr gelene kadar 4-5 dk canm çok yanmıştı acaba ondanmı oldu bilmiyorum
Insallah hepimiz guzeel haberleri aliriz. Ben 9 gun gobekten igne kullandim kendim vurdum. Cok sinirliydim gergindim. Catlatma ignesinide kendim vurdum. 30 saat sonra asilama yapildi 5 dk surdu hicbirsey anlamadim. Sonra 20 dk hastanede dinlendim. Bu arada 4 yumurtam oldu 2 tane 15 mm bitane 19 mm bitane 27 mm di... sonrasi bekliyosun gun sayiyosun :)))
Igneleri vurmak cok kolay agri yok aci yok kendin bile vurabilirsin ben kendim vuruyorum zaten igne kucucuk korkulcak biseysi yok canim. Dozunu ayarliyorsun gobekten vuruyosun sikinti yok. Ki insallah aşılamaya gerek kalmadan kendiliginden olurinşallah tutmuştur.sağlıcakla alırsınız kucağınıza.bende ekimde başlıycam iğneleri vurmak zor mu..beni çok tedirgin ediyo düşüncesi bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?