Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım bende yurtdışında yasıyorum benım son iğnem dündü bugün catlatma iğnesını vurduk yarın aşılama yapılcak hakkımızda hayırlısıSlm kizlar Oncelikle Rabbim hepimizin yardımcısi olsun ve saglikla hayırlısiyla evlat nasip etsin insallah. Kendimden bahsediyim yurtdisinda kaliyorum 2 yildir evliyim 10 aydir cocuk dusunuyoruz ama olmadi nasip. Ilk basta muayene olduk bir problem cikmadi ikimizdede. Yumurta geliştirici hapdan kullandim 3ay birsey olmadi sonra turkiyeden klomen verdi doktor 2 ay kullandım ondanda bisey cikmadi tabiki nasip. Simdi ise burda ozelde asilama için basvurduk ve ben gonal ignesine basladim bugun 5. Vurdum sabah yumurta kontrolu var bakalim nasil olmuslar :) bende bu sureci paylasmak istiyorum. Bütün msjlari okuyamadim ama insallah asilamalrmz tutar bende heycan cok :)
Hosbuldum canim. Hadi hayirlisi olsun bakalim sen bekleme donemine geciyosun artik:) insallah mujde li haberini aliriz. Kaç tane igne kullandin canim birde çatlatma ignesi cok agri yapiyor die duydum sendede oylemi oldu?Hoşgeldin canım bende yurtdışında yasıyorum benım son iğnem dündü bugün catlatma iğnesını vurduk yarın aşılama yapılcak hakkımızda hayırlısı![]()
Amin saol canım benim üçüncü aşılamam olcak bu canım ilkinde 11 gün sürdü iğneler ıkıncıde altı bu sefer beş günde geliştiler ilkinde iki ikincisinde üç bu sefer dört yumurtam gelişti tabı senınkı farklı olur insandan insana deişiyo catlatma iğnesının ağrısı yok sonradan bazı hormonal deişiklikler oluyo göğüslerın hassaslasıyo başağrısı olusuyo kasıklarda hassasıyet oluyo belki sende hiç olmaz bılemeyiz asılamanın üçüncü günü pregostan fıtıl kullanmaya baslıyosun oda bıraz hassasıyet oluşturuyo senın doktorun verırse tabı onuda bılemeyız bsska merak ettıgın bişey varsa sor canım bende heycandan uyuyamıyorumHosbuldum canim. Hadi hayirlisi olsun bakalim sen bekleme donemine geciyosun artik:) insallah mujde li haberini aliriz. Kaç tane igne kullandin canim birde çatlatma ignesi cok agri yapiyor die duydum sendede oylemi oldu?
Canim naptin asilama oldumu hayirlisiyla :)Amin saol canım benim üçüncü aşılamam olcak bu canım ilkinde 11 gün sürdü iğneler ıkıncıde altı bu sefer beş günde geliştiler ilkinde iki ikincisinde üç bu sefer dört yumurtam gelişti tabı senınkı farklı olur insandan insana deişiyo catlatma iğnesının ağrısı yok sonradan bazı hormonal deişiklikler oluyo göğüslerın hassaslasıyo başağrısı olusuyo kasıklarda hassasıyet oluyo belki sende hiç olmaz bılemeyiz asılamanın üçüncü günü pregostan fıtıl kullanmaya baslıyosun oda bıraz hassasıyet oluşturuyo senın doktorun verırse tabı onuda bılemeyız bsska merak ettıgın bişey varsa sor canım bende heycandan uyuyamıyorum
Günaydın canım saat 11 de allah izin verirse cok saol aklından çıkmamış:)Canim naptin asilama oldumu hayirlisiyla :)
Mınım tatlım cm değildir iğneye devam mı yoksa bu ay ertelendımı burda öyle bi izin olayı yok doktorum tutarsa ikiz olucak dedı hatta allah izin verirse üzülme lütfen almanyadamısınGunaydin canim. Evet merak ettim iyi bakalim hadi hayirlisi olsun:) Bnde yumurta kontrolunden geliyorum 3 yumurta olusmus ama çok küçükler
14-13-11 cm. Bide burda max 2 yumurta olusunca asilama yapiolar senin 4 yumurta nasil izin verdiler canim
Merak etme canım benımde ılk aşılamada onbırgün iğneden sonra gelişti yumurtalar içini ferah tut :)Mm pardon :) evet igne ye devam canim ama ikincisiyle gonal bitti.cumartesi tekrar kontroll var. Yok isvectym. Ikiz ucuz riskli olur die izin vermiyo lar bakalim hayirlisi
Tamam canim hadi sana bol sans Rabbim yardımcın olsun :)Merak etme canım benımde ılk aşılamada onbırgün iğneden sonra gelişti yumurtalar içini ferah tut :)
Hayirli olsun canim evet yumurtalarina bakacaklar. Insallah hersey istedigin gibi gider bende bugun ilk kontrolmu oldum:)ben de bugün başlıyorum iğnelere arkadaşlar çok heyecanlıyım pazartesi de kontrol var yumurtaların durumuna bakılacak heralde
cümlemiz için hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah amin..Hayirli olsun canim evet yumurtalarina bakacaklar. Insallah hersey istedigin gibi gider bende bugun ilk kontrolmu oldum:)
Merhaba canım ben üçüncüyü mecbur yapıyorum üç kez denemessek tüp bebeğe geçemiyoruz bugün yapıldı aşılamamArkadaşlar herkese merhaba inşallah haber bekleyenler güzel haberler alır. Ben de geçen sene aşılama yaptırmıştım tutmadı bu sene de tüp bebeğe başladım söylemek istediğim şey eğer aşılamayı 1 ya da 2 kere yaptırdıysanız daha fazla yaptırmayın direk tüp bebeğe başlayın çünkü dr dedi ki ha ilişkiye girmişsin ha aşılama yaptırmışsın ikisi de aynı dedi kendinizi fazla yıpratmayın aşılama ya da baya para gidiyor çünkü
Merhaba canım ben üçüncüyü mecbur yapıyorum üç kez denemessek tüp bebeğe geçemiyoruz bugün yapıldı aşılamam
Amin allah razı olsun nasıl tüp bebek daha zor dıyolar sen hangı asamadasınCanım inşallah olumlu olur ve tüp bebeğe gerek kalmaz