Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Inan ki benimde cok ihtiyacim var önüm arkam sagim solum ya hamile dolu ya da bebek. Artik daraldimmm

evet buna katılıyorum ya öyleki arkadaşlarımın bebeklerine davranışlarını bi görseniz ben ilgileniyorum kendileri bile itiraf ediyorlar senden güzel anne olur diye ya benim bebegim olsa onu bırakıp yemek bile yapmamki arkadaşım bırakıp sigara içmeye gidiyor acıyorum o bebişe ya

kızlar dikkat cekmeye başladım ben çıkıyorum tip tip bakıyor müdürüm akşama yazışmalarınızı okurum hepsini tek tek cevaplarım görüşürüz dünyanın en iyi en güzel ve en ahlaklı anneleri

evet buna katılıyorum ya öyleki arkadaşlarımın bebeklerine davranışlarını bi görseniz ben ilgileniyorum kendileri bile itiraf ediyorlar senden güzel anne olur diye ya benim bebegim olsa onu bırakıp yemek bile yapmamki arkadaşım bırakıp sigara içmeye gidiyor acıyorum o bebişe ya
evet canim malesef öyle anneler cok cocugum durmuyor tv acim izlesin eline tablet verip saatlerce cocukla konusmayan cok anne var tabiki bizim çocuklarımizda cizgi film izlicek ama bizim islerimizi rahat yapmamız icin değil .

Back
X