Hayır.Size catlama iğnesinden sonra ilişki olacak dediler mi ?
Hadi bakalım inşallah vardırVe cok sık tuvalete cıkıyorum
Geçmedi :) test için 2-3 günüm var adetime bilmiyorum ne zaman gelir.Kac gün gectı adetınden
Valla cok bekledigim için istemeden de olsa düşünüyor insan.Sen nıye acele edıyosun üzülmek içinmi bırak zamanı gelsın ve bır kerede öğren tatlı canını defalarca sıkma olurmu
İnşallah Allah hepimize nasip etsin saglıklı hayırlı evlatlarİşallah test günü hamıleyım yazarsın üzülme acelede etme
Test hiç yapmadım tam bilemiyorum ama şöyle bir şey duymuştum belli süre sonra çift çizgi çıkma ihtimali varmış... test varsa yarın tekrar yap ya da kanda test ver en sağlamıBen perşembe günü yani ilk günü saymazsan 10. Günü test yaptım negatifti.
Dünde bi test yapayım dedim negatifti.
Bugün çöp atarken baktım dün yaptıgım testte bariz 2.çizgi var önceki günde bişey yok,
Yani sonradan çıkma ihtimali varmı ki ?
İkiside aynı marka.
Bide sabah ilk idrarla deniyim.Test hiç yapmadım tam bilemiyorum ama şöyle bir şey duymuştum belli süre sonra çift çizgi çıkma ihtimali varmış... test varsa yarın tekrar yap ya da kanda test ver en sağlamı
Ok haber var ama bize de merak ederim benBide sabah ilk idrarla deniyim.
Bu yaptıgım testler hep akşam üstüydü.
İnşallah ya güzel haberlerle geliyim bu seferOk haber var ama bize de merak ederim ben
Inşallah... sorun neydi sizde kaç deneme yaptınızİnşallah ya güzel haberlerle geliyim bu sefer
Kaç senelik evlisin canım hepimiz seviniriz umut ediyorum orada nasıl pahalı mi farklı olan neBen almanyada yasıyorum ve burda hersey cok farklı uygulanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?