Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benmde ayni problem olmasada olmayinca olmuyor iste. Sana bilgi verdilermi asilama olunca sikisik ol falan gibisinden

Bnmkide tam fitil gibi deilde crinone diye iste. Himm yani senindemi 3. Gun fln gogus aqrin ve diqerleri basladi cok sordum kbkma ama inan meraktan ya bole herseyde bu umut ariyorum
Canim umut arama umudun hep olsun ama erken diyorum sade evet gögüslerimde hassasiyet kasikta batma bas agrisi bunlar oluyo sor istedigni sıkıntı yok güzelim benim büz bizi anlarız :)

Ya bole hergun kendimi dinliyom istemsizce gunler gecmiyorr yaaa off:))

Konusuruz canim ne zaman istersen burdsyim ben gecer allahin izniyle müjdeyle biter isallah:)

günaydın arkadaşlar. Rabbim nasip ederse 14 ekim adet günüm 3. günü gideceğim aşılama yaptırcam. 20 aydır bebek istiyoruz bende pko var. Rabbim bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah.

günaydın arkadaşlar. Rabbim nasip ederse 14 ekim adet günüm 3. günü gideceğim aşılama yaptırcam. 20 aydır bebek istiyoruz bende pko var. Rabbim bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah.
Günaydın canım allahım yardımcı olsun bu sürecte işallah sana bana hepimize evlatlarımızı kucagmıza almayı nasıp etsın :)

Hayir ben yurt disinda yasiyorum biraz farkli yönteml

günaydın canım hayır sıkışık deildim normal muayene olur gıbı oldu hersey
Gunaydinn. Bana sikisik ol dediler ozaman daha etkili oluyormus bnde cok sikisiktim islemden 15 dk yattim sra hemen wcye kosdum oyuzden pek umidim yok ondan sordum cnmm int okuduqum kadariylada sikisik olmak iymis.

Gunaydinn. Bana sikisik ol dediler ozaman daha etkili oluyormus bnde cok sikisiktim islemden 15 dk yattim sra hemen wcye kosdum oyuzden pek umidim yok ondan sordum cnmm int okuduqum kadariylada sikisik olmak iymis.
Canım spermler yumurtaların en yakınına bırakılıyo ben yurtdısında yasıyorum burda işlemden sonra uzanmak dunlenmek yok hemen ayaga kalkıyosun ve normale dönğyosun yanı demek istedığım ulasan ulasıyo tuvalete gıtmen bıseyı deiştırmez için rahat olsun

Canım spermler yumurtaların en yakınına bırakılıyo ben yurtdısında yasıyorum burda işlemden sonra uzanmak dunlenmek yok hemen ayaga kalkıyosun ve normale dönğyosun yanı demek istedığım ulasan ulasıyo tuvalete gıtmen bıseyı deiştırmez için rahat olsun
Anladim cnm cok saol ya inss tutarr bakalim allh buyukturr

Evet dusunmemeye calisiyorum ama elde degil buda stres yapiyor iste.

Yarin sabah 11den ertesi gun 11e 24 sat oluyor ama 36 sonra catliyor yumurtalar ben pzartesi gece 10da vuruldum carsamba sabah 10 30da oldu asilama seninde ole olmasi lazmn ama

Yarin sabah 11den ertesi gun 11e 24 sat oluyor ama 36 sonra catliyor yumurtalar ben pzartesi gece 10da vuruldum carsamba sabah 10 30da oldu asilama seninde ole olmasi lazmn ama
Yumurtalar cok gelişmiş kendılıginden catlamak üzereymiş canım ıkı tanesı garantılemek için iğne yapılcak

Back
X