Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunaydinlar :-)
Aynacim sana bol sans bugun asilaman var hayirlisiyla.
Huricim seninde 2 gün kaldi testine güzel haber bekliyorum sendende :)
Bu arada benim içinde gunlerde gecmek bilmiyor :-(
Aşılama m yapıldı canım dinleniyorum
Aşılama ağrılı değildi sonrasında oldu ağrı bu gece bir güzel uyku cekebilirsem inşallah hayırlısı ile hepimiz seviniriz peş peşe hayırlısı ile sağlıcakla amin

Aynaaaaaaaa nerdesın merak ettim senı hayırlısıyla gel hadı anlat şekerim:)
Ay canım bugün uzandim hep ağrım var biraz çok heyecanlıyım
Doktorumdan memnunum ilaç verdi düşük riski ni engellemek için
15 gün bekle dedi
Asilamami 13.gun yapıldı canım
Sen nasılsın Huri canım teste az kaldı Allah hayırlısı ile sağlıcakla sevindirsin inşallah amin

Ay canım bugün uzandim hep ağrım var biraz çok heyecanlıyım
Doktorumdan memnunum ilaç verdi düşük riski ni engellemek için
15 gün bekle dedi
Asilamami 13.gun yapıldı canım
Sen nasılsın Huri canım teste az kaldı Allah hayırlısı ile sağlıcakla sevindirsin inşallah amin
Amın canım hayırlısı olsun cok yorma kendını dıkkat et stres yok beslenmeye dıkkat etceksın bol su içiçeksin ilacını saatı saatıne almassan işe yaramaz tamam mi tatlım hadı kulucka dönemın hayırlı olsunda hamılelık müjdesı alalım:) bu arada hareketsız cok kalma kaslarını calıstır sürekli uzanmak ta ıyı deıl

Aşılama m yapıldı canım dinleniyorum
Aşılama ağrılı değildi sonrasında oldu ağrı bu gece bir güzel uyku cekebilirsem inşallah hayırlısı ile hepimiz seviniriz peş peşe hayırlısı ile sağlıcakla amin
Hadi hayirlisi olsun canim :)

Merhaba kızlar bnde ilk aşılamamı yaptırdım Almanyadayim yarin test günüm ve çok korkuyorum lütfen bana da moral olun

Hayirli olsun canim desene yarin 2guzel haber alcaZ... insallah :)

Inşallah canım benim sende yurtdisindasin sanırım yorumlarda görmüştüm action marketleri bilirsin ordan dayanamayıp ucuz testlerden alıp yaptım koca bir negatif gördüm pek umudum yok açıkçası ama sonra o testler için kötü yorumlar okuyunca ümitlendim birazcık:) başka kimin sonucu var yarin

Inşallah canım benim sende yurtdisindasin sanırım yorumlarda görmüştüm action marketleri bilirsin ordan dayanamayıp ucuz testlerden alıp yaptım koca bir negatif gördüm pek umudum yok açıkçası ama sonra o testler için kötü yorumlar okuyunca ümitlendim birazcık:) başka kimin sonucu var yarin
Evet canim. Ben o testlerde bu kadar erken sonuç verecegini zannetmiyorum kanda bile 2 hafta sonunda deger ler dusuk olup birkaç gün sonra yukselebiliyor yani burdan okudum. Sen içini ferah tut
Yarin hurininde testi var hayirlisiyla. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Inşallah ikimiz içinde güzel olur doktor bana evde kendin ilk kalktığında testini yap dedi kan vermek için bisey demedi kafam karıştı kanda bile hemen çıkmıyorsa idrarda nasıl çıksın bu doktorları hiç anlamıyorum once aşılamayı yapıyor aksam catlatma ignesi veriyor aradan 1 hafta geçince bana progestan fitil veriyor ters is yapiyorlar tutmazsa biraz dinlenip turkiyede tup bebek yaptirmayi dusunuyorum

Inşallah ikimiz içinde güzel olur doktor bana evde kendin ilk kalktığında testini yap dedi kan vermek için bisey demedi kafam karıştı kanda bile hemen çıkmıyorsa idrarda nasıl çıksın bu doktorları hiç anlamıyorum once aşılamayı yapıyor aksam catlatma ignesi veriyor aradan 1 hafta geçince bana progestan fitil veriyor ters is yapiyorlar tutmazsa biraz dinlenip turkiyede tup bebek yaptirmayi dusunuyorum
Insallah canim da ben anlamadim once asilama yapip sonra mi ç. ignesini vurdun ? Fitil kullanman iyi canim. Bence mutlaka kan testi yapmalisin. Internettn okudum kanamaniz olsa bile 15. Günün sonunda mutlaka kanda gebelik testine bakilmali yaziyor canim. Dis gebelik vs. Seyler icin. Kacinci asilaman bu arada özele mi gidiyor sun canim

