Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ankaraya gelince alırım bebeğim sana yeterki can sağlığı olsun da müjdeye kavusalım
Ay canım benim takılıyorum biliyorsun vallaha çok iyi olur fakir fukaraya ya da kizilaya İHH ya falan da iyi olur
Allah kısmeti ile yollar evladını sıkışık lik olmasa ben de istiyorum ama anca yasin okutturayim komşulara diyorum tesbih dagitayim
Bebek esyalarina bakıyorum yine pembe de sevinecek inşallah diğer aya yumoslari büyüyecek evlat gelecek inşallah amin

Ay canım benim takılıyorum biliyorsun vallaha çok iyi olur fakir fukaraya ya da kizilaya İHH ya falan da iyi olur
Allah kısmeti ile yollar evladını sıkışık lik olmasa ben de istiyorum ama anca yasin okutturayim komşulara diyorum tesbih dagitayim
Bebek esyalarina bakıyorum yine pembe de sevinecek inşallah diğer aya yumoslari büyüyecek evlat gelecek inşallah amin
Amin işallah canım yaaa allahım duysun sesınıı

Bızım adımıza sevındığni biliyorum ama bı taraftanda kendın için üzülüyosun neden dıyosun ama üzülme senınde gğzel haberlerını alcaz tatlı kız:)
Tabiki seviniyorum canim. Kendim icin ilk basta üzüldüm ama gecti gerçekten hayirlisini istedim boyleymis demekki bekliyorum simdi yeni umutlarla :)

Iyi akşamlar dostlar bugün biraz ağrım var kasiklarimdan

Back
X