Insallah vardir bebislerimizz iceriz sulari yeterki olsun:) 15 gun bekleyecekmisiz ole dediler banaBebeginiz varsa su asamada bol suya ihtiyaci olacak oyuzden :) bendede pco vardi yumurta tembelligi vardi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah vardir bebislerimizz iceriz sulari yeterki olsun:) 15 gun bekleyecekmisiz ole dediler banaBebeginiz varsa su asamada bol suya ihtiyaci olacak oyuzden :) bendede pco vardi yumurta tembelligi vardi
Aynen benim dr un verdigi tarih 18 gun falan ama ben kesin dayanamam 15.gun yaparim allah gonlumuze gore versinInsallah vardir bebislerimizz iceriz sulari yeterki olsun:) 15 gun bekleyecekmisiz ole dediler bana
O yapar bende de oldu insallah tutar seninki iyi olur sonuçlarEveet...yaptiktan sorra basliyur karnim agrimak
Tesekkur ederim canim...Insallah heppimizziki tutar!O yapar bende de oldu insallah tutar seninki iyi olur sonuçlar
İnşallah bugünde bende ağrı yok sancı yok sabah bi midem bulandı biraz bir kac dakika sürdü o nedendi bilmemTesekkur ederim canim...Insallah heppimizziki tutar!
Hadi bakalim hayirlisi insallahh bebisten sebeptir :) asilama sonrasi kacinci gunİnşallah bugünde bende ağrı yok sancı yok sabah bi midem bulandı biraz bir kac dakika sürdü o nedendi bilmem
11 ağustos ta yaptırdım canım kısmet belki vardır yoksa da allah büyük herşeyin Hayirlisi olsunHadi bakalim hayirlisi insallahh bebisten sebeptir :) asilama sonrasi kacinci gun
Olur onlar canım biraz ağrı yapar zaman zaman sancılar değişir agrilarda oyleBuarada asilama sonrasi herhangi bi agrim falan yoktu dun yapildi ama bugun biraz sancm var gibi sanki benzetmek gerekirse gaz sancisi gibi. Sizdede oldumu
Birkaç gune test yaptirabilirsin ozaman canim sen insallah hayirli guzel bebis haberleri alirsin bizede guzel haberler verirsin11 ağustos ta yaptırdım canım kısmet belki vardır yoksa da allah büyük herşeyin Hayirlisi olsun
Amin insallah oyle olur canım benimBirkaç gune test yaptirabilirsin ozaman canim sen insallah hayirli guzel bebis haberleri alirsin bizede guzel haberler verirsin
Ben yaptırdım ilaç lar aşılama 1000 yakın tuttuKızlar aşılama toplam kaç para tutuyor bende düşünüyorum da hiç bilmiyorum fiyat istanbulda
Benimde midem bulandı sabah kahvaltı yapmadan yaptim gecer gibi oldu akşam yemegi yedim yemeye çalıştım bulandı sakin sakin bekledim yedim zorla çok az yedim bide üşüttüm desem belki yok vertigo desem bu kadar yapmaz gebelik belki neye ihtimal vereceğimi şaşırdım bende nane limon yaptim iyi geldi ağrım var biraz kasık ve bel dus aldim aptest aldim yasin okuyacam biraz rahatladım buda iyi gelir Allahim hakkımızda hayirlisini versin insallahAmin insallah oyle olur canım benim
Hangi şehirde canım o zaman iyiymiş çok pahalı değil rabbim hepimize nasib etsin bir an önce inşallahBen yaptırdım ilaç lar aşılama 1000 yakın tuttu
Mersin canım şimdi sonuç bekliyoruz artıkHangi şehirde canım o zaman iyiymiş çok pahalı değil rabbim hepimize nasib etsin bir an önce inşallah
Benimde midem bulandı sabah kahvaltı yapmadan yaptim gecer gibi oldu akşam yemegi yedim yemeye çalıştım bulandı sakin sakin bekledim yedim zorla çok az yedim bide üşüttüm desem belki yok vertigo desem bu kadar yapmaz gebelik belki neye ihtimal vereceğimi şaşırdım bende nane limon yaptim iyi geldi ağrım var biraz kasık ve bel dus aldim aptest aldim yasin okuyacam biraz rahatladım buda iyi gelir Allahim hakkımızda hayirlisini versin insallah
Benimde midem bulandı sabah kahvaltı yapmadan yaptim gecer gibi oldu akşam yemegi yedim yemeye çalıştım bulandı sakin sakin bekledim yedim zorla çok az yedim bide üşüttüm desem belki yok vertigo desem bu kadar yapmaz gebelik belki neye ihtimal vereceğimi şaşırdım bende nane limon yaptim iyi geldi ağrım var biraz kasık ve bel dus aldim aptest aldim yasin okuyacam biraz rahatladım buda iyi gelir Allahim hakkımızda hayirlisini versin insallah[/QUOT
Sen bi idrar testi al yamacinda dursun bence canim pazar pazarteside yap tahlilini gerçi en doğru sonuc kanda cikiyorda olsun ama cok heyecanlandm inan insallahh hamilesindir bebegin hatta bebeklerin seninledir :) guzel haberler verirsn insallah
Devlette oyle ben ozele gittim kismette varsa olur zaten olsun ne paralar gider insallah allah gönlünüze göre verirBen trabZonda yaptirdim canm asilama raporlu yapti hastane 1 yillik evli olunca ve 24 yada 23 yasi gecince sigorta tarafindan rapor cikartiliyor hastaneye 300 lira verdik. Ki medicalpark hastanesine gidiyorum bi rahim filmini 450 liraya cektiler normal asilama fiyati 800 liraymis rapor olunca 300 oldu haricinde gene ignelerim ilaclarm 160 lira tuttu onceki aylardaki tedavilerimde gene ayni igneleri kullandm arti catlatma ignesi tabi hepsine 1000 liraya yakin para oderdik fakat bu ay rapor cikinca 160 lira odedik valla cok iyi geldimuayne ucretide verdik tabi gene bu ay iki kereden 80 80 160 lira 65 tahlil parasi derken 700 lirayi buldu iste bu yola girince iste ister istemez cepten cok paralar cikiyor RABBIM karsiligini versin insallahh. Maddiyat bi sekilde haloluyor ama yitip giden psikoloji cidden toparlanamiyor