- 7 Eylül 2017
- 13
- 2
- 1
- 35
Insallah canm ikimizde olur 2 lerigonal f olabilir mi ? tüp bebekte bize 2 demişlerdi merkez değişti 3 5 dediler şaşırdık .... inşallah ikizler olur canım sorun neydi sizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canm ikimizde olur 2 lerigonal f olabilir mi ? tüp bebekte bize 2 demişlerdi merkez değişti 3 5 dediler şaşırdık .... inşallah ikizler olur canım sorun neydi sizde
amin inşallah canımInsallah canm ikimizde olur 2 leri
Rabbim herkeze nasip etsin nekarlik evlisin canmamin inşallah canım
Hayirlisi olsun insallah cumlemiz sevinirizhadi inşallah sevinirsiniz hayırlarla sağlıcakla ben de ay sonunda gideceğim aşılama için hacettepeden randevu aldık
bakalım nasipse ben de ekimde eylül 26 da randevumu aldım hacettepedenEkimde aşılama olcam :)
Hayırlısı canım inşallah güzel haberler veririzbakalım nasipse ben de ekimde eylül 26 da randevumu aldım hacettepeden
Çatlama iğnesini vurduktan sonra ilişki önerdiler mi size ?Mrb kızlar ben ıkıncı asılamamı yaptım bugün on bırıncı gün cok istıyom olumlu bı sonuc olmayı umarım hepımız o çıft cızgıyı görürüz:)
Aşılamadan sonra ilişki de mi önermediBenım asılamam bes dakıkada oldu ve hemen kalkıp normal hayatıma dönmemı ıstedı doktor özel hic bırsey önermedı sadece vajinal fıtil verdı günde üç kez kullanıyorum
Size catlama iğnesinden sonra ilişki olacak dediler mi ?Aşılamanın ilk günü sayılır mı ?
Tedavi sırasında şişlik varmıydı göğüslerde.... ne demek canım hepimizin ortak isteği hepimize nasip olsunİlkınde evet önerdı ama ıkıncısınde hayır gerek yok dedı gögüslerım cok hassas ve kasık agrım var adet olcak gıbı ama daha 10 günüm var ıyı dileklerın ıcın tesk