- 18 Ağustos 2016
- 182
- 65
- 13
- 38
İnşallah olur seninki tutar Hayirlisi olsun sıkma canını ne olursa olsunBanami sordun bilemedim canimda yarin asilamam yapilacak iste insallahhh sonrasi bekleyis sancili bir bekleyis.. dua edin insallah
Benim ondan bilgim yok hiç bende kullanıyorum ama hiç bir değişiklik Yok hormonlarimi oynadı fenaBugun asilamadan sonra progesteron testi yapildi 19 cikti progesteron sonucu hamile kalip kalmadigimiz hakkinda bilgi verirmi acaba
Bu asilamadan sonra ilaci kullanmaya baslamadan yapilan bi test size yapilmadimiBenim ondan bilgim yok hiç bende kullanıyorum ama hiç bir değişiklik Yok hormonlarimi oynadı fena
Bana olmadi testBu asilamadan sonra ilaci kullanmaya baslamadan yapilan bi test size yapilmadimi
Herkese yapmiyorlar sanirim yumurtlama olmusmu olmamismi diye progesteron hormon seviyenize bakiyolar bu testleBana olmadi test
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım inşallah bebişin tutunur sana aşılamadaBanami sordun bilemedim canimda yarin asilamam yapilacak iste insallahhh sonrasi bekleyis sancili bir bekleyis.. dua edin insallah
Ewet progesteron değerinin karşısında 1.tremester yazar ordaki değerle karşılaştırBugun asilamadan sonra progesteron testi yapildi 19 cikti progesteron sonucu hamile kalip kalmadigimiz hakkinda bilgi verirmi acaba
Aşılamadan sonra kaçıncı gündesinEwet progesteron değerinin karşısında 1.tremester yazar ordaki değerle karşılaştır
8.gunAşılamadan sonra kaçıncı gündesin
Allah gonlunuze gore versin insallah bemde olmadi daha dovrusu bende disqri akti sandim ama o kanamaymis disqri akan bisey olmadi yqniBirde kizlar asilama sonrasi sanki doktorun iceri enjekte ettikleri disari akti gibi sizdede oldumu oyle
Birde duzgun yazabilsem neler anlaticam dovrusu ne demekse :)))Allah gonlunuze gore versin insallah bemde olmadi daha dovrusu bende disqri akti sandim ama o kanamaymis disqri akan bisey olmadi yqni
Bende doktor asilayinca felaket bi sizi oldu sizdede oldumu sanki icimde bir suru karinca ordn oraya kosuyomus gibi gidiklama ve siziBirde kizlar asilama sonrasi sanki doktorun iceri enjekte ettikleri disari akti gibi sizdede oldumu oyle
Spermmi akti disari yoksa acaba kanamayimi akinti sandiniz esinize semen testi yapildimiEvet oluyo suannn cok değişik bise psikolojik mi diyodm ama tek ben değilmişim ozaman :) daaa bu akinti benitereddut ettirdi neki bu şimdi yaa bilen yokmudur kii
Kanama neden olurki ama yok normal beyaz sıvı yani o dediginiz semen testi nedirSpermmi akti disari yoksa acaba kanamayimi akinti sandiniz esinize semen testi yapildimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?