Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
14.gundu bugün canım bende öğleden sonra kontrole gitcem doktor hemen yapalım derse yapacağım 3.asilamayi da

14.gundu bugün canım bende öğleden sonra kontrole gitcem doktor hemen yapalım derse yapacağım 3.asilamayi da
zaten iğnelerin etkisi iki ay daha devam edermiş belki birkaç ay dinlen de diyebilir bu arada kendiliğinden de hamile kalabilirsin ..

şu aşılamada en zor bekleme süreci oluyor

ben de 4 yıllık evliyim.ilk aşılamamı yaptım ve tuttu.7 haftalık hamileyz şuan.herkes de tutar umarm

ben de 4 yıllık evliyim.ilk aşılamamı yaptım ve tuttu.7 haftalık hamileyz şuan.herkes de tutar umarm
Masallah canim saglikla hayırlısiyla yavruna kavusursun insallah :)
Asilama surecini anlatrmisin biraz igneleri nasil kullandin kacinci gün yumurtalarin gelisti

Merhaba kizlar benimde pazartesi asilama olucak hayirlisiyla insallah cok heyecanliyim ilk asilamam olucak. Insallah ilk seferde tutar benmde

Merhaba kizlar benimde pazartesi asilama olucak hayirlisiyla insallah cok heyecanliyim ilk asilamam olucak. Insallah ilk seferde tutar benmde
Merhaba canim hayirli olsun :)
Amin insallah. Senin kaç günde gelisti yumurtalarn ?
Hangi igneyi kullandin???

bizlere de dua edin inşallah ben de ilk aşılamamı yaptırdım ama yerleşme kanaması diye düşünüyordum ama adetim gelmeye başladı nasip değilmiş ne diyim birkaç ay dinlenmeyi düşünüyorum

bizlere de dua edin inşallah ben de ilk aşılamamı yaptırdım ama yerleşme kanaması diye düşünüyordum ama adetim gelmeye başladı nasip değilmiş ne diyim birkaç ay dinlenmeyi düşünüyorum
Aa canim cok üzüldüm gerçekten.
Ama sen üzme kendini umudunu kaybetme demistin bana sende kaybetme lütfen. Sende bir gün anne olcaksin hemde cok iyi bir anne. Stress yapma olurmu bana kalirsa ara vermemelsn ama yinede sen bilirsin canim.

Hayırlısı olsun canım üzülme kistin yoksa dinlenmeden devam edebilirsin belki iyi olur bn başladım 3.ye bugün

inşallah canım benim eşim de çok etkilendi canım onun için de en azından bu ayı bir dinlenme olarak geçireyim işten izin alması da zor oluyor ben de biraz dinlenmiş olurum üzüldüm ama şimdi iyiyim

Merhaba canim hayirli olsun :)
Amin insallah. Senin kaç günde gelisti yumurtalarn ?
Hangi igneyi kullandin???
Ben 7 gun igne vuruldum hergun ayni saatte gonal 300lu 0.5 ml her gun vuruldum.1 yumurtam var 19 mm pazarteside insallah asilamayapilacak. Bu aksamda catlatma ignesi vurulucam bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…