Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende de mide bulantısı yaptı canım iğnelerden sanırım hala da sürüyor uyku hali falan da çok yaptı

Kızlar benim dün kanamam başladı kafam çok karıştı asilamamin 10. Günüydü daha sabırsızlıkla tahlil günümü beklerken kanamam oldu çok üzgünüm

Kızlar benim dün kanamam başladı kafam çok karıştı asilamamin 10. Günüydü daha sabırsızlıkla tahlil günümü beklerken kanamam oldu çok üzgünüm
canım moral bozma kiminde kanama oluyormuş şimdi durdu mu kanaman

ALLAH ALLAH aşılamanı özelde mi yaptırdın devlet hastanesine de olsa doktora git canım acilede olsa garip o zaman bu kanama ya özelde yaptırdıysan da yarın doktorunu kesin ara canım

Günaydın kızlar cumartesi aşılamamı oldum. Aşılama sonrası ağrım oldu suanda hic agrim falan yok sadece göğsüm aciyor biraz o kadar sizler ne durumdasınız?

canım moral bozma kiminde kanama oluyormuş şimdi durdu mu kanaman[/Q.
Yok canım durmadı normal adetten daha fazla kanamam var
ALLAH ALLAH aşılamanı özelde mi yaptırdın devlet hastanesine de olsa doktora git canım acilede olsa garip o zaman bu kanama ya özelde yaptırdıysan da yarın doktorunu kesin ara canım
Özelde yaptirmistim canım dün akşam acilde kan testi yaptırdım negatif sonuç..2.30 da kendi doktoruma gidicem bakalım ne dicek..

merhaba kızlar bu gün yumurta kontrolum vardı yumurtalar kucukmüş en büyüğü 9 cm perşembe tekrar kontrole cagırdı en az 12 cm olması lazım dedı o güne kadar nasıl büyütebilirim biraz daha bitkisel bişiler bilen varmı 2-3 güne etkisi olurmu ayrıca

Kızlar acil yardım lazım. Ben puregon vuruluyorum 300 lüktü. 50-50 vuruldum bugün 6. Gün bitmesi gerekiyor hesabına göre ama içinde hala var bunu. Ben nerde hata yaptım. Hiç atlamadım da delirmek üzereyim.

Özelde yaptirmistim canım dün akşam acilde kan testi yaptırdım negatif sonuç..2.30 da kendi doktoruma gidicem bakalım ne dicek..
kesinlikle doktoruna git gülüm neden böyle kanama oldu doktorunu falan arasaydın canım öyle imkanlar oluyor özelde sonucunu bize bildir ne diyecek doktor merak ediyorum

Kızlar acil yardım lazım. Ben puregon vuruluyorum 300 lüktü. 50-50 vuruldum bugün 6. Gün bitmesi gerekiyor hesabına göre ama içinde hala var bunu. Ben nerde hata yaptım. Hiç atlamadım da delirmek üzereyim.
puregonlar canım 310luk oluyor az da olsa kalmıştır bende de kalmıştı sıkıntı yapma yani gülüm..

kesinlikle doktoruna git gülüm neden böyle kanama oldu doktorunu falan arasaydın canım öyle imkanlar oluyor özelde sonucunu bize bildir ne diyecek doktor merak ediyorum
Gittim canım doktora erken adet görenlerde olabilir dedi..İşin garip tarafı alttan muayene geçtik doktor şaşırdı adet oluyorsun ama yumurtalıklarında hala bir sürü catlamamis yumurta var dedi senin hamile kalmamam imkansız diyo..cuma günü 3 te rahim filmi çekilecek canım sonra tekrar muayene edecek doktor. Bende merakla bekliyorum rabbim yardımcımız olsun

inşallah hayırlarla sağlıcakla güzel haberlerini de alırız canım şu rahim filmini falan da çektir de bakalım en yakın zamanda MEVLAM hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımıza kavuşturur bizleri inşallah amin..
haberdar et

puregonlar canım 310luk oluyor az da olsa kalmıştır bende de kalmıştı sıkıntı yapma yani gülüm..
Ya sabah kontrolüm var sorucam doktoruma ama ya yanlış ya eksik bişey yaptıysam diye nasıl korktugumu anlatamam aglamaktan içim çıktı

Ya sabah kontrolüm var sorucam doktoruma ama ya yanlış ya eksik bişey yaptıysam diye nasıl korktugumu anlatamam aglamaktan içim çıktı
yok yok canım moralini bozma ben en son 75 vurul dediği halde yine 100 vurdum yani yumurtam büyüsün diye ufak tefek şeylerde sorun çıkmaz zaten ipne bayağı etkili yumurtalarının büyüklüğüne göre devam et de diyebilir canım sakın üzme bak çok önemli moral ben 9 gün vuruldum iğne yani..

Ya çok sagol canım içimi rahatlattın valla ya zaten çok zor şartlarda yapıyorum bu aşılamayı bi daha zor yaptırmam onun için de cok korkuyorum

canım iğneyi yaparken. ml lerini doğru ayarlamadinmi acaba 300 ml likse dediğin gibi bitmesi gerekir. Senin yazını okuyunca farkettim benimki 900 ml likmis c.tesi günü son ignemi evde değil dışarda vurmustum. ogunden beri cantamda bitmiştir nasılsa diye dolaba filan koymamistim ama şimdi baktimki yarisi duruyor nerdeyse iğnenin.

Ya çok sagol canım içimi rahatlattın valla ya zaten çok zor şartlarda yapıyorum bu aşılamayı bi daha zor yaptırmam onun için de cok korkuyorum
anlıyorum seni canım zaten yine en azından birkaç gün daha kullan diyecektir zaten tahminimce ama için rahat olmalı moral çok çok önemli

Bende bugün kontrole gittim gelişmemiş yumurtaların dedi doktor dozunu arttırdı 75ml cıkardı persembe tekrar gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…