Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim henüz olmadı aşılamam ilk kez yaptırıyorm sansıma benmde uzadı sürekli izin almak zorundayım bnde ama sorum yapmıyorlar söyledim tedavi gördüğümü pazartesi kontrole gidecegim sen iğne mi kullanıyorsn dozu kac bnm bi yumurtam var 11.5

Evet ben 7 gun falan 75 ml gonal f yaptim igne simdi bugun gittim daha 14 mm ikiden fazla yumurta varmis galiba ama iste yeterince buyumemis diye bugun baska bir isimde farkli igne daha aldirdi bana cunku obur ignemin dozu bitti bugunde kalcadan onu yaptirdim yarin bidaha bakacak doktor asilamada pazar olur demistu gecikecek pt veya sali ddedi bugun

Ya kızlar aşılamadan önce doktor eşlerinize kaç günlük cinsel perhiz önerdi?

Bursada olan var mi kızlar?

Slmlar bende 2 gündür gonol f 75 mg kullanıyorum birde sabah akşam klomen bakalım çarşamba kontrolüm var heyecanla bekliyorum ilk aşılamam olacak eşimde bende sorun yok diyorlar ama bakalım aşılama dan sonüç alacakmıyız ins hepimiz hayırlı haberler alırız

Kızlar ya aşılamadan sonraki gün akıntınız oldu mu? Ben hiç bu kadar akıntım oldugunu bilmem ama bugün acayip akıntım var sümüksü şeffaf böyle. Dün 11 de yapıldı aşılamam

Canım merhaba, hiç belirtin falan var mı? 2 günün kaldı. Benim de 4 günüm var ama hiç belirti falan yaşamıyorum.
Kasiklarimda hafif hafif agri disinda baska birsey yok. Zaten gebelik belirtileri icin cok erken. Oyle bulanti kusma falan olanlarda biraz psikolojiktir diye dusunuyorum. Goguslerimde de herhangi bir agrim yok. 2 gun kaldi heyecanla bekliyorum bakalim :))

Pek umudum yok açıkçası. Ben aşılamadan 4 gün sonra trafik kazası geçirdim. Onun için hiç ihtimal vermiyorum ama bir yanımda acaba oldu mu diye düşünmekten durmuyo işte

aaa çok geçmiş olsun ( darbe mi aldın ki noldu canım?
Arabamın önü yok öyle söyliyim canım. Omuzum boynum fena bandajlarla geziyorum. Epey sarsıldım yani. Onun için çok umutsuzum ama doktorum da çok yeni oldugu için bişey olmaz dedi. Hayırlısı allahtan

Arabamın önü yok öyle söyliyim canım. Omuzum boynum fena bandajlarla geziyorum. Epey sarsıldım yani. Onun için çok umutsuzum ama doktorum da çok yeni oldugu için bişey olmaz dedi. Hayırlısı allahtan
Canim benim Allah korumus seni cok gecmis olsun. Olursa Allahtan olmazsa yine Allahtan sakin bunu kazaya baglama ve kendini sorumlu tutma. Allah isterse ne mucizeler olur. Komadaki insanin karnindaki bebegi bile yasatiyor.. onemli olan senin sagligin ve bir an once iyilesmen.

Sagol canım. Aynen öyle. Bazen kötü şeyler insanın aklını başına getiriyor. Artık üzülmüyorum. Rabbimib vardır bildigi diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…