özelde mi yaptırdın devlette mi canım ben de kısmetse bayramdan sonra hacettepede randevu aldım aşılama isteyeceğim bakalımSlm kizlar ben de dün ilk asilamami oldum inslh hayitrlisihayırlısıyla tutar allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Aminnn
inşallah hayırlarla sağlıcakla kavuşursun bebeğine ne kadar tuttu aşılama canımOzelde yaptırdım canım medicana hastanesinde bahcelivlerde hayırlısı canım inslh olur bebeğim benimledir
amin hayırlarla sağlıcakla inşallah canımAmin saol cnm benim allahım.isteyen herkese versin ınslhh tez zamanda bize de versin
İlk defa yazıyorum kızlar fikirlerinizi almak isterim...kısaca anlatayım
Dün rahim filmi çektirdim yumurtalar iyi tüplerim açık ama yumurtaliklarim yanda değil üst kısımladaymis doktorum aşılama yapıcaz dedi adetim in son günüydü dün bana aşılama için yumurta geliştirici hiç bişey vermedi cumartesi kontrole gel dedi açaba iğnesiz ilaçsız aşılama yapılır mı ya da cumartesi gittgimde mi verecek bu iğneleri adetken başlanıyor diye biliyorum kafam karıştı yani sorum şu bu ay aşılama dener mi iğne vermediği için diğer aya mi kalicak yardımcı olursanız sevinirim
Benim igneyle gelistirildi 7 gun vuruldumiğne ile yumurtaları geliştirilenler kaç gün vuruldunuz? yumurtalarınız ne kadar büyüdü?
Sag yumurtam 21 cm sol 18 santim buyudu benim insallah tutar benim ve herkesinBenim igneyle gelistirildi 7 gun vuruldum
8 gun catlama iginesi vuruldu
Gunaydin hayirlisi olsun bende 11 gun önce yaptirdim heyecanla bekliyorum insallah tutar rabbim bizede nasip ederkızlar günaydın
bende dün aşılamaya başladım ilk iğnemi vuruldum çok heyecanlıyım başarısız 3 tüp bebek tedavisi üzerine aşılama yaptırıyorum ....
inşallah canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kaçıncı günde test yapılıyor ...Gunaydin hayirlisi olsun bende 11 gun önce yaptirdim heyecanla bekliyorum insallah tutar rabbim bizede nasip eder
Amin cumlemizin insallah canim doktorum bana 15 gun yaptirabilirsin test dedi evet iliski assilamanin ertsi gunu 1 gun arayla iliski verdiinşallah canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kaçıncı günde test yapılıyor ...
aşılama yapıldıktan sonraki günler ilişki önerdiler mi
hangi ilacı kullanmıştın dozu neydi ....Amin cumlemizin insallah canim doktorum bana 15 gun yaptirabilirsin test dedi evet iliski assilamanin ertsi gunu 1 gun arayla iliski verdi
Ismi aklima gelmiyo simdi eve gidince bakip yazarim ismini ama insulun ignesi gibi hazirdi gunde 1 doz 75 vurdum sag tarafim 21 cm buyudu solda 17 cm buyudu 9 gun catlama iginesi oldum bizim perhiz gunum 4 gun verdi doktorhangi ilacı kullanmıştın dozu neydi ....
dün hemşire bize reglin bitince ilişki olsun perhiz süresini 3 5 gün arası istiyoruz dedi .. sonrası için birşey denmedi ... kaç yumurta oluştu sizde ... tanıdığım iki kişi aşılama ile hamile kaldı biri ikizlere hamile kaldı doğumu ekimde diğerinin kızıd kasım da 1 yaşını dolduracak
gonal f olabilir mi ? tüp bebekte bize 2 demişlerdi merkez değişti 3 5 dediler şaşırdık .... inşallah ikizler olur canım sorun neydi sizdeIsmi aklima gelmiyo simdi eve gidince bakip yazarim ismini ama insulun ignesi gibi hazirdi gunde 1 doz 75 vurdum sag tarafim 21 cm buyudu solda 17 cm buyudu 9 gun catlama iginesi oldum bizim perhiz gunum 4 gun verdi doktor
Evet canm gonalf ti benim esimde sikinti sperm dusuklugu vardi canim senin sikinti6 neydigonal f olabilir mi ? tüp bebekte bize 2 demişlerdi merkez değişti 3 5 dediler şaşırdık .... inşallah ikizler olur canım sorun neydi sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?