Bu ilk aşılamam 2.5 yıldır evliyim eşimde sperm azlığı var ve hareket sorunu benimde sağ tüpüm tıkalı evet özel bir center var oraya ama devlet yarısını karşılıyor sadece aşılamanın önce histereskopi ve laparoskopi oldum prosedür böyleymiş sağ tüp tıkalı çıktı bu ay sadece 5 gün klomen hap kullandım sol dan yumurtlamışım bu ay 21 mm olmuş doktor hemen yapalım dedi yarim saat snr eşimden test aldı aşılamayı yaptı hiç yatırmadı bile eve git yarim saat uzan dedi aksamda catlatma igneni yap dedi iliski flnda demedi 1 hafta sonra kan vermeye çağırdı gittim snr sonuç için aradım progestan verdi değerimi öğrenmek istedim hiçbirşey söylemiyorlar ki ayın 2 sinde aşılama oldum 18 inde sabah ilk idrarınla test yap pozitifse bizi ara dedi bu kdr bnde hic bisey anlamadim

Bu ilk aşılamam 2.5 yıldır evliyim eşimde sperm azlığı var ve hareket sorunu benimde sağ tüpüm tıkalı evet özel bir center var oraya ama devlet yarısını karşılıyor sadece aşılamanın önce histereskopi ve laparoskopi oldum prosedür böyleymiş sağ tüp tıkalı çıktı bu ay sadece 5 gün klomen hap kullandım sol dan yumurtlamışım bu ay 21 mm olmuş doktor hemen yapalım dedi yarim saat snr eşimden test aldı aşılamayı yaptı hiç yatırmadı bile eve git yarim saat uzan dedi aksamda catlatma igneni yap dedi iliski flnda demedi 1 hafta sonra kan vermeye çağırdı gittim snr sonuç için aradım progestan verdi değerimi öğrenmek istedim hiçbirşey söylemiyorlar ki ayın 2 sinde aşılama oldum 18 inde sabah ilk idrarınla test yap pozitifse bizi ara dedi bu kdr bnde hic bisey anlamadim
Anladim canim senin biraz farkli olmus ama insallah tutmustur bebisin yumrtlrn guzel buyumus. Belki erken die bisey demek istememislerdir.burdaki doktorlar cok nazikler Turkiyeye nazaran daha cok bilgi verip konusuyolar ama tabi her yer ayni degil.demekki Progesteron için bakmislar heralde tam bilemedim canm. Neyse insallah bütün sorularinin cvbi yarin alcan insallah hayirlisiyla. Bugün guzel bir uyku cek heycandan uyuyabilirsen eger :-)

Pek zannetmiyorum uyku yok bu gece güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah senin içinde herşey çok çok güzel olur

Günaydın kuzum test sonucum negatif çok sancim var adet olucam sanırım ayın 20 si adet günüm ama ben bir daha burda tedavi fln olmiycam ztn baştan ters işlem yaptılar herkes aynı şeyi söylüyor Almanyadaki doktorların umrunda değil internetten araştırdım en iyi yer Istanbul da Bahceci Tüp Bebek Merkezi orayı çok güzel diyorlar ama fiyatları hakkında yorum alamıyorum kaç gün sürer bilgisi olan var mı onu araştırıcam ama önce bir toparlanıp bu negatifi eşime nasıl söyliycem onu düşünüyorum o çok hevesliydi mahvolucak adam buda beni kahrediyor

Günaydın kuzum test sonucum negatif çok sancim var adet olucam sanırım ayın 20 si adet günüm ama ben bir daha burda tedavi fln olmiycam ztn baştan ters işlem yaptılar herkes aynı şeyi söylüyor Almanyadaki doktorların umrunda değil internetten araştırdım en iyi yer Istanbul da Bahceci Tüp Bebek Merkezi orayı çok güzel diyorlar ama fiyatları hakkında yorum alamıyorum kaç gün sürer bilgisi olan var mı onu araştırıcam ama önce bir toparlanıp bu negatifi eşime nasıl söyliycem onu düşünüyorum o çok hevesliydi mahvolucak adam buda beni kahrediyor
Canim ne desem bilmem ki uzme kendini desemde insan kendine engel olamiyor biliyorum hayirlisi demekten baska bir sey yok. Almanyanin neresindesin canim? Frankrurta yakin benim bi arkadas orda tüp bebek tedavisi gördü ilkinde tuttu ve anlattigina gore cok ilgililermis.iyiymis orasi. Ozelmis orasida

Canim esinede uygun bir dille anlat vakti vardir hayirlisi de. Belli etmiyorlar ama inan esler daha çok üzülüyor. Iclerine atiyorlar.

Ben Hannoverdeyim canım eşim çok duygusaldır zaten hiç bilmiyorum ne yapicam neyi çok istersen o senin imtihanın olurmus ya benimde bu hayırlısı diyorum ama içim paramparça

Back
X