Benim henüz olmadı aşılamam ilk kez yaptırıyorm sansıma benmde uzadı sürekli izin almak zorundayım bnde ama sorum yapmıyorlar söyledim tedavi gördüğümü pazartesi kontrole gidecegim sen iğne mi kullanıyorsn dozu kac bnm bi yumurtam var 11.5Sizin ne zaman olcksiniz asilama belli oldu mu ben ankaradayim doktora sordum asilama bir dakkalik bir islem 15 dakkada yatarsin sonra normal hayatina donersin dedi sizde durumlar nasil ben bide calisiyrm her dakka izin almak zorunda kaliyorum isyerinden sansima uzadikca uzadii yani
Evet ben 7 gun falan 75 ml gonal f yaptim igne simdi bugun gittim daha 14 mm ikiden fazla yumurta varmis galiba ama iste yeterince buyumemis diye bugun baska bir isimde farkli igne daha aldirdi bana cunku obur ignemin dozu bitti bugunde kalcadan onu yaptirdim yarin bidaha bakacak doktor asilamada pazar olur demistu gecikecek pt veya sali ddedi bugunBenim henüz olmadı aşılamam ilk kez yaptırıyorm sansıma benmde uzadı sürekli izin almak zorundayım bnde ama sorum yapmıyorlar söyledim tedavi gördüğümü pazartesi kontrole gidecegim sen iğne mi kullanıyorsn dozu kac bnm bi yumurtam var 11.5
arkadaşıma 3 gün dediYa kızlar aşılamadan önce doktor eşlerinize kaç günlük cinsel perhiz önerdi?
3 nisanda da benim zaman geçmiyor sankiSelam kizlar. Ben 17 martta asilama oldum. 1 nisanda kan tahlilim var. Heyecan dorukta bekliyoruz bakalim
Evet ya gecmiyor zaman3 nisanda da benim zaman geçmiyor sanki
Canım merhaba, hiç belirtin falan var mı? 2 günün kaldı. Benim de 4 günüm var ama hiç belirti falan yaşamıyorum.Selam kizlar. Ben 17 martta asilama oldum. 1 nisanda kan tahlilim var. Heyecan dorukta bekliyoruz bakalim
Hayırlı kandiller canım. Bu günde dualarımız kabul olsun inşallah
inşallah hayırlarla canım benim aminHayırlı kandiller canım. Bu günde dualarımız kabul olsun inşallah
Kasiklarimda hafif hafif agri disinda baska birsey yok. Zaten gebelik belirtileri icin cok erken. Oyle bulanti kusma falan olanlarda biraz psikolojiktir diye dusunuyorum. Goguslerimde de herhangi bir agrim yok. 2 gun kaldi heyecanla bekliyorum bakalim :))Canım merhaba, hiç belirtin falan var mı? 2 günün kaldı. Benim de 4 günüm var ama hiç belirti falan yaşamıyorum.
Pek umudum yok açıkçası. Ben aşılamadan 4 gün sonra trafik kazası geçirdim. Onun için hiç ihtimal vermiyorum ama bir yanımda acaba oldu mu diye düşünmekten durmuyo işteKasiklarimda hafif hafif agri disinda baska birsey yok. Zaten gebelik belirtileri icin cok erken. Oyle bulanti kusma falan olanlarda biraz psikolojiktir diye dusunuyorum. Goguslerimde de herhangi bir agrim yok. 2 gun kaldi heyecanla bekliyorum bakalim :))
aaa çok geçmiş olsunPek umudum yok açıkçası. Ben aşılamadan 4 gün sonra trafik kazası geçirdim. Onun için hiç ihtimal vermiyorum ama bir yanımda acaba oldu mu diye düşünmekten durmuyo işte
Arabamın önü yok öyle söyliyim canım. Omuzum boynum fena bandajlarla geziyorum. Epey sarsıldım yani. Onun için çok umutsuzumaaa çok geçmiş olsun( darbe mi aldın ki noldu canım?
Canim benim Allah korumus seni cok gecmis olsun. Olursa Allahtan olmazsa yine Allahtan sakin bunu kazaya baglama ve kendini sorumlu tutma. Allah isterse ne mucizeler olur. Komadaki insanin karnindaki bebegi bile yasatiyor.. onemli olan senin sagligin ve bir an once iyilesmen.Arabamın önü yok öyle söyliyim canım. Omuzum boynum fena bandajlarla geziyorum. Epey sarsıldım yani. Onun için çok umutsuzumama doktorum da çok yeni oldugu için bişey olmaz dedi. Hayırlısı allahtan
Sagol canım. Aynen öyle. Bazen kötü şeyler insanın aklını başına getiriyor. Artık üzülmüyorum. Rabbimib vardır bildigi diyorum.Canim benim Allah korumus seni cok gecmis olsun. Olursa Allahtan olmazsa yine Allahtan sakin bunu kazaya baglama ve kendini sorumlu tutma. Allah isterse ne mucizeler olur. Komadaki insanin karnindaki bebegi bile yasatiyor.. onemli olan senin sagligin ve bir an once iyilesmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?