- 22 Temmuz 2014
- 30.203
- 26.913
- 798
ALLAH RAZI OLSUN pembem Rabbim sevindirsin bizleri hayırlarla sağlıcakla inşallah amin..Canim cok sevindim gozunaydin Rabbim yardimcin olsun insallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH RAZI OLSUN pembem Rabbim sevindirsin bizleri hayırlarla sağlıcakla inşallah amin..Canim cok sevindim gozunaydin Rabbim yardimcin olsun insallah :)
oooo romantik adamın hali başka ya benim eşim bir kez çiçek aldı 4 senedeKocamdan çiçek ve pasta geldı kızlar
Dün bıraz kalbımı kırmıştı konuşmadım ıki gün gönül almak için canım yoksa romantizm kım biz kimoooo romantik adamın hali başka ya benim eşim bir kez çiçek aldı 4 senede![]()
hehe benim ki kırsa da almazDün bıraz kalbımı kırmıştı konuşmadım ıki gün gönül almak için canım yoksa romantizm kım biz kim![]()
Benımki hiç yapmaz ben bu sefer baya sinir krızı gecırdım korktu ondanhehe benim ki kırsa da almazhehehehe
:Benımki hiç yapmaz ben bu sefer baya sinir krızı gecırdım korktu ondan
Amin koç kescem koç haberını alınca allahım ızın verırse adağım var canım:darısı inşallah canım bebişin geliş haberini duyunca da alsın
![]()
koçun bir bacağını yollaAmin koç kescem koç haberını alınca allahım ızın verırse adağım var canım
Ankaraya gelince alırım bebeğim sana yeterki can sağlığı olsun da müjdeye kavusalımkoçun bir bacağını yolla![]()
Ay canım benim takılıyorum biliyorsun vallaha çok iyi olur fakir fukaraya ya da kizilaya İHH ya falan da iyi olurAnkaraya gelince alırım bebeğim sana yeterki can sağlığı olsun da müjdeye kavusalım
Amin işallah canım yaaa allahım duysun sesınııAy canım benim takılıyorum biliyorsun vallaha çok iyi olur fakir fukaraya ya da kizilaya İHH ya falan da iyi olur
Allah kısmeti ile yollar evladını sıkışık lik olmasa ben de istiyorum ama anca yasin okutturayim komşulara diyorum tesbih dagitayim
Bebek esyalarina bakıyorum yine pembe de sevinecek inşallah diğer aya yumoslari büyüyecek evlat gelecek inşallah amin
Inşallah canım aminAmin işallah canım yaaa allahım duysun sesınıı
Kocamdan çiçek ve pasta geldı kızlar[/QUOT
Vavv cok guzel canim cok sanslisin boyle bir esin oldugu için![]()
Tabiki seviniyorum canim. Kendim icin ilk basta üzüldüm ama gecti gerçekten hayirlisini istedim boyleymis demekki bekliyorum simdi yeni umutlarla :)Bızım adımıza sevındığni biliyorum ama bı taraftanda kendın için üzülüyosun neden dıyosun ama üzülme senınde gğzel haberlerını alcaz tatlı kız:)
Amin canımALLAH RAZI OLSUN pembem Rabbim sevindirsin bizleri hayırlarla sağlıcakla inşallah amin..
Günaydın canlarımAmin canım
Gunaydin larGünaydın canlarım
Çatlatma ignesini vurdunmu. Belki ondandir canim gecmis olsunIyi akşamlar dostlar bugün biraz ağrım var kasiklarimdan