Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm kizlar ben de dün ilk asilamami oldum inslh hayitrlisihayırlısıyla tutar allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Aminnn
özelde mi yaptırdın devlette mi canım ben de kısmetse bayramdan sonra hacettepede randevu aldım aşılama isteyeceğim bakalım

Ozelde yaptırdım canım medicana hastanesinde bahcelivlerde hayırlısı canım inslh olur bebeğim benimledir

İlk defa yazıyorum kızlar fikirlerinizi almak isterim...kısaca anlatayım
Dün rahim filmi çektirdim yumurtalar iyi tüplerim açık ama yumurtaliklarim yanda değil üst kısımladaymis doktorum aşılama yapıcaz dedi adetim in son günüydü dün bana aşılama için yumurta geliştirici hiç bişey vermedi cumartesi kontrole gel dedi açaba iğnesiz ilaçsız aşılama yapılır mı ya da cumartesi gittgimde mi verecek bu iğneleri adetken başlanıyor diye biliyorum kafam karıştı yani sorum şu bu ay aşılama dener mi iğne vermediği için diğer aya mi kalicak yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba araniza yeni katildim bende 10 gun önce ilk kez assilama yaptirdim heyecanla bekliyom sizlerin nasil geciyo

kızlar günaydın
bende dün aşılamaya başladım ilk iğnemi vuruldum çok heyecanlıyım başarısız 3 tüp bebek tedavisi üzerine aşılama yaptırıyorum ....

kızlar günaydın
bende dün aşılamaya başladım ilk iğnemi vuruldum çok heyecanlıyım başarısız 3 tüp bebek tedavisi üzerine aşılama yaptırıyorum ....
Gunaydin hayirlisi olsun bende 11 gun önce yaptirdim heyecanla bekliyorum insallah tutar rabbim bizede nasip eder

Gunaydin hayirlisi olsun bende 11 gun önce yaptirdim heyecanla bekliyorum insallah tutar rabbim bizede nasip eder
inşallah canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kaçıncı günde test yapılıyor ...
aşılama yapıldıktan sonraki günler ilişki önerdiler mi

inşallah canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kaçıncı günde test yapılıyor ...
aşılama yapıldıktan sonraki günler ilişki önerdiler mi
Amin cumlemizin insallah canim doktorum bana 15 gun yaptirabilirsin test dedi evet iliski assilamanin ertsi gunu 1 gun arayla iliski verdi

Amin cumlemizin insallah canim doktorum bana 15 gun yaptirabilirsin test dedi evet iliski assilamanin ertsi gunu 1 gun arayla iliski verdi
hangi ilacı kullanmıştın dozu neydi ....
dün hemşire bize reglin bitince ilişki olsun perhiz süresini 3 5 gün arası istiyoruz dedi .. sonrası için birşey denmedi ... kaç yumurta oluştu sizde ... tanıdığım iki kişi aşılama ile hamile kaldı biri ikizlere hamile kaldı doğumu ekimde diğerinin kızıd kasım da 1 yaşını dolduracak

Ismi aklima gelmiyo simdi eve gidince bakip yazarim ismini ama insulun ignesi gibi hazirdi gunde 1 doz 75 vurdum sag tarafim 21 cm buyudu solda 17 cm buyudu 9 gun catlama iginesi oldum bizim perhiz gunum 4 gun verdi doktor

Ismi aklima gelmiyo simdi eve gidince bakip yazarim ismini ama insulun ignesi gibi hazirdi gunde 1 doz 75 vurdum sag tarafim 21 cm buyudu solda 17 cm buyudu 9 gun catlama iginesi oldum bizim perhiz gunum 4 gun verdi doktor
gonal f olabilir mi ? tüp bebekte bize 2 demişlerdi merkez değişti 3 5 dediler şaşırdık .... inşallah ikizler olur canım sorun neydi sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…