Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Acilden verdimmm zatenn bende sinirlendim ciktik esim de seviniyo 2,3 gun daha bekleyelim daha garanti olsun diyor delirdim resmen bende eve gelirken erken gebelik testi aldim yine sabahi beklicem
Bak bu kaçtır deniyorsun hep birşey çıkıyor bence yapmasan mi artık eşinin dediği gibi beklesenmi bak her değerin de bi engel vardır bunda bi hayır bekle derim

Amin canım inşallah rabbim size de nasip etsin inşallah
Benim bu ay ilk aşılamam olmuştu negatif sonuçlandı 2 . Yi düşünüyorum hatta senin yazdıklarınla kesin 2.ciyide yaptırırım nelere dikkat ettiğini merak ediyorum açıkçası

Evet canim hic ara vermedim esim ilk istemedi ama doktor ara vermezsek şans artar dedi. Ben doğuda bir ilcede yasiyorum o yüzden biraz ucuzdu. Ignelere rapor çıkardı doktorum 200 civarı tuttu. Ilk aşılama 550ydi 2. aşılamada indirim yaptılar 500 tlydi.

Hayırlısıyla gelir melegin canim rahat ol ben yeni anlıyorum 18 aydır bekliyordum şükür rabbin ol dedi ve oldu.
Hayirli olsun kzuumm saglikli gelsin insallah bebisin

Bak bu kaçtır deniyorsun hep birşey çıkıyor bence yapmasan mi artık eşinin dediği gibi beklesenmi bak her değerin de bi engel vardır bunda bi hayır bekle derim
Bende dedim vardir bi hayir diye bakalim sabah su gebelik testini yapmam lazim ama biliyosun duramiyorum

Benim bu ay ilk aşılamam olmuştu negatif sonuçlandı 2 . Yi düşünüyorum hatta senin yazdıklarınla kesin 2.ciyide yaptırırım nelere dikkat ettiğini merak ediyorum açıkçası
Sağol canım. Rabbim sana da yaşatsın öncelikle. Herkesin durumu farklı olduğu icin en iyi kararı doktorun verir diye düşünüyorum bizimkine doktor karar verdi biz de uyguladık.

Neler uyguladigima gelince aşılama günü hep dinlendim. Ertesi gün çalışmaya başladım ama işte yoruldugum icin evde çok yormadim kendimi. Bebegin tutunmasina ananas ve kabak cekirdegi iyi geliyormuş bir de bol su tüketmek. Bunlar haricinde birsey yapmadım ama psikolojik olarak hazırdım. Doktoruma bu ay çok umutluyum dedim hep inandım olacağına asla moralimi bozmadim. Şükür rabbim nasip etti.

benimde uygulamaya göre bugün kırmızıyı görmem gerekiyor bakalım ne olacak inşallah bugün adet olmam da biraz ibadet ederim bari

Normal de carsamba gunu adet olmam gerekirken bu sabah siddetli karin agrisiyla uyandim ve kirmizilar 3 gun onceden gelmisti asiri karin agrim var

merhabalar ben yenı uye oldum.dun asılamam yapıldı. :nazar: ilk asılamam.cok uzun zor sureclerden gectık karar verdık ılk asılamamızı olduk. cipli asılama yaptırıp hamıle kalan var mı arkadaslar. kusura bakmayın bu sıte nasıl kullanılır yanlıs yazarsam affola::110:

Back
X