Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi inşallah sevinirsiniz hayırlarla sağlıcakla ben de ay sonunda gideceğim aşılama için hacettepeden randevu aldık

kızlar aşılamam pazartesi olacak yarın da çatlama iğnesi vurulcam iğneden sonra ilişki olcak dediler . aşılama sonrasında da önerecekler muhtemelen ... size sorum döllenme olması için neler yediniz ilişki sonrasında yaptığınz birşeyler oldu mu

Mrb kızlar ben ıkıncı asılamamı yaptım bugün on bırıncı gün cok istıyom olumlu bı sonuc olmayı umarım hepımız o çıft cızgıyı görürüz:)

Benım asılamam bes dakıkada oldu ve hemen kalkıp normal hayatıma dönmemı ıstedı doktor özel hic bırsey önermedı sadece vajinal fıtil verdı günde üç kez kullanıyorum

Mrb kızlar ben ıkıncı asılamamı yaptım bugün on bırıncı gün cok istıyom olumlu bı sonuc olmayı umarım hepımız o çıft cızgıyı görürüz:)
Çatlama iğnesini vurduktan sonra ilişki önerdiler mi size ?
Rabbim emeklerini yemesin belirtin var mı peki

İlkınde evet önerdı ama ıkıncısınde hayır gerek yok dedı gögüslerım cok hassas ve kasık agrım var adet olcak gıbı ama daha 10 günüm var ıyı dileklerın ıcın tesk

İlkınde evet önerdı ama ıkıncısınde hayır gerek yok dedı gögüslerım cok hassas ve kasık agrım var adet olcak gıbı ama daha 10 günüm var ıyı dileklerın ıcın tesk
Tedavi sırasında şişlik varmıydı göğüslerde.... ne demek canım hepimizin ortak isteği hepimize nasip olsun

Benım catlatma iğnsınden 16 saat sonra asılama oldu hersey normaldı göğüslerim son üç gündür cok hassas

Back
X