- 20 Ocak 2015
- 161
- 104
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sperm yikama sonrası size verilen sonucu atarsan bakalım birlikte.ooo o zaman bizimki yıkandıktan sonra %1 ise yıkama öncesi uhuhhhuu
kaderimize kafa tutuyoruz resmen ama eşimin raporunda toplama bakmıyorum ben ileri hareketli %1
Asilama yaptirdigim gunu de sayarsam 12. Gunun sabahi oluyorbu kacinci gun canim sanki çok silik çıkacak gibi olmuş.
oflama ohhhhhhh diyeceğin günler yakin inşallahOooff ooofff![]()
sen demi 10da yaptirdin ayniyiz o zaman.Asilama yaptirdigim gunu de sayarsam 12. Gunun sabahi oluyor
yok yok sen bencede bugun kan ver ben bilgisayardan bakıyorum ve var çizgi çok çok silik çıktıysa kanda kesinlikle çıkar hatta acile git ki 1 saate cıksınAsilama yaptirdigim gunu de sayarsam 12. Gunun sabahi oluyor
Insallah insallahoflama ohhhhhhh diyeceğin günler yakin inşallah
tamam anca akşam atabilirim iş yerindeyim eve gider fotosunu cekerimcanım sperm yikama sonrası size verilen sonucu atarsan bakalım birlikte.
üçümüzünküde aynı canım 10 nisansen demi 10da yaptirdin ayniyiz o zaman.
Zaten acile gidicez mecburen. Agzinizdan bal damliyo vallahi kizlar.yok yok sen bencede bugun kan ver ben bilgisayardan bakıyorum ve var çizgi çok çok silik çıktıysa kanda kesinlikle çıkar hatta acile git ki 1 saate cıksın
tamam canımtamam anca akşam atabilirim iş yerindeyim eve gider fotosunu cekerim
evet ama ben biliyorumki bizlerden cok iyi anne olur kizlar ..Inan ki benimde cok ihtiyacim var önüm arkam sagim solum ya hamile dolu ya da bebek. Artik daraldimmm
evet canim malesef öyle anneler cok cocugum durmuyor tv acim izlesin eline tablet verip saatlerce cocukla konusmayan cok anne var tabiki bizim çocuklarımizda cizgi film izlicek ama bizim islerimizi rahat yapmamız icin değil .evet buna katılıyorum ya öyleki arkadaşlarımın bebeklerine davranışlarını bi görseniz ben ilgileniyorum kendileri bile itiraf ediyorlar senden güzel anne olur diye ya benim bebegim olsa onu bırakıp yemek bile yapmamki arkadaşım bırakıp sigara içmeye gidiyor acıyorum o bebişe ya
iyi çalışmalar canım kibkızlar dikkat cekmeye başladım ben çıkıyorum tip tip bakıyor müdürüm akşama yazışmalarınızı okurum hepsini tek tek cevaplarım görüşürüz dünyanın en iyi en güzel ve en ahlaklı anneleri
hamiş haberi yok mugüzel habere cok ihtiyacimiz var